xnl87ky5.jpg

free counters

• reynaud #101806
    A leírtak alapján a tini kívánságműsor zenei szerkesztője te voltál,Kajárik csak felkonferálta a zenéket,na ezért írtam hogy nem tudom a háttérben mi zajlott,de most már igen!

Andreával ellentétben aki egy gyors lekonferálásban megemlítette a segítőit , Komjáthy gyakran emlegette a neved mint aki nélkül a műsora nem jött volna létre.

Szabó Tamás a danubiusban kezdett aztán átigazolt a juventus rádióhoz,és aztán visszatért,azt nem tudtam hogy a leírtak szerint Ő változtatta meg nem éppen előnyére a teljes korábbi struktúrát,ha jól emlékszem éppen amolyan juventus rádiós mintára,azaz jöttek az angolszász mainstream zenék,olyanok amik minden más rádióból folytak,zéró italodisco zene lejátszás mellett.Nos ez a korszak engem már abszolút nem érdekelt,igaz nem is nagyon volt időm akkortájt rádiót hallgatni,max. a kocsiban.

Arra a számodra felajánlott zenei igazgató,főszerkesztői állásra rászolgáltál,el kellett volna vállalnod,így talán maradt volna italo-disco zene is továbbra a rádió műsorán,és úgy elképzelem nekünk akik elsősorban ezt a stílust kedvelik,micsoda királyság lett volna anno ha Haluska Imi lett volna a danubiuson a zenei szerkesztő.

Tizenéves korom óta érdekel a rádiózás,kategóriás DJ vizsgám is van ,tehát kihasználom hogy itt vagy aktívan a fórumon.
    Köszönöm az infókat,jó ezekről tudni így utólag is.
    Akinek meg már nem újdonság az egyszerűen átugorja ezeket a hsz-eket!

Folyt.köv.