xnl87ky5.jpg

free counters

• Zephyr Retiring
    Először is köszönet a kulturált válaszért
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Lényegében semmi gond nincsen azzal amiket leírtál, leszámítva azt, hogy bizonyára nem olvastál utána, hogy mire is reagáltam. De semmi gond, segítek
    Talán félreérthető voltam, de a tötikemestereket most a felfelé töltögetőkre (uploaderekre) értettem, méghozzá azokra, akik ilyesmiket írnak a feltöltéseik mellé (idézem) :
    " a kért ... dal, érintetlen ... az original a cd ről. "

Úgy gondolom, az ehhez hasonló kijelentések akkor helytállóak, ha az eredet cd rip valamilyen módon bizonyítva is van.
    Miért és kiknek fontos ez?
    Például az eredeti veszteségmentes (nem remasterelt) felvételek gyűjtőinek. Ez válasz a miértre és a kikre is.

Amit te említettél, hogy bizonyos felvételeket (sajnos) csak mp3-ba lehet beszerezni, én sosem vitattam.
    Mindig szívesen veszem bárki pozitív és negatív kritikáját is, ha jogos....de..

1) Attól még nem leszek sznob, hogy akad pár hangfelvételem eredetiben (vagy annak egy frekvenciapontos másolatában)..

2) Ezt én sosem vitattam..

3) Ha én bárkit is megbántottam, akkor itt elnézést kérek, talán csak rosszul fogalmaztam, de sosem szándékosan..
    és a " kunyerálta " szót se kend rám. Hol és mikor mondtam én ilyet?

4) Garantálom neked, hogy én sem megvetni, sem gúnyolni nem szoktam senkit jó ideje már. Nem mondom, hogy az oviban annó (sajnos) ez nem esett meg..de azóta erre a hibámra igyekszem odafigyelni..
    ..a ritkaságokról csak annyit, ez is szubjektív dolog.
    Akad akinek valami ritkaság, míg másnak meg a lemezgyűjteményében van. Ergó neki meg nem ritkaság.

5) Szerintem ezzel nem írtál ezzel hülyeséget. Gyűjtsön mindenki azt, amit akar. Ki wavot, ki mp3-at, mp4-et, vagy amit..

5) (ezt az opciót kétszer írtad)

6) Szumma szummárum (mert én így magyarosan ejtem és írom is) nem vagyunk egyformák.
    Vannak barátaim, (életművészeknek nevezem őket, mert döbbenet hogy hogyan csinálják) akiknek a havi rezsijük 100.000 felett van, mellette még hitel is, a bevételük meg még 80.000 sincs, mégis megélnek..
    és vannak barátaim,(ők meg a sóherek) akik meg havi 400.000-ből gazdálkodnak és a rezsijük meg alig 40.000 és hitelük sincs.
    Viszont az a közös bennünk, hogy mindannyian imádjuk a zenét. Különösen a 70-es és 80-as éveket..

Szóval szerintem nem volt jogos a sérelmed, mert az én válaszom egészen más dologra irányult, mint amiket te szóba hoztál.
    Magamból kiindulva:
    .. ha tőlem azt olvasod, hogy eredeti saját tulajdonú lemezről prezentálok (prezentálnék) esetleg valamit, akkor egészen nyugodtan kérhetsz róla bizonyítékot is ha kell. Mert nyilván ha ilyesmit állítok, akkor tudom ezt igazolni is.
    Ha ez nem így lenne, akkor abszolút mértékben szava-hihetetlen emberré válnék sokak szemében, akiknél nem akarnék azzá válni..

Béke veled