A szerkesztője hivatalosan az Andi volt!!....csak ugye a gyakorlat felülirja a papirt.
Tamás Debrecenben kezdett onnan hivták fel a Danubiusba,aztán elhivta egy haverját zenei főszerkesztőnek, és igen ő alatt kezdődött az a folyamat hogy már nem a zenei szerkesztők hozták a saját zenéiket,hanem a kiadok által preferált zenékből kellett a napi programot összeállitani.De ennek okainak elemzése ennél a néhány gondolatnál hosszabb elemzést kivánna...amit nem kezdek el.Onnan ment a Juventusba,majd a Slágerbe,majd végül ujra a Petőfinn kötött ki...szóval az ő elemzése, most nem a feladatom ezeken a forumokon.
Italot, eurot pedig ne nagyon keress a kereskedelmi rádiokban,azt a "nagynevű" szerkesztők sosem tartották zenének,le is néztek sokszor bennünket emiatt.
Ami a zenei szerkesztői állás illeti igen azért ajánlották fel,mert az akkori szerkesztő Rónai Egon nagyon elrockositotta a zenéket ami nem tetszett a hallgatoknak,és engem kifejezetten azért kerestek meg hogy a régi klasszikus dallamvilágot probáljam visszahozni a zenékben,de sajnos akkor éppen polgári szolgálatos katonaként egy akkora fizetéssel járo állást nem tudtam elvállalni és hiába kértem fél évet, nem vártak vele,inkább hozták Debrecenből a Tamást.
A Haluska nem lett volna jó főszerkesztő...de erről is csak ennyit.
Én sosem diszkoztam nem szeretem a discok miliőjét.