bocsánat , ezen megnyilatkozásaid nyilván teljesen félreértettem
nem akartalak megbántani semmivel sem, de ezekben nagyon összemosod a dolgokat kifejezetten csak egy elég szűk érdekkör alapján.bár mint írtam , ezt biztosan félreértettem és ez ne is kritika volt részedről, csak úgy kijött.
nem gond, nekem nem az, mindössze annyit akartam mondani, hogy az én szemléletem szerint senki sem lesz sem rosszabb vagy jobb, hogy kivel mit mikor oszt meg.
szerintem ne vigyük el a témát sem az esedezési igény felé, sem a megbántási felé, inkább zenéljünk.
"S bár azt gondolom, hogy a sajnálat szánalmas jelenség, azt az embert mégis inkább csak sajnálni tudom aki csak a maga örömére gyűjtöget. Az bizony szegénység a köbön."
"A zene mindenkié", ahogy a pl. víz is. Igaz más-más módon, de mindkettő éltet, táplál.... Egyikért sem szabadna pénzt kérni. De ez a világ (98%-ban) már csak ilyen; kapzsi, számító..., egyszóval: embertelen."
"Te valami katonatiszt voltál ?" ez valami rejtvény? ez most hogy jön ide? voltam sok minden már, még katona is, ahogy sokan a korosztályomból,de pont tiszt nem, akkor most az baj vagy nem baj?