jaj végre, akkor most már mindent elmondtál, ugye? most gyónj meg mindent,amíg lehet!
csak akkor lehet valamihez hozzászólni, ha magamra vettem? mi ez, valami pszichó gyógyintézet? láttam, hogy megy az adok-kapok érzelmi alapon, és látom a sok lelki nyomorék szenvedését. gondoltam Jézus tanait továbbítva csak megleli mindenki végre az örök nyugalmát a seggén! de nem...te sem basszus.
néha annyira erőlteted a szerencsétlen dumát már, hogy tényleg fenomenális szintre viszed a hülyeséget és a szánalmat is, de nagyon örülök a boldog családodnak, az otthoni zenéidnek is és annak is (ez biztos csak neked adatik meg, legyél ebben a hitben, jobb az neked), hogy végre a másik szegletben örök boldogságra fogsz találni! csak majd ha nem hívnak ide vissza,akkor ne felejts el nem visszajönni!
egyébként muszacsi, hidd el, a szar se foglalkozik veled sem! ne tartsd magad tévhitekben drága okos, szép, bölcs és boldog barátom! ha nem írsz semmit, nagy általános bölcsességet sem, akkor a kutya se fog neked bármit is címezni. próbáld csak ki!
ez a fórum meg zeneileg elérte a nagy katyvasz szintet, nem egy tematikus valami, és erről sem én, sem ő, sem más nem tehet, hanem azok együtt mind,akik ezzel nem foglalkoznak,nem kell emiatt hisztipartikat tartani.
majd azután legyen szavatok bármihez, ha rendszeresen itt osztotok meg bármi hasznosat.,ja, hogy ez elmaradt? bocs, én kérek elnézést. menjetek homokozni másfelé.