xnl87ky5.jpg

free counters

• Balabolka
    Magam is nagyon sok pénzt költöttem lemezekre és igényem a minőség, de ha tehetném megvenném az összes létezőt és ingyen osztogatnám -akinek, ami.... " -Persze amíg le nem lőnének. A zene mindenkié", ahogy a pl. víz is. Igaz más-más módon, de mindkettő éltet, táplál.... Egyikért sem szabadna pénzt kérni. De ez a világ (98%-ban) már csak ilyen; kapzsi, számító..., egyszóval: embertelen.
    A ritkaságok nagy része megfigyelésem szerint azért ritkaság, mert gagyi. A szerződéses követelmények... miatt ma is nagyon sok gagyi születik, ami majd 20-30... év múlva ritkaság lesz és lehet kérni érte jó sok pergőt. Másrészt viszont ott vannak a szerzői, kiadói jogviták, stb., melyek miatt el-el tűntek, s tűnnek nagyon jó muzsikák.
    A fenti kérések közül sajnos elfogadható minőségben -még- egy sincs meg, mivel gyűjteményem jelentős részét nem az euro-italo disco teszi ki -melyet igazából az elmúlt 1-2 évben kezdtem csak gyűjteni. Szintén csak azt, ami tetszik. Viszont örömmel osztok meg bármit, ami megvan ... Úgysem vihetem majd a sírba.