112170
-
"Kicsit ostoba pillanataim voltak, s ez nem egy filozófiai fórum."
ennyire azért én sem vettem komolyan.
akkor mégegyszer bocs, és kiengesztelésül egy klasszikus szám kellemes funkys diszkós 3 évvel korábbi remixe:
Ricky Mattioli - Never Enough (Ricky Mattioli 80's Disco Blend Remix)
-
Balabolka #101305 ....hát mert olyan katonásan kiosztottál ! https://sg.hu/kep/faces/circling.gif
Én inkább a megértés és együttérzés embere vagyok. A sajnálat számomra hideg jelenség. -mélyebb értelemben. De kinek mi áll ugye a benső -tapasztalati- szótárában. -Erre "jeleztem", hogy talán nem kellett volna. A többit pedig azért nem kommenteltem, mert valóban összetettebb a dolog és bizony a világ nem lesz attól jobb, hogy én itt okoskodom, s másokat fárasztok. Kicsit ostoba pillanataim voltak, s ez nem egy filozófiai fórum. -
bocsánat , ezen megnyilatkozásaid nyilván teljesen félreértettem 
nem akartalak megbántani semmivel sem, de ezekben nagyon összemosod a dolgokat kifejezetten csak egy elég szűk érdekkör alapján.bár mint írtam , ezt biztosan félreértettem és ez ne is kritika volt részedről, csak úgy kijött.
nem gond, nekem nem az, mindössze annyit akartam mondani, hogy az én szemléletem szerint senki sem lesz sem rosszabb vagy jobb, hogy kivel mit mikor oszt meg.
szerintem ne vigyük el a témát sem az esedezési igény felé, sem a megbántási felé, inkább zenéljünk.
"S bár azt gondolom, hogy a sajnálat szánalmas jelenség, azt az embert mégis inkább csak sajnálni tudom aki csak a maga örömére gyűjtöget. Az bizony szegénység a köbön."
"A zene mindenkié", ahogy a pl. víz is. Igaz más-más módon, de mindkettő éltet, táplál.... Egyikért sem szabadna pénzt kérni. De ez a világ (98%-ban) már csak ilyen; kapzsi, számító..., egyszóval: embertelen."
"Te valami katonatiszt voltál ?"
ez valami rejtvény? ez most hogy jön ide? voltam sok minden már, még katona is, ahogy sokan a korosztályomból,de pont tiszt nem, akkor most az baj vagy nem baj? 
-
Balabolka #101303 Köszönöm ! -
Balabolka #101302 Bocs, félrenyomtam ! -
Balabolka #101301 "....de ítélkezni bárki felett,mert ő nem ad vagy nem úgy és azt adja,amire számítanál, főleg egy ilyen nyílt fórumon, az szimpla butaság." No de ki felett ítélkeztem én itt ? Bár minden vélemény egyfajta ítélkezés valóban. Ahogy a tiéd is most az én irányomban. Ám nem értem miből szűrted ezt ki, mert itt senki megosztását, ízlését, személyét... nem kritizáltam. Közvetetten sem. Arra valóban utaltam, hogy vannak "szegény" emberek a színfalak mögött..., talán nem kellett volna valóban. De kijött. Most esedeznem kéne a bocsánatukért ? Senki nem jelezte, hogy megbántottam volna.
Magam is azért horgonyoztam itt le, mert nem sok olyan fórum van ahol ilyen önzetlen megosztások vannak mint itt, s főként, hogy magam is adhassak amennyit csak tudok. Hát nem esett bizony jól amit írtál ! Te valami katonatiszt voltál ? -
info annyi,hogy egy rádióban ment le nem is oly rég, de a zene maga talán múlt évi,
tipp, hogy vagy lengyel vagy orosz forrás alapján, de hátha egyszer kiderül.
Utoljára szerkesztette: amaximus, 2016.07.14. 18:24:23 -
mfn #101299 Nem tudom.Kérdezd a Fülcsimanó2 felhasználót!Nem én tettem fel,de én sem ismertem a Pankovici Koolert
-
Balabolka #101298 Meghallgattam párszor, szuper ! ...én sem ismertem. S tényleg lehetne még tuningolni. "Pankovici Kooler" ismeretlen a weben is. Van még valami tőle ? -
ahogy a 101273-ban ItaloMucsacso70 is írja, osztozom a véleményén, kicsit árnyaltabb és összetettebb dolog ez,minthogy kategórikusan kiálljunk egy konkrét érv mellett, bár megteheted,de ettől még a helyzet nem változik. szerintem itt sokan vannak,akik már többszáz vagy többezer zenéjüket is megosztották valahol, és ahhoz képest nagyon keveset kaptak viszonzásul másoktól, ettől még adtak.
ez a dolog addig működik jól,amíg az önzetlenül és önkéntes keretek között zajlik, de ítélkezni bárki felett,mert ő nem ad vagy nem úgy és azt adja,amire számítanál, főleg egy ilyen nyílt fórumon, az szimpla butaság.
a másik téma másokhoz, hogy az instrumentált megosztani miért rossz dolog,azt nem igazán tudom felfogni, hisz van,akik kifejezetten szeretik a vokál nélküli dalokat is,vagy eleve nincs is éneklős változatban, nem véletlenül rakják rá a mai napig is rengeteg lemezre az ilyen verziókat is. -
helló kormányos! a tengeri áramlatok is előbb-utóbb visszaáramlanak. 
"nagyon nem vagyok Gyuri"
tényleg furán szól, inkább úgy,mint amit egy rettentően sercegő lemezről egy rettentően hozzá nem értő bedigizett valahogy, majd kellő szakértelem hiányában összevissza zaj- és sercegésszűrték, amitől hullámzik,mint a háborgó tenger, tehát több sebből is vérzik, de a miénk.
nem tudom, hogy létezik-e valakinél jobb kópia, de sok olyan felvétel van még,aminek ilyen állapotban is örülni lehet, hogy egyáltalán előkerül.
-
ez nagyon jó! na, bevallom,ezt nem ismertem!
ez az instrumentál is szuper, de énekkel simán topos is lehetne.
-
mfn #101294 Pontosan 30 évvel ezelőtt sűrűn lehetett találkozni C.C.Catch nevével az europai slágerlistákon.Az énekesnő nem csak németbe és hollandiában volt sikeres!Egy Best of CD-ről vadásztam le ezt a felvételt amit nem ismertem.Egy unreleased (addig ki nem adott) felvétel.Bár a maxi korongjait mind ismerem,de ez új volt nekem.Lehet hogy még nem mindenki ismeri:
C.C. Catch - Don't Shoot My Sheriff Tonight
-
fülcsimanó2 #101293 Jó zenék, köszönet mindenkinek értük!
Itt egy saját kedvenc, nem hetvenes, nem nyolcvanas, nem énekelnek benne (túl sokat), nem lossless.... mégis megunhatatlan kedvenc nálam jó ideje, hátha tetszik másoknak is!
Pankovici Kooler - I Like Italo Dance

-
studiohits #101292 es meg egy szuper dal space disco vilagabol!
Aril Laury - Proxima Centaury (1982)
Utoljára szerkesztette: studiohits, 2016.07.14. 12:21:04 -
studiohits #101291 es egy 2014-ben ujbol kiadott kislemez (Gorog)Igazi nagy kedvencem!
DJ Palmer - Computer Guy (Dance Mix)
https://www.discogs.com/Palmer-Computer-Guy/release/332196 -
studiohits #101290 szerintem egy jo kis muzsika ez is 1985-bol!
Gibson Brothers - Emily (Remix Version) -
Balabolka #101289 Igen igen, a "happines remix" zseniális. A legjobb remixe. Szerintem. -Amelynek látom fent van még veszteségmentesen a maxi cd lemeze a neten. És örülök, hogy lekerült ama szemellenző !!!
A keep on groovin mellé viszont itt van a "night people" is, soul to soul verzióban;
Phill Edwards - Night People
-
Szias
sokat nem vagyok,csak be-be nézek.Igaz egy éve nem tettem:) -
mfn #101287 Hát ezt nem ismertem!Mondjuk nekem nincs is időm a neten hallgatgatni a youtube video-kat sajnos!És mivel valószínűleg én vagyok az utolsó aki innen számítógépet vett akkoriban,jó el is vagyok maradva az ismeretlenebb felvételekkel.De mondjuk ennek is van előnye = mindig van valami újdonság.Igy kerűlt most Charly korongja a célkeresztbe az I Can't Love.Jó a zene jó a szöveg.Mivel újranyomták nem lesz gond beszerezni! -
ItaloMucsacso70 #101286 Sok igazság van abban amit leírtál.
Szerintem is jobb a California - Cosi Come Sei maxija!
Nekem mondjuk tetszik a Regina előadásában is a Mira Me de ha lehetőséged van rá akkor hallgasd angolul Liza Mancini - Follow Me Follow Me 1987-es maxiját mert az is bizony ez a zene, csak angolul.
-
mfn #101285 Egy remek muzsika nekem is rajta van a kereső listámon!Csak később kezdtem el Funky-t hallgatni mikor lekerűlt rólam az Euro-Italo szemellenző
! Nagy kedvenc pl a Redhead Kingpin - Do the right thing (Happyness Remix)!!!
-
Balabolka #101284 Egy remek muzsika Phill Edwardstól, amit nevezhettek volna "night people instrumental"-nak is, csak 2 hajszálnyit lecsíptek.
Phill Edwards - Keep on Groovin -
mfn #101283 Hello!Hát én most nem azt akartam mondani,hogy 300 euros lemezeket kell itt megosztani.Egyébként az ár nem mindig meghatározó.Tegnap elhangzott itt a California - Volerei című felvétele ami például nem a szívem csücske,nekem a másik maxijuk tetszik,de hát ízlések és pofonok!Vagy pl sokan szeretik Regina-Mira Me-t,amit ki nem állhatok a spanyol vocal miatt.Pedig nem egy 2euros lemez.Ha angolul énekelnék ütős lehetett volna.A másik oldala meg az a dolgoknak,hogy ezekhez a lemezekhez nincs az embereknek szerintem érzelmi kötődése mert ezeket akkoriban nem is ismertük meg nem is játszották sehol.Nem úgy mint egy Fancy - Bolero-t.Az ilyen számokhoz kötődnek az emlékek!Van pénzbeli érték és vannak az igazi emlékek.Egyébként meg szerintem senkinek sincs meg minden még az enyhébb árkategóriákból sem,pláne ha egy kicsit kiszélesítsük a zenei stílusokat.Úgyhogy van még mit megosztani
!!!
-
Sziasztok! Szép estét nektek! Szia Cucurbia ezer éve nem "láttalak"! :-) Üdv a fórumon! :-) -
studiohits #101281 visszaterve mfn igaza van megosztani covert vagy instrumentalt az szerintem is .....
na de mindenkinek sajat dontese! en azt hittem hogy egy komoly forum es vita nincs de latom igazuk volt eggyeseknek innen akik kialtak hogy sok a vita ,dicsekves stb. Na ennyit akartam csak irni! megjegyzem mar a '70 evektol gyujtoma lemezeket ,zenekt stb! -
studiohits #101280 sziasztok ! ha beszelunk ritkasagokrto les draga lemezekrol tessek !
https://www.discogs.com/Eusebio-Enero-Febrero-Get-Out/release/702297
nekem is van meg 300 euros id! de en megosztom! -
mfn #101279 Hát itt az indulatok nagy hevében
majd megfeledkeztünk az Euro Disco királyának a 70.-ik születésnapjáról.Éljen Fancy!!!!!
Fancy - Hit Medley
-
ItaloMucsacso70 #101278 Pedig hiteles a felvétel nem netről van. -
hát azért ez elég furán szol -
Balabolka #101276 Nyilván összetettebb, nem is vitatom. Azért is ...; pontozok ahol novellányi szélsőség, stb. odaférne. Csak az elmúlt pár hónapban van időm fel-fel nézni, sajnos nem voltam itt amikor "ezt is" kitárgyaltátok. Mondhatni kisdobos vagyok még itt.
Ha lesz időm végig olvasom ezt a "néhány évnyi" kommentet és ígérem jobban odafigyelek mondandómra. Nem kívánok senkit fárasztani.
-
ItaloMucsacso70 #101275 Akkor próbáljuk meg inkább egy "Mágikus pillanattal" visszakormányozni a fórumot a helyes útra.
Még azért annyit elmondok mert ezt muszáj , hogy nagyon nem vagyok Gyuri!!!!!!!
Marc Flores - Magic Moment
-
Jaj ost olvasom,hogy ujra a régi a forum,mint tavaly:))))Hurráá!!! -
ItaloMucsacso70 #101273 Énnél sokkal sokkal összetettebb a dolog Pro és kontra sajnos , és ezt már (itt is) kitárgyaltuk ezerszer. -
Balabolka #101272 Nem olvastam "mondókám" előtt a kommentedet, érdekes, én is a "sírt" említem a végén. Megértem ha valaki azért nem oszt meg muzsikát mert kiadott érte sok ezret, s inkább privátban cserélget, stb. S bár azt gondolom, hogy a sajnálat szánalmas jelenség, azt az embert mégis inkább csak sajnálni tudom aki csak a maga örömére gyűjtöget. Az bizony szegénység a köbön. -
Balabolka #101271 Magam is nagyon sok pénzt költöttem lemezekre és igényem a minőség, de ha tehetném megvenném az összes létezőt és ingyen osztogatnám -akinek, ami.... " -Persze amíg le nem lőnének.
A zene mindenkié", ahogy a pl. víz is. Igaz más-más módon, de mindkettő éltet, táplál.... Egyikért sem szabadna pénzt kérni. De ez a világ (98%-ban) már csak ilyen; kapzsi, számító..., egyszóval: embertelen.
A ritkaságok nagy része megfigyelésem szerint azért ritkaság, mert gagyi. A szerződéses követelmények... miatt ma is nagyon sok gagyi születik, ami majd 20-30... év múlva ritkaság lesz és lehet kérni érte jó sok pergőt. Másrészt viszont ott vannak a szerzői, kiadói jogviták, stb., melyek miatt el-el tűntek, s tűnnek nagyon jó muzsikák.
A fenti kérések közül sajnos elfogadható minőségben -még- egy sincs meg, mivel gyűjteményem jelentős részét nem az euro-italo disco teszi ki -melyet igazából az elmúlt 1-2 évben kezdtem csak gyűjteni. Szintén csak azt, ami tetszik. Viszont örömmel osztok meg bármit, ami megvan ... Úgysem vihetem majd a sírba. -
mfn #101270 Na erről beszéltem!Megy ez neked Gyuri!Isten hozott az oldalon!Most már csak azoknak a nagy "gyüjtőknek" kéne valamit ide feltenni akik egyébként mindig "figyelik" ezt az oldalt.De mióta elűzték őket egy másik oldalról mert mindig csak lemezborítókat osztottak meg (meg instrumentális verziókat) azóta onnan eltüntek nehogy valamit meg kelljen osztani.És most itt figyelnek a háttérben!!!Itt az idő uraim,lehet fetenni egy két wavot!Vagy a sírba akrjátok vinni a korongokat????? -
ItaloMucsacso70 #101269 Telefonnal se tudod felvenni hangfalról ha lejátszod a magnón? -
ItaloMucsacso70 #101268 Most ere mit is írhatnék? 
Akkor itt van egy nóta. A oldalas , és szintén nem egy ócsó lemezről.
Magenes - Back To Singapore
https://www.discogs.com/sell/release/1181242?ev=rb
-
sajnos kazit nem tudok digitalizálni.:((