112170
-
allada67 #101786 Köszönettel én vittem. -
ItaloMucsacso70 #101785 Vagy nevezhetjük egyszerűen a szokásos Instrumentálisnak! :)
B2.Magdaleine - You Can Do (Play Back Edit) -
ItaloMucsacso70 #101784 ;) -
Hát igy nehéz egy kis zenei részlet vagy dallam sokat segitene:)) -
Igen ,látom jóval régebben regisztráltál a fórumra mint én,üdv a köreinkben a jelenre értettem.
Most van időm azzal a keresett dallal kapcsolatban kérdezni tőled,a lemez szinte biztosan megfordult a kezedben,játszották a danubiusban.
Az előadó XY (ismeretlen),a refrénben nagyjából a szöveg környezet : "Somewhere you waiting for me"
1987-88 körüli inkább synthpop stílusú dal ,férfi vokállal,de lehet ezt más simán italo disco stílusba rakná.
Nem sürgős,ahogy lesz rá időd.
Köszönöm. -
Be vagy azonosítva :)
-
Igen és nálunk is rádio verzioban.:)) -
Én már rég e körben vagyok,mulltkor egy műsorban meg is emlitettelen titeket,sőt valaki be is üzent.Csak van hogy honapokig nem nézek fel.
Nos ez nem most van,mert most sok mindent keresek,és erre nagyon jo egy ilyen forum,mert sok mindent én is elfelejtek vagy nem találok. -
természetesn. a Brody Sándor utcai műsoraiban 90%-ban.Utána ő ment a Slágerben én maradtam majd ma már csak akkor találkozunk ha keresünk valami zenét vagy ő vagy én. -
mfn #101777 Nem tudom.Én ezt egy írott cd-n kaptam még kb 2000-ben. -
Ez nagyon jó zene! 
Rákérdezhetek melyik lemezről?
-
Danubius rádióban Komjáthynak volt egy kívánságműsora,ott szintén együtt dolgoztatok?
Ha igen 99%-ban biztosan,név szerint tudom ki vagy,természetesen a neved itt nem fogom leírni.
Majd privát dumálunk.
Üdv a köreinkben!
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2016.10.09. 14:54:33 -
mfn #101774 Én is hallgattam a műsort akkoriban és ha jól emlékszem ez is forgott 
Magdaleine - You Can Do
-
Mondom,jelzem neki,bár mivel bakeliteket is masterelnek cd kiadásra(és ezek hivatalosan meg is jelentek már),igy lehet lemez és lehet technikahiba is.Tőlem száz kilométerre ezt én nem tudom megállapitani,de most jeleztem neki. -
csak kósza ötlet, javaslat, ha neki ez így megfelel,engem nem zavar.
-
jelzem neki -
ha ez pickup vagy más ok,akkor viszont az még nagyobb baj, sürgősen cserélje le a haver akár az egész cuccát 8ha kell),mert ez ebben a minőségben bármilyen más zenéhez sem alkalmas ehető minőségű 'kijátszásra vagy átjátszásra'. -
hát akkor üdv itt másik Imi! :)
köszönöm a sok érdekes infót is!
-
nem lehet hogy te vagy Haluska Imre?Ha igen üdv Imi:)) -
És sajnos a hetvenes években koromnál fogva kevésbé vagyok járatos,de már sok kellemes-nekem ujdonság-dalra rácsodálkoztam nézve miket nem tesznek fel erre az oldalra a gyüjtők. -
Nos szerintem technikai ok lehet(pickup,vagy hasonló),mégiscsak emögött,mivel a lemezt én hozattam be augusztusban egy barátom kérésére és vadonauj még becsomagolt állapotu bakelit jött japánból,nem is bontottam ki...szóval ha ezt eleve már a gyárban elkoptatták,hát szívük rajta.
a második megjegyzésedre NEM,Nem Haluska Imre vagyok bár egy időben valóban nagyon közel áltam hozzá ugy kéthetente,mikor lerakta a frissen hozott nagy ezüstszínő fémdobozát a rádióban és volt kb 3-4 órám arra hogy rögzitsem a studióban azokat a dalokat amelyek kellettek a Pillantás...műsorba vagy amit még ugy találtam hogy nekem tetszik vagy érdekes.
Eddig sem titkoltam többen tudják,hogy anno a Magyar Rádióban dolgoztam Komjáthy Gyuri jobbkezeként,igy több éven keresztül az én kezemen keresztül mentek ezek a bakelitek.sajnálatos módon mikor eljöttünk a Rádióból,akkor nem sok zenét mentettünk ki,akkor még nem volt olyan technika mint manapság,hogy hipp-hopp megirunk egy cd-t ,igy sok mindent amit már nem tudtam kimenteni nekem is barátokon vagy éppen ezen a forumon kell visszaszereznem valahol.Hogy aztán kitől milyen minőség jön vissza az már változó én csak hallgatom de nem analizálom.De ezt eddig sem titkoltam.
Az adatokat is pont ezért tudom,mivel a Gyuri kijátszásainak lektorjai itthon vannak nálam,igy dátumra pontosan tudom hogy melyik felvételt,lemezt ki és mikor hozta be,és a Haluska műsorok esetében kivételesen még a dátumok is megvannak. -
ez és a 101740 (szó használat, infók, dátumok) alapján nekem nagyon úgy tűnik, hogy te Haluska Imre vagy, vagy nagyon közel állsz hozzá!
-
nos akkor mi legyen?
egy gyengécske, köhögős lossless vagy egy mp3 tömörítésen átesett wav-izált, de legalább jó és hallgatható,arányos zene?
ez a vinyl valószínű már sokat megélt,valósínűbb,hogy azért tűnt el a közép és a magas is,nwem pedig a technikai okok miatt.
-
fülcsimanó2 #101763 Sziasztok, egy barátom keresi az alábbi zenét jó minőségben, nem youtube-ost!
Előre is
ha valakinek megvolna....
-
ujabb keresés
-
Köszi.Michael Cretu,tudod!!
Egy diszkográfiaöszzeálitsban ügyködök napok ota és ehhez kellenek ezek az általam kért felvételek.Köszi,lehet teszek még fel néhányat. -
studiohits #101760 szia itt van! Jo izlesed van!
Ebony - Everything Will Turn Out Fun (1980) -
És ezt is.
-
ezt is keresem.
-
Hát sajnos a lemezjátszoját és technikáját nem ismerem.:(((
Csak mivel magát a lemezt én hoztam be,ezért tudtam hogy nem mp3 lesz.:))) -
Tudom.
Tudatosan ezért nem gyüjtök mp3-at.
Persze tudattalanul kapok,és találok sajna,de én sem szoktam frekfrenciananalizáni.
De erre is vannak néhányan akik jelzik. -
Gyakran emlegetjük egy kis olvasnivaló : mp3 -
Szia.
Ez lossless,de a magas hangok mintha elvesztek volna a felvételen.
Köszönöm. -
Keresem a Hollywood East Star trax sorozat minél több tagját.Nem netről leszedett verziókat,olyanokat én is kaptam,de borzalmasan szólnak,hanem olyat amit saját maga digitalizált bárki.(flac,wav).
Előre is köszönet. -
Virgin:No more love
Elkértem az ismerőstől a Virgin bakelitkijátszást.Így már megfelel?Ez már nem mp3 ból konvertált cd verzió. -
studiohits #101751 Kellemes hetveget kivanok !
Judy Jackson - Feelings -
mfn #101750 1990-et írunk amikor két Angol DJ egy remek party mixet készített 80-as évekbeli populáris lemezekből 
V.A. - Party Mix Volume.1 (Megamix)
-
mfn #101749 A Tears For Fears mixe után úgy gondoltam legyen ez a hétvége a Megamixeké.Forogjon még egy ilyen lemez egész pontosan Belgium-ból 1985-ből a HI-Energy stílusban 
V.A. - Mixing It Up Vol.1 (Megamix)
-
Azért meghallgathatod valós 320-ban is az On The Phone-t
Lényegesen jobb így hallgatni, pedig ez még csak nem is lossless
Kellemes hétvégét
-

Zeneileg nekem az On The Phone jön be leginkább...
A Don't Pass Me By viszont kíváncsivá tett, mert eredetileg 5'08 hosszú és nem 4'34
Legjobbakat