112170

xnl87ky5.jpg

free counters

• amaximus
    mostanában semmit sem hallottam felőle, de nem pont ilyen infó kapcsán kellett volna bekerülnie. NYB, megrázó hír.
    alig 54 éves volt
  • Musachy
    "Autóbalesete után 10 nappal, kedden meghalt Colin Vearncombe, aki a Wonderful Life című slágert írta."

R.I.P. Black

Utoljára szerkesztette: Musachy, 2016.01.27. 06:05:25
  • AeroCool
    Sziasztok!

Van egy pár Italo és Eurodance vinyl-em eladó ha esetleg érdekel valakit.Priviben irjon legyen szives.
    BALTIMORA - LIVING IN THE BACKROUND/LP
    MIXED EMOTIONS - DEEP FROM THE HEART/LP
    HAZELL DEAN - HEART FIRST/LP
    TAYLOR DAYNE - TELL IT TO MY HEART/LP
    DEN HARROW - DAY BY DAY/LP
    SAMANTHA FOX - TOUCH ME/LP
    SANDRA - TEN ON ONE/LP
    C.C.CATCH - CATCH THE CATCH/LP
    C.C.CATCH - WELCOME TO THE HEARTBREAK HOTEL/LP
    C.C.CATCH - LIKE A HURRICANE/LP
    C.C.CATCH - HEAR WHAT I SAY/LP
    KYLIE MINOGUE - ENJOY YOURSELF/LP
    DON LUIS Y COMPANIA - VIVA EL AMOR/LP
    JAMES LAST - BISCAYA/LP
    BLUE SYSTEM - WALKING ON A RAINBOW/LP
    LAMBADA DUPLA LP
    MODERN TALKING 1-2-3-4-5-6 LP
    ITALO DANCE POWER VOL.1
    BOLERO MIX VOL.5
    BOLERO MIX VOL.3
    SILENT CIRCLE - TIME FOR LOVE
    GAZEBO - I LIKE CHOPIN
    DESIRELESS - VOYAGE VOYAGE
    FRANCESCO NAPOLI - BALLA BALLA VOL.2
    BLUE SYSTEM - MY BAD IS TOO BIG
    SANDRA - EVERLASTING LOVE
    C.C.CATCH - STRANGERS BY NIGHT
    OFF - ELECTRICA SALSA T
    RADIORAMA - DESIRE
    ALITA HEART - LOVE ME TONIGHT
    VIENNA LUSTHOUSE - READY FOR RADETZKY
    ANTONELLA - SUPERSONIC LEVEL
    ALEPH - FLY TO ME
    SILICON DREAM - ALBERT EINSTEIN
    GAZEBO - TELEPHONE MAMA
    LUCIA & PROJECT 2 - LA ISLA BONITA
    ANGIE ST.JOHN - HOT NIGHTS IN IBIZA
    LUCIA - MARINERO (REMIX)
    YENA - FEEL THE BEAT OF LOVE
    BIANCA - ONE MORE TIME
    SANDRA - TEN ON ONE (2.IK DB)
    ALPHAVILLE - FOREVER YOUNG
    AMINATI - TURN ME UP
    L-VIRA - TALKIN'BOUT RAMBO
    LEE MARROW - MOVIN'
    DEN HARROW - LIES/LP
    BOZUWA - NIGHTS IN NAIROBI
    MARTINELLI - CENERENTOLA
    SABRINA - THE SEXY GIRL MIX FOR BOYS & HOT GIRLS
    AXODRY - FEEL IT RIGHT
    TINA - BOOM BOOM
    20 FINGERS FEAT KATRINA - SEX MACHINE
    CARTOUCHE - FEEL THE GROOVE
    BLISS TEAM - LOVE IS FOREVER
    AFRIKA BAMBAATAA - PUPUNANY
    2 COWBOYS - EVERYBODY GONFI GON
    RADIO DJ - SONG FOR YOU
    THE OUTHERE BROTHERS - BOOM BOOM BOOM
    DOUBLE YOU - WE ALL NEED LOVE
    ANKAWA - WALLA WALLA COCO
    LA BOUCHE - SWEET DREAMS
    CABBALLERO - DANCING WITH TEARS IN MY EYES
    EDELWEISS - BRING ME EDELWEISS
    JULIA - COME TO ME
    BLISS TEAM - HOLD ON TO LOVE
    LOUISE HAMILTON - DON'T LEAVE ME
    Q-MATIC - SUCESS
    CLUB HOUSE FEAT.CARL.- LIGHT MY FIRE
    APANACHEE - SPIRITS OF NATURE
    SANGWARA - GANGSTA'S PARADISE
    2 EIVISSA - OH LA LA LA
    THE OUTHERE BROTHERS - DON'T STOP
    MELODIE MC - BOMBA DENG
    E-ROTIC - WILLY USE A BILLY BOY
    CORONA - THE POWER OF LOVE
    CORONA - MAGIC TOUCH
    IMPERIO - AMOR INFINITUS
    CORONA - BABY BABY
    DJ.SPACE'C - FOREVER YOUNG
    DIRTY BOYZ - SPAGHETTI
    PAOLA & CHIARA - VAMOS A BAILAR
    MAJOR K. - WHO THE FUCK IS CAPTAIN JACK?
    IMPERIO - VENI VIDI VICI
    DECADANCE - BAILAMOS
    BILLY MORE - I KEEP ON BURNING (DUPLA)
    M.C.SAR & THE REAL MC COY - PUMP UP THE JAM
    TECHNOTRONIC - PUMP UP THE JAM/LP
    _____KISLEMEZEK_____
    KIM WILDE - CAMBODIA
    SINITTA - TOY BOY
    LIAN ROSS - FANTASY,SATURDAY NIGHT
    MAX-HIM - LADY FANTASY

További szép napot mindenkinek!
  • amaximus
    Sose voltam David Bowie rajongó, de mivel sajnos már ő sincs az élők sorában (nem úgy a halhatatlanokéban), így 2 olyan -számomra is értékelhető- ismert populáris zenéjével emlékezek rá,amit azért általánosságban mindenki ismer,aki valaha is 80as évek popzenét hallgatott.

David Bowie - Let's Dance

David Bowie - This Is Not America

• Nastar
    Nagyon szépen köszönöm az infókat!
  • amaximus
    igen, azt keresi, amit a laserdance egyik akkori tagja írt, a másik meg tolta producerként és ha nem lenne női vokál,akkor Laserdance lett volna csak az előadó, de később így is rákerült az LD palettára.
    de ha csak tárgyilagosak akarunk lenni,akkor nálad a pont!
  • amaximus
    szerintem aki ide látogat vagy csak bambul,azoknak mind meg van a kim vokál változat is.
  • ItaloMucsacso70
    Szia !

Nem akarok beleszólni de te nem inkább Kim Taylor-tól keresed ezt?

• Nastar
    Hali skacok egy kis segítséget szeretnék kérni,a Laserdance - Say You ll Be Mine című kiváló nótájárol lenne szó,ennek a számnak szeretném a vocál változatát.Valamikor régen megvolt kazin de azóta sem találom sehol,akinek meglenne azelött fejet hajtok,segítségeteket előre is köszönöm.
  • amaximus
    Phemius Dee ‎- Lady Fantasy

• aranybulla
    Sziasztok! Hosszúemlékezetű,segítőkész fórumtársat keresek. Szeretném tudni,ki volt az a női előadó,aki valamikor a 70-80-as években olasz szöveggel énekelte az Osibisa "Woyaya" című számát. Kösz.
  • koko71
    Sziasztok!Hú de rég jártam már erre!Kíváncsi voltam változott-e valami,és hát visszaolvasva látom itt megy ám a xarkavarás rendesen.Azért egy-két emberke igyekszik életben tartani a topikot kisebb-nagyobb sikerrel.
    Üdv.mindenkit főleg a régi jó cimborákat!(Wind,Bigivan,Atiapu,Pazo,Aero,Breki stb)
    Koko
    Utoljára szerkesztette: koko71, 2016.01.04. 21:55:42
  • Regiujzenek
    Elkészült a 70-es évek top zenéinek összesítése is, a világ 10 legismertebb slágerlistájából:

70-es évek legnagyobb slágerei

• amaximus
    remek, korabeli Final Countdown italo!

Tyrone Tir - Black Out

• amaximus
    Vikki Benson - Easy Love

vm-ben szuper
    Utoljára szerkesztette: amaximus, 2015.12.28. 14:24:28
  • amaximus
    ügyes feldolgozás

Laserdance - Humanoid Invasion, cover by Chris van Buren

• amaximus
    Figyu te birka, azaz inkább ökör!

El kéne már lassan döntened, hogy csak a hecc és beszólogatás kedvéért jössz ide 1-2 naponta,mert nincs aki otthon kiverje,ezért túl feszült vagy mindennap, vagy azért, mert fórumozni akarsz? A jelek szerint erős hormonális zavarban szenvdesz.

Nekem Te önmagadtól,akarododtól függetlenül is közönséget csinálsz, és ha lenne annyi eszed,amennyi sajnos nincs,látnád, hogy az arra járás bőven megvan,mert 1-2 óránként töltögetnek le, de ez nem egyenlő a hozzászólással,ami engem nem is zavar. Ha pedig senki nem jár arra, akkor Te honnan tudod,mi van ott? Azért a kíváncsiság kedvéért minden nap ránézel? Kicsit beteges vagy! Nem gondolod?
    Az "ideszórsz minden fos zenét" is kb. azt jelzi, hogy közöd nincs zeneileg semmihez, és csak azért írsz, hogy kihányhass magadból néhány "mostjólmegmondtam" típusú szánalmas gondolatot. El foglak keseríteni, t öbbet nem reagálok a prosztó megnyilvánulásaidra, és vagy ki fogsz kopni innen is, vagy ki foglak @szatni, aztán gondolkodhatsz egy új álnéven!
    Szerencsétlen.
  • Rain70birka
    Maximumka, nem vagy semmi az egyszer biztos Osztod itt (is) azt, amiből láthatóan nem túl sok jutott.
    Majd, amikor az egod elhiteti veled, hogy nyeregben vagy, gyorsan ideszórsz minden fos zenét, hogy lássák, Te aztán mekkora arc vagy. Mondjuk ez részben igaz is, elég nagy az arcod. Már majdnem akkora, mint a haverodé, bár azt még senki nem tudta űberelni..
    Kész röhej, ahogy a "topikodban" dobálod fel a klippeket, megspékelve a magasröptű gondolataiddal, éppen csak azt nem veszed észre, miközben magaddal társalogsz, hogy a kutya nem jár arra. Ja bocs de, a gyengeelméjű haverod :)
    Javaslom maradj ott a cimbiddel és ne itt próbáld osztogatni a megváltást mert errefelé már ismernek sajnos elég jól.
  • amaximus
    az 1984-ben AIDS-ben elhunyt modell,énekes,táncos nem csak a teste miatt volt nagyon népszerű egy időben,
    barna bőre ellenére rikitó kék szemét bennfentesek szerint csak egy speciális kontaklencsének köszönheti, amit fellépésin viselt, eredetileg szürke szemei voltak...na ennyit a kulisszákról.
    íme 2 jobb zenéje

Sterling Saint Jacques - Comin, Into Love

Sterling Saint Jacques - Mister Moonlight

• amaximus
    O'GAR - Playback Fantasy

• amaximus
    Diego - Walk in the Night

és ritkán látott felvételek,legálábbis én még nem láttam olyan diszkó színpadi előadást,ahol két aerobic cuccos bige végig állja a táncparádét előadó énekest!

• amaximus
    egy ritkábban elővett zene

Europe - Give Me One Day

• amaximus
    az előzővel együtt remek korai italo felvételek, az eredetijükben pazar hangminőségben.

Pineapples - Come On Closer

Utoljára szerkesztette: amaximus, 2015.12.25. 22:02:31
  • amaximus
    Maurice McGee - Do I Do

• amaximus
    gondoltam, hogy neked is van akkora egód, hogy nem bírod ki, hogy ne mondjál még valami csudajónak tűnőt, de ne szenvedj már vele, komolyan! már mindent elmondtál! 3-szor is!
    nem kell magadról semmit sem mondani, látszik az írásaidon és megnyilvánulásaidon, hogy milyen 'sokszínű' vagy.
    segítek értelmezni önmagad: semmivel sem vagy különb, mert ha be kell szólni bárkinek bármivel, nagy konzekvenciával kell támogatni bárki gondolatmenetét, persze csak óvatosan,hogy személytelennek tűnjön (és most marhárta nem magamra gondolok, hanem másokra,akiket ki-ki spécizel),akkor te azonnal és hirtelen meg tudsz jelenni az addig nagy ívben leszart fórumban és elmondod a tutidat.
    hát muszacsi koma, nem alulértékelve sokkal korábbi zenei munkásságaidat itt, de te az elmúlt évben mindössze ennyit hoztál az sg fórumaira, ehhez csak lapozd vissza,milyen hasznosakat csináltál. légy szerény, elég csak a felét átfutnod.
    hidd el, oda fogsz menni,ahová én akarom, és hidd el, az nem itt lesz! örülök,hogy a redvás löttyedt seggeden nem kell lyukként funkcionálnom, ezért örök hálával tartozom neked! bízom benne, most már tényleg minden hasznosat megosztottál itt és velem is,mindent amit csak akartál. most hallgass egy kis zenét!
    és közben olvasgasd önmagad nagyobb önkritikával!
    mucsácsó!
  • Musachy
    Komám, el vagy te tévelyedve kicsit vagy megrészegültél az egoizmusodtól. Sosem mondtam magamról, hogy nagy okos meg bölcs volnék, viszont te kötöttél belém, mikor hozzád sem szóltam.
    Hidd el oda megyek, ahova akarok és vissza is jövök, ha kedvem lesz. Nem tőled függ. Lyuk sem lehetsz a seggemen. További jó mulatást a senki szigetén.
  • amaximus
    jaj végre, akkor most már mindent elmondtál, ugye? most gyónj meg mindent,amíg lehet!
    csak akkor lehet valamihez hozzászólni, ha magamra vettem? mi ez, valami pszichó gyógyintézet? láttam, hogy megy az adok-kapok érzelmi alapon, és látom a sok lelki nyomorék szenvedését. gondoltam Jézus tanait továbbítva csak megleli mindenki végre az örök nyugalmát a seggén! de nem...te sem basszus.
    néha annyira erőlteted a szerencsétlen dumát már, hogy tényleg fenomenális szintre viszed a hülyeséget és a szánalmat is, de nagyon örülök a boldog családodnak, az otthoni zenéidnek is és annak is (ez biztos csak neked adatik meg, legyél ebben a hitben, jobb az neked), hogy végre a másik szegletben örök boldogságra fogsz találni! csak majd ha nem hívnak ide vissza,akkor ne felejts el nem visszajönni!
    egyébként muszacsi, hidd el, a szar se foglalkozik veled sem! ne tartsd magad tévhitekben drága okos, szép, bölcs és boldog barátom! ha nem írsz semmit, nagy általános bölcsességet sem, akkor a kutya se fog neked bármit is címezni. próbáld csak ki!
    ez a fórum meg zeneileg elérte a nagy katyvasz szintet, nem egy tematikus valami, és erről sem én, sem ő, sem más nem tehet, hanem azok együtt mind,akik ezzel nem foglalkoznak,nem kell emiatt hisztipartikat tartani.
    majd azután legyen szavatok bármihez, ha rendszeresen itt osztotok meg bármi hasznosat.,ja, hogy ez elmaradt? bocs, én kérek elnézést. menjetek homokozni másfelé.
  • Musachy
    Most mondhatnám én is, hogy csalódtam. Ennél többet néztem ki belőled. De te is szépen kimutattad a fogad fehérjét - kínodban.
    Mert ez az egy év láthatóan kínlódás volt számodra. Nekem hiedelmeddel ellentétben nem, sőt a hülyeségeiteken is jól szórakoztam. Ugyanis csak ez a lényeg. Egy vagy két évvel korábban sem vettem sokkal komolyabban semmit.
    A zene pedig szól, de itthon, amikor csak akarom. Veled ellentétben nekem nem az egóm hatalmas, de nagyon is kiegyensúlyozott életet élek, boldog családi körben. Ez a lényeg. És teszek rá mit gondolsz, nem tartozom a nyafogók közé, nem voltam és nem vagyok senki iránt elkötelezett.
    Buta vagy, mert megszólítottál, pedig nem szóltam hozzád. Mivel magadra vetted amit mondtam, az vagy te is, ezért támadsz. Nekem nem tudsz te ártani, kár vergődni.

Summaként még annyit, hogy egy szavam nem lenne, ha ez a fórum a közbelépésetekkel jobbá vált volna, de nem ez történt... Erről ennyit. Viszlát a galaxis másik szegletében, ahová sem sírni kell menni. S most jöhetnek azok a bölcsességek, amiket te tudsz. Biztos érdekel!(?)
  • amaximus
    Csalódtam!
    Nagyobb rohamot, még nagyobb 'jubileumi' közhisztériát és szenvedést vártam ide a nagy régi nevekkel, nevektől, ahol végre ki tudtátok volna szülni magatokból az egyéves szenvedést és gyötrődést, de hát ez van.
    Az, hogy egyikőtök sem volt aktív, zenét meg még annyira sem hozott,az pici (veddmárészremagad) részletkérdés ahhoz képest, hogy szerencsére önbizalomból az ezt megelőző összes felhasználónak van KIVÉTEL NÉLKÜL, és nincs is ezzel baj.

Jómagam meg mindig iszom a nagy Muszacsi jól időzített életbölcsességeit, meg azt, hogy szerencsére neki akkora az önkritikája és olyan pici az egója, hogy alapvetően is szórakoztató csak úgy olvasgatni az irományait.
    A hasonló keleties bölcseletű (semmit)mondásokkal sajnos még egyik zenei fórum sem lett gazdagabb, Ti pedig, A Nagy Megmondók, zenét vagy értelmes témába vágó hszeket annyit se produkáltattok egy év alatt, hogy jogotoknak érezzetek bárkit is bármiért lehordani vagy lehurrogni. Sírni meg át kéne menni a galaxis másik szegletébe, ott közös imaközösséget alapítva lehetne fohászkodni a nagy szent zeneatyaúristenhez és át kéne gondolni, hogy TI mit tettekek hozzá ahhoz az időszakhoz, amit annyira szídtok (tehát az aktuális évhez). Igaz, azt egyszerűbb mondani, hogy pont rajtatok vagy szimpatizánsaitokon kívül mindenki más egy agyaedény és dögöljön meg a szomszéd tehene is.
    Ezzel magatokat is minősítitek, csak nem veszitek észre, de mondjuk engem ez pont nem is érdekelne, ha néha bármelyikőtök csinálna itt bármilyen zeneszerű tevékenységet, de az persze már nem fér bele, csak a másik szídása, a modik folyamatos ócsárolása és ahelyett, hogy bármelyikőtök is elkezdeni zenefórumozni, csak a bemagolt,agymosott hülyeségeiteket ontjátok.
    Ha itt bárkinek joga lenne hisztizne,az Reynaud, ő tett és akart is zenefórumozni, igaz a szándéka már-már giccsparádéba csordult át, de tőle simán vállalható a parádézás, de a jelek szerint annyira felszívta magát, hogy vagy már ismert álregen ír már (tipp), vagy csak háttérben megfigyelő vagy épp valamilyen revansot fontolgat.

Nagyon jól emlékszem a szinte pont 1 évvel korábbi eseményekre is, kísérteties a hasonlóság.
    Véleményem szerint, amelyikőtök nem akar itt zeneileg fórumozni (márpedig a jelek szerint egyikőtök sem akar), az húzzon máshová. Ez ennyire egyszerű.

ÁLDÁS,BÉKESSÉG,SZERETET.

(zokogó vagy megmondó leveleket is priviben várom, annyira ráérek, ide sajnos csak hébe-hóba nézek be)
  • Musachy
    Az biztos, hogy önbizalomból meg egoizmusból nincs hiány széles e világon. Elég csak megnézni a "tehetségkutató" műsorok első részeit...
    Sajnos pont mindig azoknak van a legnagyobb egója, akiknek semmi önkritikájuk sincsen.
    De ezt csak úgy megjegyeztem, mellékesen.
  • Rain70birka
    Látod Bigivan? Erről beszéltem, nem ért semmit a kiscsákó. Hozza a formáját mert csak ehhez ért, ennyit tud, ennyire képes.
    Agresszív, tudatlan paraszt, aki normális érvek és ész hiányában káromkodással, sértegetéssel kommunikál. Klinikai eset, sajnos ebből a fajtából egyre több van kis hazánkban :(
    Az ilyentől mit lehet várni? Megváltozik..? Erre vajmi kevés esély van.
    Bár az igaz, hogy kellenek hülyék is a helyes egyensúly miatt és ezt a szerepet Őkelme remekül hozza..
  • rain70 #101035
    Sokat írhatnék, de "úgysenemértenite" a lényegét, ehelyett valamiért elhitetted magaddal, hogy vagy valaki?
    Figyelj ide kamukétszinűköcsög, --annyira találó ez a név magadra nézve--, ahhoz, hogy te az én szintemen legyél csak egy kicsit is, meg kell tenni az első lépést, először is ki kell húzni a seggedből az ujjad, amit egyébként a szádban akartál szopogatni. Kb ezen a szintem vagy, mielőtt bárki mással elhitetnéd, hogy eszed is van.

Bigivan:

Ebben egyetértünk, de ugye nem baj, ha nem fogok emiatt bőgni, hogy a régi seggnyalós banda repült innét.

Boldog karácsonyt mindenikek!
  • Rain70birka
    Igazad van de, amiért ez kialakult, nagyban hozzájárult az itt lévők passzivitása, köztük a Te passzivitásod is .
    Mert valahogy nem láttam, hogy egyszer is felemelted volna a szavad a két "úriember" viselkedése miatt..
    Szétcseszték a másik topikot, majd amikor már a kutya sem ment oda miattuk, elkezdték itt kikezdeni a tagokat. Teccik érteni?
    Én legalább vállaltam,hogy lemegyek a szintjükre egy kis "helyreigazításért". Az más kérdés, hogy ez helyes vagy nem helyes.
    Sajnos az ilyen egoista embereknél a szép szó teljesen hasztalan, fel sem fogják annak értelmét.
    De igazad van, nincs sok értelme!
    Én nem vagyok büszke arra (velük ellentétben), hogy elküldöm Őket a picsába csak néha ki kívánkozik az emberből, hogy hogyan lehet az, hogy van 2 tag, akik kedvükre dorbézolnak megsértve és belerúgva szinte mindenkibe és senki nincs, aki tudná ezt kezelni vagy moderációval vagy ahogy Én, keményebb szavakkal. Na ez a baj itt kedves Iván.
  • bigivan
    Szevasztok !
    Nem mostanában kezdtem a pályafutásomat ebben a topicban, és láttam már ezt-azt a világból is, de ami ebből az egykor jól menő oldalból csináltatok, az nem gyenge, inkább gyomorforgatóan gusztustalan ! Legyetek rá büszkék !
  • Rain70birka
    Jajj, hát Téged meg külön kiemelnélek, kedves agyilag zokni cimborám.
    Te annyira sötét vagy, hogy azt igen nehéz lenne szavakban jellemezni. Szerinted érdekel, hogy kinek vagy milyen álregnek gondolsz? (szegény Kaposi) :) Nem baj, annak gondolsz, akinek csak akarsz, éppen nagy ívben teszek rá.
    Nagyon fáj ugye, hogy van, aki képes lemenni a szintedre egy kis "beszélgetésért"..? Ilyen ez papa, szokj hozzá!
    Számíthatsz rám a jövőben is nyugi A fejlődésedért mindent!!
  • Rain70birka
    Na látod? Tudsz Te, ha akarsz. Mindig kihozom a "maximumot"... az emberekből, belőled egész könnyű volt.
    Tök mindegy mit reagálsz a lényeg nem változik. Kétszínű macskajancsi vagy a haveroddal együtt. Nem véletlen útálnak a topikodba menni a tagok, Te és az idióta másik feled tesztek róla, hogy csak kettőtökről szóljon a történet
    Nincs ezzel gond, de akkor nem kell picsogni ha legalább egy valaki elküld a picsába Benneteket!
  • rain70 #101030

Mielőtt válaszolnék, te jujujj kis vagy?, már többször írtam, hogy a hazugsághoz, vagy álnickhez több ész kell, mit gondolnád, mert hamar elbuksz.
    Szerinted te kis kétszínű kamuszintis köcsög (aka KKK), ha már így nevezed magad, meddig nyomathatod még a hülye dumád anélkül, hogy ne tudnánk, hogy te állsz mögötte. Olyan választ ne is hányj ide, hogy nem te vagy. IP mint olyan, mond valamit? Hehhh De szinte az se kell.

A válaszom pedig, miből gondolod, hogy engem valamennyire is meghat bármilyen mondókád? Én annak örülök, ha írsz és totális hülyét csinálsz magadból egyre jobban, mint eddig is a többiek. Pont ez a lényeg KKK, hogy ti nem tudtátok még mindig feldolgozni, és ez az igazi ereje ennek az egésznek, amíg álnicken írogattok emiatt és hisztiztek a modiknál, mint egy óvódás HP-csák addig tudni fogom, hogy mennyire nem tudjátok túltenni magatokat még mindig, hogy a nyelved nem kaposi seggében landol itt az sg-én. Nem értem, nem mindegy melyik site-on nyalod tisztára neki, vagy itt az sg-én ez már egy szentély, hogy csak itt lehet ezt megtenni?

Ezt a stúdióban majd átvariáljuk kamu kétszínűköcsögre, pár változtatással

beeeeebirkakilépett....

Utoljára szerkesztette: rain70, 2015.12.22. 18:22:30
  • amaximus

Ha lenne eszem, nem is reagálnék neked, de mivel nincs, így simán megengedhetem magamnak ezt a luxust.
    Én soha senkit nem buzdítottam arra, hogy egyetértsen velem, vagy ugyanazt gondolja valamiről,valakikről,mint én.
    Ha ilyen egybeesést tapasztaltál,az viszont biztos nem a véletlen műve, nem úgy, mint pl. az végtelen szerencsétlen együttállás, hogy Te anno egészen pici sejtek kupacában nem egy nyelőcsőben végezted. De ezt ne értsd félre, nem te vagy a kiválasztott, tehát ne legyenek sem illúzióid, sem küldetéstudatod!
    Egyébiránt a hozzád hasonló kvalitású agyi egysejtűek relatív kicsiny halmazaként én is szívesen továbbítom egy távoli gyűjtőhelyre (mutatom a helyes utad), ahol szerencsére veled együtt egyre többen tudtok jókat hancúrozni és kibeszélni fájdalmaitokat és a világ ettől kisebb problémáit is. Szóval ne add fel!
    Majd 1-2 látványos vergődés közé néha szúrj be valami zenét is.
    Az ünnepekre való tekintettel meghagylak itt majd magányodban köpdösni, hogy amíg nincs miért erre jönnöm, addig is fenntartsd a nézettséget! De aztán úgy legyen minden, ahogy meghatároztam Neked!
    (észre sem fogod venni és pont azt teszed majd,amit modok!)
  • Rain70birka
    Te beszélsz tökösségről ? :) Ez jó vicc :) :) Ha lenne eszed nem bátorítanád és támogatnád a farok haverodat, hanem törölnéd a faszságait, de nem, Te inkább eltűröd és még a lovat is adod alá. Ez mindent elmond rólad. Most akkor ki az óvodás maximumka..? Ja, hogy azért sírsz mert innen nem tudod törölni a hsz-em..? Van ilyen papa, néha visszanyal a fagyi.
  • amaximus
    Aha, értem.

"Na persze maximális haverjával együtt, aki ugyanolyan sötét, mint "eső barátunk". Persze nem kellene a hülye gyerekkel foglalkozni,..."

Sajnálom, hogy nem voltál annyira tökös gyerek, hogy az eddigi saját nickeden írj, csak a 4 . álregeden teszed, hisz tudtad, ezt már úgysem sokáig fogod használni, így végre nyugodtan kiadhattad magadból mindazt a kultúrális hagyatékod, ami már nagyon szorította a tökeidet. Örülök, ha bármivel segíthettem azt, hogy mostantól sokkal jobban érezd magad,mert most végre a kiscsoportosok egyik legnagyobbjaként nagyon megmondtad a magadét.