xnl87ky5.jpg

free counters

• rain70 #101030

Mielőtt válaszolnék, te jujujj kis vagy?, már többször írtam, hogy a hazugsághoz, vagy álnickhez több ész kell, mit gondolnád, mert hamar elbuksz.
    Szerinted te kis kétszínű kamuszintis köcsög (aka KKK), ha már így nevezed magad, meddig nyomathatod még a hülye dumád anélkül, hogy ne tudnánk, hogy te állsz mögötte. Olyan választ ne is hányj ide, hogy nem te vagy. IP mint olyan, mond valamit? Hehhh De szinte az se kell.

A válaszom pedig, miből gondolod, hogy engem valamennyire is meghat bármilyen mondókád? Én annak örülök, ha írsz és totális hülyét csinálsz magadból egyre jobban, mint eddig is a többiek. Pont ez a lényeg KKK, hogy ti nem tudtátok még mindig feldolgozni, és ez az igazi ereje ennek az egésznek, amíg álnicken írogattok emiatt és hisztiztek a modiknál, mint egy óvódás HP-csák addig tudni fogom, hogy mennyire nem tudjátok túltenni magatokat még mindig, hogy a nyelved nem kaposi seggében landol itt az sg-én. Nem értem, nem mindegy melyik site-on nyalod tisztára neki, vagy itt az sg-én ez már egy szentély, hogy csak itt lehet ezt megtenni?

Ezt a stúdióban majd átvariáljuk kamu kétszínűköcsögre, pár változtatással

beeeeebirkakilépett....

Utoljára szerkesztette: rain70, 2015.12.22. 18:22:30