A 70-es és 80-as stb. évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ÓÓÓÓ Hát te meg merre jártál?
Sokat emlegettünk ám baráti körökben hogy vajon mi lehet veled???<#wave>#wave>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Na erre nem jöttem volna rá. Legalább már nem töprengek rajta.:)
Pár éve egyébként tényleg nagyon jó volt ...
Vinyl lemez örök... Mindörökké pörög :-))))
Számomra nem fontos az a magamutogatás hogy lefényképezem a lemezeim és mutogassam másoknak!
Nekem ebbõl mi hasznom származna ezen az oldalon?
Pláne ha a neten az illusztráció pillanatok alatt elérhetõ!
Azt ugye nem gondolod komolyan hogy ha az említett lemez nekem nem lenne meg original cd-n,akkor a nemes gesztusú felajánlásoddal nem élnék,miután agyon dicsértem a lemezt!
Elgondolkodtató hogy reggel ajánlok jó szándékkal egy lemezt amit én azelõtt nap meghallgattam,és mások figyelmét is felhívom a cd-re!
Aztán jössz és karöltve DJ Lakatos úrral és ....de inkább nem folytatom!
Megint nem a zene a téma,hanem egymás rugdalása,de én vagyok egy idióta hogy ebben részt veszek!
ItaloDisco4Ever !
A legjobb Neoton zenék angol verziói közül még egy hiányzik,de nem sikerül
rátalálni lossles-ben.
A Lobo Az Idegen,a hiányzó.
Köszönet érte,ha valaki feltenné.
ItaloDisco4Ever !
Tudnék én is mutogatni mindenféle zenei stílusból cd ritkaságaimból fotókat,de nem fogom megtenni,részben mert nincs és nem is lesz digitális fényképezõ gépem,az olyan gyenge minõségû fotóktól pedig szeretnék mindenkit megkímélni mint a tiéd!
Egyébként én nem zenék letöltögetésének és cserélgetésért nézzek ide fel,hanem amint azt már említettem információkért!
Lásd. #99150 bejegyzésem,ahol segítséget kértem és kaptam!
Nem kell válaszolnod,a bejegyzésemre,mert a továbbiakban veled nem vitáznék!
ItaloDisco4Ever !
Egyébként az elõzõleg betett CÉ-DÉ ott van a toppon szó sem róla.
Arról nem tudok képet készíteni mert nincs meg fizikálisan.
A digitális mása azonban itt lapul valahol.<#eljen>#eljen>
Kb addig tartott volna lefényképezned mint György74 kollégának.
Az sem vesz szerintem több idõt igénybe mint linket keresni a neten.<#falbav>#falbav>
Ez ha évekkel ezelõtt így mûködött volna talán mostanában nem lenne annyi privát csere-bere.
Valóban ez egy jó lemez ahogy említetted,de ezen annyi kedvencem van hogy inkább vinylen (bakeliton)igyekszem õrigetni és még a hiányzó darabokat beszerezni.(az a szerencse hogy ezek zöme árban is elfogadható külön-külön is)
Nekem például ez az egyik kedvenc vélogatás cd-m.
Nera Veroni - 01 - Excalibur (6:48)
Imhan - 02 - One Million (6:16)
F.Simoncioni - 03 - Susy Oh! (6:48)
Dorian Gray - 04 - Cry (5:29)
Venus - 05 - Caballeros (6:41)
Kristal - 06 - Love In Stereo (5:29)
Grecos - 07 - Living In The Sky (6:52)
Colors - 08 - Lonely Nights (6:09)
Humphrey Robertson - 09 - Don't Stop Loving Me (5:38)
Blu I Boy - 10 - Night Of Ecstasy (4:58)
Grant Miller - 11 - California Train (5:04)
Shah - 12 - Serenade (6:11)
Azért a tartalmat átnézve aezek között akad már vinylen is egy pár ami húzós árban.Ez a lemez jól kimunkált példány,ezért a csekkolókat nyugodtan lehet törlni a géprõl bárkinek.A (legjobb csekkoló a fól)
Mindenkinek ajánlom aki nem rendelkezik vele.Eredetiben vagy másolatban is. Különösen reynaud-nak hátha kedvet kap a vásárláshoz.<#hehe>#hehe>
''Azt el kell ismerni, mostanság nagyon sok ritka zene, maxi vagy album privátban cserélnek gazdát. '
Sokan nem is nézik ezt jó szemmel.<#nyes>#nyes>Miért is kellene a tegnap említett ezer fõbõl 990-et bevonni a cserébe?
''Vannak köztünk sokan, akik megelégszenek a digitális változatával, merevlemezen tárolva azt
Többek között én is.Lemezen csak azokat tartom meg amik az elmúlt bõ 30 évben a szívemhez nõttek.A számomra átlagos jó zenéket én is másolatban gyûjtöm.
A hsz többi részérõl regényt lehetne írni,amitõl az itt olvasgató embereket tisztelettel +kímélném.<#nevetes1>#nevetes1>
A CD2-t raktam be, végig hallgattam,élmény volt!
Mintaként kéne a mixet olyanoknak mutatni,akik mixeléssel próbálkoznak többnyire borzasztó szinten!
ItaloDisco4Ever !
<#wink>#wink>
Azaz információk megosztása zenékrõl!
Nem értem miért volna probléma az ha valaki belinkel egy weboldalt valaki számára,ahol a keresett zenérõl infóhoz jut!
Korábban felvetettem a 'YT' videók, 'url' beszúrásának lehetõségét,az oldal jobb áttekinthetõsége ,valamint gyorsabb betöltése miatt,süket fülekre talált,sõt e topikban maga a házigazda utasította el javaslatom!
Így hát én sem az 'url' beszúrást választom!
Tudnék sorolni e fórumhoz hasonló nem magyar zenei fórumokat ahol szinte kizárólag 'url' beszúrást használnak ha 'YT' videóval akarják a dalt mutatni!
Végül egy cd ajánlat azoknak akik szeretik az italo-disco zenéket profi kézben készült mix-ben hallgatni!
Ben Liebrand-Spirit of Disco (italo disco edition)
itt megvásárolható!
ItaloDisco4Ever !
Itt minden variáció lehet,
-Nem jelent meg lemezen.
-Nem valós az elõadó személye
-Nagyon keveset adtak ki belõle (limitált)
-lehet sok van a világban csak még senki nem tette fel katalógusba
-nem csináltak belõle eddig slágert
-viszonylag friss a felvétel
-tkm tudja
Lehetne sok ilyet találni még biztosan.Nekem az újdonság erejével hatott.
Köszönöm az információt.<#wave>#wave>
Abban nincs semmi meglepõ hogy miért nem osztogatnak az emberkék.Azt senki nem gondolja komolyan hogy van egy adott fórum mondjuk ezer emberrel és abból kb 10 tag aki lehet még a vacsorájáról is lemond hogy az áhított lemezeket +vásárolja.És van a 990 potyázó aki már a beregisztrálása pillanatában tudja hogy töltögetni fog oda járni.Amikor néha rászán kb és max 500 forintot egy lemezre akkor azt hiszi magáról hogy a világ legnagyobb gyûjtõle vált belõle és az ám a nagy valami aminek a másolatát priviben kell továbbítani.És a félre értések elkerülése végett nem is mindig pénz kérdése az egész.Egyszerûbben mindenki annyit várjon amennyit nyújt.Azt is tudom pár esztendõvel ezelõtt amikor másként ment a dolog.
A baráti kört inkább másként fogalmaznám:max 1-2, és sokan csak addig cimborák ameddig remélnek valamit.A feltöltögetéssel kapcsolatban az már lassan tényleg a múlt zenéje.(lemez kéz a kézbe vagy a másolat max valami adathordozóra.Néha azért még a jó öreg skype is bekandikál.<#nyes>#nyes>
Danuta - For Your Love 1988<#nemtudom>#nemtudom>
Te mint régi motoros pontosan tudhatod hogy az információ igen is számít.
Sokan azt sem tudnák hol keresse a hõn áhított albumot vagy single zenét.
Ez tény sajnos.
Azzal meg hogy direkt linkben rámutattam hol található az a bizonyos "single" nem hinném sõt tudom hogy nem lassítottam ezt az oldalt.
A Youtube videók sokasága igen valóban lassít, de egy szimple direkt link soha.
Abban tudok segíteni hogy rámutatok hol is lehetne megvásárolni, és ez a kifejezés a fontos.
Régebben nagyon sok emberkének kerestem meg itt konkrétan a zenék lelõhelyét ahonnan le is tölthette, de az is rossz volt .
Úgy látszik már ez is az.
Azt meg szintén neked kell tudni a legjobban hogy nem fognak ide konkrét ritkaságok bekerülni tokkal vonóval.
De inkább úgy fogalmaznék a netrõl nem letölthetõ albumok , maxik és 7"-es vinyl-k.
Ha így lenne én lennék meglepõdve a legjobban.
Te sem , én sem, és a baráti körödben mások sem töltögetnek fel akármit.
Messze áll a szándék tõlem hogy bárkit is megsértsek.
de...
Soha nem fogom + érteni ezeknek a katalógus oldalak információinak a belinkelését.Amennyiben valaki rendelkezik a lemezzel eredetiben és készít róla egy fotót az jól mutat egy oldalon.Akkor is ha az eredeti feltöltõ osztja azt +.Egyébként elsõre nincs is ebben semmi kivetni való.Másodjára van mert lassítja az oldalt azok számára akik arra használják ami a funkciója lenne eredetileg.Ez természetesen csak egy észrevétel volt.Remélem egyszer az ilyen oldalakra az lesz a beugró hogy valaki tesz fel valaamit vagy vásárol onnan.
kb ennyi...<#nyes>#nyes>
Amennyiben nem titok mennyiért lehet a kollekcióhoz jutni?
Mindig készülök a teljes sorozatot + vásárolni,de mindig másra kell a kenõcs.
Na azt felejts el mert nem fogja megosztani veled senki egy az egyben.<#wink>#wink>
Moltocarina – Voice Of The Night (Single) (1988)
Moltocarina - Voice Of The Night.wav
Fülcsivel régebben sokat beszélgettünk róla, hogy van aki a lemezeket gyûjti, úgy mint én a bélyegeket. Én sosem törekedtem a teljes zenei sorozatokra, mindig kiválogatom, ami nekem tetszik.
Pl. így voltam a múltkor már emlegetett VA - SpaceSynth & ItaloDisco World sorozattal is.
Modern Hungária - Száll A Léghajó
imo :) science fiction is science fact
Neoton Famillia - Yo Yo<#taps>#taps> jó jó
Moltocarina – Voice Of The Night (Single) (1988)
The real DJ play vinyl!
That's Eurobeat Vol. 9