Most mondhatnám én is, hogy csalódtam. Ennél többet néztem ki belőled. De te is szépen kimutattad a fogad fehérjét - kínodban.
Mert ez az egy év láthatóan kínlódás volt számodra. Nekem hiedelmeddel ellentétben nem, sőt a hülyeségeiteken is jól szórakoztam. Ugyanis csak ez a lényeg. Egy vagy két évvel korábban sem vettem sokkal komolyabban semmit.
A zene pedig szól, de itthon, amikor csak akarom. Veled ellentétben nekem nem az egóm hatalmas, de nagyon is kiegyensúlyozott életet élek, boldog családi körben. Ez a lényeg. És teszek rá mit gondolsz, nem tartozom a nyafogók közé, nem voltam és nem vagyok senki iránt elkötelezett.
Buta vagy, mert megszólítottál, pedig nem szóltam hozzád. Mivel magadra vetted amit mondtam, az vagy te is, ezért támadsz. Nekem nem tudsz te ártani, kár vergődni.
Summaként még annyit, hogy egy szavam nem lenne, ha ez a fórum a közbelépésetekkel jobbá vált volna, de nem ez történt... Erről ennyit. Viszlát a galaxis másik szegletében, ahová sem sírni kell menni. S most jöhetnek azok a bölcsességek, amiket te tudsz. Biztos érdekel!(?)