A 70-es és 80-as stb. évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
Hétvégére úgyis ígértem egy kereskedelmi forgalomba nem került magyar rock ritkaságot vm-ben bigivannak..
..majd akkor lefotózom Neked azokat a lemezeket.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Oks?<#nyes>#nyes>
Hogy egy esetet hirtelen felidézzek:
Átugrottam nálam is nagyobb fanatikus Vinylbakker kollégához még annó pestre..elvittem magammal a kedvenc kis "álarcosbálos" válogatáslemezemet.
Õ is elõkereste az övét. Hibátlan, karcmentes lemez volt, mégis mérföldekkel sz@rabb hangminõségben.
A dal vinylrippjét természetesen megkapta ajándékba, de a lemezhez ragaszkodtam szerintem érthetõ okokból<#papakacsint>#papakacsint>
Még most is ott pihen a többi italodisco slágerlemez közt valahol a zeneszobámban..
a többit meg kéne nézni (illetve hallgatni<#nyes>#nyes>)
Ja, meg természetesen meg van a '79-es "õs" Soltész album is a Kodex Corvina<#eljen>#eljen>
Jó múltkor meg taglaltuk az East-et is..
Rosszul emlékeztem. A saját példányomat gazdagítja a '83-as Rések a falon is Tisza Jocóval<#vigyor>#vigyor>

imo :) science fiction is science fact
Márpedig amirõl én szoktam hallgatni az igen szépen muzsikál.
Majd ha hazakerülök megnézem hogy kiknek köszönhetõen.
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Jómúltkor legalábbis még a padlásán vigyorgott ez a maxi.
Méghozzá természetesen vinylen. Ahogy illik 😄
Csak mert ugyanezt kismillió másik fekete korongról is elmondhatjuk 😊
Vagy Neked is? 😄
Csak a pontosság kedvért, ezt a számot két elõadótól is kiadták kislemezen, a másik a Chica. Az African Magic Combótól maxin is, ha jók az infóim.
Chica. Ja, és azért nincs készleten, mert megvettem, itt pihen, illetve forog, mielõtt valaki kételkedne állításom igazában.<#nevetes1>#nevetes1>
Sõt, kicsit jobban megnézve, a Chica-tl is kiadták maxin is.http://www.discogs.com/Chica-La-Chica/release/1805862
Az African magic Combo pedig itt lenne:http://www.discogs.com/African-Magic-Combo-La-Chica-Part-1-2-Original-Version/master/207797
És az olyan nagy dolog???<#wow1>#wow1><#nyes>#nyes>
Vesztenél 😛
Sõt..ha nagyon akarnám, fekete korongról még a Laura Branigan féle Önkontrollt is feltehetném. Az meg "médzsinnkánáádá" 😉
Egy kis mp3-at,találtam is a neten.<#wave>#wave>
A héten oldd meg, mert szeretném hallgatni 😛
Lehetne Kaposi Radio Version pl.
Amúgy a vinyl-n található három verzióbol van összekutyulva.
Olyan verziót amit ki is adtak valahol valamikor, vagy olyat, amit magad kutyultál? 😊
De belátom, nem mindig az elsõ benyomás a helyes 😊
Jó kis nóta ez!
Mp3-ban is jó lenne.
Köszönöm elõre is.
http://www74.zippyshare.com/v/28482560/file.html
..."olyan technológiai robbanást idézett elõ, melynek köszönhetõen ma okostelefonokon és interneten keresztül kommunikálhatunk"...
..."megvetette az alapjait annak az elképesztõ, szinte csillapíthatatlan celebéhségnek, mely a mai napig futószalagon neveli ki a Kiszel Tündéket és Lady Gagákat..."
Tehát a nyolcvanas évek tehet sok mai átokért is...
A hatrészes sorozat archív felvételek és mai rekonstrukciók segítségével idézi meg a korszak legjellemzõbb pillanatait, vívmányait, hõseit, hangulatát: találkozunk a 80-as évek zenei és filmsztárjaival; a tudomány, az üzleti világ, a média és a politika legemlékezetesebb egyéniségeivel; valamint mindazokkal a katasztrófákkal, technikai újításokkal és közéleti eseményekkel, melyek ezt az idõszakot legendássá és felejthetetlenné tették.
A 80-as években, melyekrõl a legtöbbünknek a személyi számítógépek és a videojátékok megjelenése jut az eszébe, egymást érték a maradandó hatású, életünkre máig befolyással lévõ események és személyiségek. A NASA elsõ, ember szállítására is alkalmas ûrrepülõgépének a fellövése például olyan technológiai robbanást idézett elõ, melynek köszönhetõen ma okostelefonokon és interneten keresztül kommunikálhatunk egymással... Madonna – akkoriban sokkolóan ható – menyasszonyi ruhás megjelenése egy zenei díjátadón pedig megvetette az alapjait annak az elképesztõ, szinte csillapíthatatlan celebéhségnek, mely a mai napig futószalagon neveli ki a Kiszel Tündéket és Lady Gagákat...
A sorozatban többek közt olyan hírességekkel láthatunk archív – mára új kontextusba került – interjúkat, mint Steve Wozniak “high-tech titán”, Ted Turner médiacsászár, Oliver Stone rendezõ, vagy épp Jane Fonda, Calvin Klein, Michael J Fox és David Hasselhoff.
A 80-as évek legendássá válásához ugyanakkor számos olyan személyiség is hozzájárult, akiknek akkoriban fogalmuk se volt róla, hogy – akarva-akaratlanul – történelmet csinálnak.
http://natgeotv.com/hu/nyolcvanas-evek/videok/beharangozo
A klub egész héten várja a rajongókat!
Magyarországon elõször nálunk valósul meg a társaságban rádiózás!
Élõ mûsorok esetén webkamerakép a nagy kivetítõn!
Újdonságként néhány mûsorvezetõ megjelenik a rajongók között!
Letöltés/regisztráció a www.poptarisznya.hu oldalon a Poptarisznya 3D-s világ menüpont alatt.
Belépéshez segítségnyújtás a [email protected] e-mail címen.

forever vinyl Állampolgári jogom hülyének lenni!
köszönet érte!!<#finom>#finom><#worship>#worship>
Köszönjük 😉
Találtam közte olyat, ami hiányzott még.

...Nem véletlen, hogy linkelésre adom a fejem - 1-2 számtól eltekintve, minõség szempontjából "egyben van" az összeállítás.
In Lak\'ech Ala K\'in
egyébként firefoxal és explorer-el is jó hiba az ön készülékében van