Nos szerintem technikai ok lehet(pickup,vagy hasonló),mégiscsak emögött,mivel a lemezt én hozattam be augusztusban egy barátom kérésére és vadonauj még becsomagolt állapotu bakelit jött japánból,nem is bontottam ki...szóval ha ezt eleve már a gyárban elkoptatták,hát szívük rajta.
a második megjegyzésedre NEM,Nem Haluska Imre vagyok bár egy időben valóban nagyon közel áltam hozzá ugy kéthetente,mikor lerakta a frissen hozott nagy ezüstszínő fémdobozát a rádióban és volt kb 3-4 órám arra hogy rögzitsem a studióban azokat a dalokat amelyek kellettek a Pillantás...műsorba vagy amit még ugy találtam hogy nekem tetszik vagy érdekes.
Eddig sem titkoltam többen tudják,hogy anno a Magyar Rádióban dolgoztam Komjáthy Gyuri jobbkezeként,igy több éven keresztül az én kezemen keresztül mentek ezek a bakelitek.sajnálatos módon mikor eljöttünk a Rádióból,akkor nem sok zenét mentettünk ki,akkor még nem volt olyan technika mint manapság,hogy hipp-hopp megirunk egy cd-t ,igy sok mindent amit már nem tudtam kimenteni nekem is barátokon vagy éppen ezen a forumon kell visszaszereznem valahol.Hogy aztán kitől milyen minőség jön vissza az már változó én csak hallgatom de nem analizálom.De ezt eddig sem titkoltam.
Az adatokat is pont ezért tudom,mivel a Gyuri kijátszásainak lektorjai itthon vannak nálam,igy dátumra pontosan tudom hogy melyik felvételt,lemezt ki és mikor hozta be,és a Haluska műsorok esetében kivételesen még a dátumok is megvannak.