xnl87ky5.jpg

free counters

• tgolyo
    Sziasztok! hú de régen jártam ezen a fórumon. Látom ismét pörög a topik , aminek természetesen örülök. De kicsit elnézegetve a feltöltéseket azt kell hogy mondjam: az egyik szemem sír a másik nevet (ezt nem kell szó szerint érteni). Én nem akarok senkit sem megbántani semmivel , hisz ez egy zenei fórum , örülünk neki ha sikerül egy-egy ritkaságot beszerezni egy másik fórumtagtól. A régi tagok tudják , ha valami bakelit (vinyl) akkor én ott ráharapok , kíváncsi vagyok hogyan szól. Természetesen nem a sercegésre , pattogásra gondolok. De! ne essünk át a ló túloldalára. Mellékelek 2 db fotót az innen letöltött , egyik fórumtag által megosztott vinyl ripről. Ha ez valóban az aminek írva van (én nem mondom , hogy nem hanglemezről készült!) akkor miért kell ilyen nagy mértékben hozzányúlni? vagy egyáltalán miért kell ennyire elrontani? Hagyjuk úgy , ahogy annó rögzítették. mindenkinek van otthon az erősítőjén hangszínszabályozó és ha kell korrigálni , hát használja azt. Nem kell belenyúlni a digitalizált felvételbe! Remélem senkit sem bántottam meg , mert nem annak szántam.