112170
-
Rain70birka #101026 " Rain nem hülyegyerek... "
Nem, tényleg nem az. Attól sokkal több. Egy ocsmány kisstílű nagyképű pöcs. Aki azt hiszi magáról, hogy fasza gyerek de mindenki látja, hogy egy bunkó ostoba paraszt :)
A gond az, hogy tényleg elhiszi magáról, hogy mekkora arc, ami részben igaz is, hiszen tényleg nagyképű.
Nem veszi észre, mekkora tahó, menyire tele van a töke mindenkinek vele. Na persze maximális haverjával együtt, aki ugyanolyan sötét, mint "eső barátunk".
Persze nem kellene a hülye gyerekkel foglalkozni, csak van egy pont, amit a szerencsétlen mindig átlép.
A baj, hogy itt sem működik a moderálás, ahogy egyik topikban sem.
Rain, Te egy pöcs vagy. Na nem nagy pöcs, csak olyan kicsike farkú, aki a szövegével szeretne kompenzálni..
-
és egy kellemes nyugtató
Ernesto - Shining Snowflakes
-
Depeche Mode - It's No Good
-
Figyel csak!
Én nem fogom azt írni, hogy tisztelt.
Utoljára válaszolok neked, de tényleg.
Leszarom, hogy a lelkiismereted megszólalt, a nagy ígérgetésed ellenére mégis regisztráltál már másnap.
Most azt gondolod, hogy a basszam meg a kurva anyám és a stb szöveged után, majd nyújtom a jobbomat?
Ezt élőben végig sem tudtad volna mondani, abban biztos lehetsz.
A modi topikban is leírták a lényeget, bár egy óvódás is különb nálad értelmi szintben, én meg már ezt is leírtam, többször.
Ha még mindig nem érted az egészet, akkor már nem is fogod, és örülj, hogy ennyivel le is zárom az egészet.
Nincs törlés és nem is lesz, ez már mindig itt fog virítani. A P.O meg gondolj bármit, de tudok szinte mindent rólad, ezért írtam direkt így, hogy csak neked essen le.
Rain nem hülyegyerek...
-
Tisztelt Kolléga!
Tyia vagyok!
El kellett telnie 24 órának.....mert nincs másik regisztrációm....ám.
Mindenekelőtt elnézésedet szeretném kérni a - moderátor topikban - az édesanyáddal leírtakkal kapcsolatban.
Nagyon sajnálom! Nyilván megbocsájthatatlan...megvetni való dolog...vess meg!
Van az úgy, hogy az ember mikor leír valamit, még jónak tűnik, meg faszának, meg keménynek meg ilyenek...Amikor meg viszont látja a közlését rájön hibát követett el....
Még egyszer elnézésedet kérem, megbántam....Az anya az szent dolog....
Szerintem kérd a hsz törlését...én is fogom...
P. Otília???? Ez érdekelne.....
Mindnen más, tehát IQ, meg szellemi képességek meg egyebek nem annyira....
Én magam tisztában vagyok magammal...az vagyok ami.
Egyébként engem nem zavar a 45-ös IQ-m....végül is a szép színes rajzokon elég jól elboldogulok, csak legyen egyértelmű.
Nem is ismersz engem, minek kell ilyeneket írni, tényleg nem értem.
Továbbra is egy Limahllal kapcsolatos, általad félreértett hsz-emről van szó!!!!!!!!!
Be kellene látni végre.....Csak olvasd el ezt a bizonyos hsz-t #100717 és rögtön látod, hogy ennek az egész szarakodásnak semmi értelme sincs és nem is volt!
Tudnék, reagálni az általad leírtakra, de igazából már nincs kedvem hozzád....
A 3 klisén kivül úgy sem tudsz mást (IQ, értelmi képesség, visszakönyörgés), akkor meg minek rágcsálni ugyanazt a csontot? Nemde? Csak tudnám honnan szedted ezt a P. Otíliát.....van elgondolásom, de az csúnya volna...nagyon.
Ennyi és nem több.
Boldog Karácsonyt Kívánok....és jó SG-zést.
Én már nem hiszem, hogy jövök többé. Már az egész nem érdekel!!!!
Ja, sok boldogságot a babának, neked és a feleségednek is...így ismeretlenül:)
Üdv!
Tyia
-----------------------------------------------
Nagyjából ugyanezt küldtem privátban is.
Csak azért regeltem, hogy az általam leírt ocsmányságokért elnézésedet kérjem....
45 IQ- val is képes vagyok felismerni a hibámat.....
A modiknál is írok effélét...gondolom rögtön kivágnak, de meg kell tennem...így tisztességes.
---------------------------------
Mindenkinek minden jót!
Utoljára szerkesztette: lelkiismeret111, 2015.12.17. 17:23:15 -
Clay!
Úgy gondolom, ahogy eddig is lejött, hogy bár közvetlen vagy sokakkal, de profiként viselkedsz sok mindenben, szerintem szükségtelen és célszerűtlen is akár ezen,akár más fórumokon megvédened bármitől magad vagy megválaszolgatnod másokból, másoktól fakadó problémák okait, jelenjét vagy múltját. Úgy vélem, mindennél fontosabb a rajongóidnak és a stílust hallgatóknak, hogy épp milyen zenei projekteken dolgozol.
Ma már végigsöpört sokfelé az
Energy Voice frissen megjelent The Radio Star dala, ide is illik berakni.
-
Rain!
Hagyd a francba már az egészet, ne reagálj,egyrészt az utalásaid felét nem is érthetik, másrészt meg amúgyis hagyjuk már ezeket a zavaros témákat. A Kaposi hívők zarándokoljanak utána, boruljanak a vállára és leljék egymásban örömüket, gyártsák az összeesküvéselméleteket kedvükre, aki meg itt akar zeneileg fórumozni a rájnód szinttől magasabb fokon, az meg majd ír,ha akar. Ha nem,akkor meg nem. Nekem mindegy, csak temessük már el a múltat végleg.
Hagyd,hogy mindenki azzal barátkozzon,akit arra érdemesnek tart, még úgy is, hogy az a te vagy én társadalmi vagy jellembéli elvárásainknak nem felel meg. 
-
Nanananaaaa menjünk csak szép sorjában! 
Először is tutyinak itt válaszolok, mert a nem lépek be hozzászólásom, nem ide, hanem oda szólt, de a 45-ös iq-jával felfogni akkor sem tudná, ha színesben lenne lerajzolva neki több oldalon át, Az óvódások hozzá képest Einstein-ni szinten vannak. Viszont, eme magas iq-val azért rögtön levágta, P. Otília, igen csak így Otília, hogy a HP az picsát jelent, de én a H-t a hisztisre értettem, viszont ha már ennyire magadra ismertél, felőlem megtarthatod a hülye jelzőt is, akkor legyél HHP!
A vérgőzösről meg annyit, hogy egyszerűen örülök, hogy ilyenkor legszívesebben szétvernél mindent, mert nem tudsz uralkodni magadon, ergo egy moderátori topikban is személyeskedsz. Kaposi puccs, hát ez volt a legjobb te HHP-kám. Jaja benne voltam és még ne tudd meg, hogy miben és mikben leszek benne. Az IÁ mindenkit figyel és lecsap!
ÖÖö izé, sajnos nem tudok jobban lemenni erre a szintre, de majd megkérek gyogyóst próbálja meg értelmezni az írásod, mert csak vagdalkozásról szól, épeszű érvek, mint olyan nálad nem is volt és már nem is lesz. Talán kezdj el tanulni egy picikét. 
Felőlem írhatsz bármit, többet nem válaszolok neked, mert egyszerűen csak az időmet rabolod HHP!
Továbbá:
"A nyalás nálam kizárt"
Hát öcsém, nem lehetsz a nők kedvence!
Viszont a válasz elől nagyon jól kifordultál (önmagadból).
A tettek a fontosak? Pont erről kérdeztelek, Birizdo nyilvánosan szétalázott a facebook-on a többi rádiós kollégáddal együtt, akikről azt írta, hogy nyalják a seggedet, vagy fordítva, amiről te nem nyilvánítottál véleményt, hozzáteszem profin, mert aki profi az leszarja ezeket. Viszont az utánad író hazudós maga buzi, aki belekeveredett a saját hazugságába a tangóharmonikás hülyeségével, éppen ezzel a Birizdoval bratyizott, elmondása szerint csak azért, mert engem utál. Tehát, ezt elnézed, hogy azok után még egyáltalán az ismerősei közt van? Ahhha értem, illetve nem.
Az más kérdés, hogy rögtön belekeverte pl Mflex-et is, aki aztán szerintem azt sem tudja, hogy mi történ, de hogy én bírom őt is és ez mindent elmond rólam. Ez, hogy a picsába jön ide?
Egyrészt, ha kedvelem is, mert kedvelem a csávesz zenéit és mint írtam a te zenéidet is, de izééé, hol is tartottam, ja igen, vagyis mi a lófasz köze van neki hozzá?
Ráadásul tőle én még sosem láttam semmilyen negatív kritikát senkiről, ahogy tőled sem, éppen azért, mert profik!
Talán felvilágosíthatnád azt a nagy szerepet vállaló kis hülyegyereket magad mellett, hogy ez az út nem járja, A profi zenészek barátok, nem egymás ellenségei, de ő ugyanazt folytja, mint ahol évekig tették a kaposi volt szemétdombján, de hála istennek az én puccsom miatt mentek a büdös ...ibe,
de a kérdésemre a választ még mindig nem kaptam meg.
Nos, manga buzikám!
A tangóharmonikázást mikor kezdted? Rögtön a kezedbe nyomták, ahogy hazahoztak a kórházból?
Én tanultam 10 évig zongorázni és igen ott is úgy helyezkednek el az akkordok, mint minden kicseszett hangszeren, több mint 13 éves profi pályafutásod alatt ezt sikerült megtanulni, ha jól emlékszel? Csuklótörés miatt az ember 13 éves gyakorlást nem tud olyan és szinte bénán előidézni, ahogy te a werk filmben! Ahhoz tenyér átlővés kell az idegekkel együtt. A csuklótörésnek ehhez semmi köze nincs. Valóban az vagy kamuszintis és hogy azóta köcsög is lettél, az a te dolgod, az ilyet én nem ítélem el.
13 éves billentyűzés után nincs olyan csuklótörés, amit ilyen bénán lehet előadni!
Viszont, azokat a képeket, amiket kiszórtál rólam a neten, én elmentettem a z írásokkal együtt és hidd el nekem valóban megvannak a kapcsolataim, hogy megfingassalak bármi hasonlóért a jövőben! Ha felfogtad örülök, ha nem akkor próbálkozz.
Na, már ennyit gyerekek, most rohannom kell, addig írjatok, kb karácson yután jövöööööök!
-
mangay #101018 Kedves Rain Mindentminenkinéljobbantud 70!
Itt a manga-buzi.
Köszönöm az építő jellegű hozzászólást, igazán megtisztelő ez egy olyan embertől, mint te.
Elég nehéz volt előmásznom a mangáim közül arra a rendkívül megerőltető fél órára, amíg begyakoroltam eljátszani a dalt. El is csesztem a felvétel során, de a vágó ügyesen megvágta, ezért nem látszik. Persze ez a kutyát sem érdekli rajtad kívül, lehet, kutyába se kéne vegyelek?
Egyébként 13 évig tangóharmonikáztam, ha jól emlékszem, ugyan ilyen billentyűzet van azon is. De egy csuklótörés miatt abba kellet hagynom.
Birizdónak csak veled kapcsolatos infókban próbáltam segíteni, hogy küldhessen neked kedves ajándékon, mivel én is legalább olyan mély, tiszta és őszinte szeretetet érzek irántad, mint ő. Gondoltam, beszállok az ajándékcsomagba egy rothadó hallal, vagy ilyesmi.
Örülök, hogy ilyen sok idő után újra levelet válthattam veled. Próbáltam lassan írni, hogy te is egértsd. :)
Tisztelettel: Egy kamuszintis kétszínű köcsög -
clayback #101017 Üdv Mindenkinek.
Látom jönnek - mennek a kommentek. :)
Egy biztos... az igazság odaát van. Tehát nálunk. Köszönöm az érdeklődéseteket, aggodalmatokat de tudom kik vannak körülöttem. Hamar kiszúrom ha valaki nem a csapatba illő. Látom Sanyika kapott rendesen de azt azért tudnotok kell, hogy nagy szerepet vállal a produkciókban. A nyalás nálam kizárt, aki megpróbálja az repül. A tettek a fontosak.
Ha van kérdésetek, szívesen válaszolok. Hangnem váltásba nem megyek bele csak emberi nyelven szeretnék kommunikálni.
Szép napot. -
lehet, csak én nem voltam végig jelen a robosztus cselekménysorozatban!
még folyik a résztvevők azonosítása! 
-
Mit nem lehet azon elsőre kibogozni? 
Tények, bizonyítékok, esetek és főleg brutális hülyékról szól és
olyan sejthalmazokról, akik azt hiszik valakik, kivéve szerencsétlen, Clay, aki meg nem látja az előtte lévő korhadt fától az egész dombos erdőt. 
rainbirka70köcsögbaromállat kilépett....
Utoljára szerkesztette: rain70, 2015.12.07. 15:47:12 -
hűbassz, ezt mintha Agatha Christie írta volna, tiszta bűnügy rengeteg köz- és érdek szereplővel! várj, beletelik egy kis időbe,míg mindekit kinyomozok, hogy ki kivel van hány alteregóval. 
a többi pedig
-
Ezt itt elírtam, túl sok a L
ajos!
..........................aki a facebook-on segget nyal B Lajosnak és közben a másik K Lajos társa, vagy mi a faxom?
Az MT pedig a modern takonyt szimbolizálná, mint az akkori fő kamu szinti és kamu gitározás ősatyjait.
rainbirka70köcsög kilépett...
Utoljára szerkesztette: rain70, 2015.12.07. 08:30:00 -
Istenem Istenem Istenem!
Várjunk csak számolok....igen..ott is volt meg ot is, meg ott is négy amott nyolc, plusz kettő ott is...az izé 345... az négyzetre emelem, és kivonom gyökbe, akkor ez volt, kedves barátom és tanítóm a nagyra becsült Reynaud kolléga 32558-as darabszámú és egyben végleges leköszönése az SG-ről. Most elmegyek bőgni, nem azért, mert elmegy, hanem azért, mert visszajön és tovább kell hallgatni, olvasni a hisztijeit.

Alapvetően semmi gondom nincs, Reynaud egyedien színes. gyogyós listájával, csak annyi, hogy egy 2015-ös listát az év utolsó napján, de leginkább az újévben január közepe fele szoktak leadni. Ugyanis sok slágergyanús dalt, direkt az év végére hagynak. Tehát sok dal simán átírhatja a jelenlegi kedvenceket még ebben a hónapban.
Pl jön még, hogy magyar vonatkozást is említsek, Clay Radiostar italo zenéje is, ami szerintem első hallás után is nagyot fog szólni.
Találtam egy ilyen verk filmet is.
Elöljáróban annyit, tisztelem Clay-t, de a véleményem most is az, mint a múltkor. Bizirizdovics uljanov
lenin elvtárs nyilvánosan szarrá alázta Clay-t a facebook-on és a többi rádiós kollégáját, tehát a történetet mindenki ismeri. Még kaposiágyin is lefaszozta birizdovicsot a világmegváltó fórumukon (tudom, mert olvastam hehe) Ezért riszpekt kaposninak, mert megvédte legalább Clay-t, ha már mindenki mást hátba döf, ha úgy látja jónak csak azért, hogy istenítse magát, mint nyú italo disczkó istencsászárt, holott a csávesz egy kis senki és az is marad örökre.
de nem ez lényeg 
Most pedig úgy áll a dolog, hogy a videóban szerepet játszó kis manga buzi (aka MTsanyikaka), aki a facebook-on segget nyal B lajosnak és közben a másik B lajos társa, vagy mi a faxom?
Azok után, amit Bizirizdovics lajcsi intézett Kalasnyikov Lajcsinak, itt és most megkérdezem tőled Clay, hogy az Isten teliberakott masszás fa...ba tudod elviselni magad mellett azt a kollaboráns kis kétszínű hülyegyereket?
idióta vagy te, vagy csak ennyire nem vagy képben?
10 éves zongara tanulásom után egyből levágtam, hogy ez a MTsanyikaka kb 1 hónapig tanulta mire azt a dallamot eltudta játszani, de a videóban lehet még ott is elcseszte, annyira nem megy neki, annyira amatőr az egész!
nahát nagyjából ennyi, ja igen b lajcsi azóta is kerestet több ország nemzet biztonsági szolgálat legdurvább kiváló ügynökeivel, pedig csak elég lenne megkérdeznie a címem, a nevem meg ismert te észlény!
Utoljára szerkesztette: rain70, 2015.12.07. 08:17:00 -
ugye nem?? ez csak valami rossz vicc lehet!
reméljük nem írtam semmi SZAB-ba ütközőt, de ilyen rossz vicceket is hallottunk már párszor.
ki ismeri fel a képen lévő személyt?
-
hopsz, úgy látszik meggondoltad magad.
és még 7 percig gondolkodtál azon, hogyan fejezd be valami frappáns véggel az igen nehezen összepakolt gondolataidat. vág az eszed, mint a 'beretva'...vagy Beretta, ja az már lő is. neked szerintem mindegy. szódával elmegy.
a listád hidegen hagy, engem a grafikai és animációs különlegességeid és a gyógyós szint 2.0-ád hoz izgalomba, szinte éltet, igaz, sokat nem nyújt, de mindig beleviszel 10 perc közröhejt a napjaimba. ez már közérdekű, gondolom úgyis kap még belőle mindenki bőven, és ez jó.
-
Nahát ,hogy ráizgultatok a listámra........
Bravo csáveszek folytassátok !
-

-
Ez is egy hülye lista, mert a 90VXXCZZV simán toplista egyes és a :::::::::::::::::::: pedig maximum hetedik, tehát nem mérvadó ez a lista, legközelebb jobban figyelj te fasz troll!

Reynaud a listád még dedós szinten ok, de mivel hiányzik belőle a sötét kék szín, így egyelőre marad gyogyós szint, ezt mindenképp javítsd, mert a színvakokat tesztelő webes oldalak közt a te munkásságodnak köszönhetően első helyre lépett elő ez a fórum!
-
"úgy kezdtem"
....tényleg? mikor? egy hete, egy hónapja vagy 8,29 hsz-el lejjebb??
baszdkikám, az utolsó hszbe kellett volna leírnod ezt, hisz akik arra ránéznek, sajnos nem fogják sem tudni, sem látni, hogy te itt mit és mikor, legfőképp pedig MINEK kezdtél el!!
a véleményem pedig nem hogy izgat téged, hanem egyenesen ösztönöz is, különben nem írogatnál ilyen bensőségesen. tecccik érteni?! úgy is mondhatnám: Világos? Vagy Sötét? Vagy. ez már szójáték, amit már szintén nem értesz, de ezért jó veled a dumcsi!
-
Úgy kezdtem a 10 legjobb dal stílustól függetlenül,az én szemüvegemen keresztül.
Világos?
Te egy fasz troll vagy,nem izgat a véleményed! -
THE BIGGEST IDIOT SONG TITLES ONE OF THE MUSIC ALBUM
-
BY REJNÓD!
ekkora baromságot már nehezebben lehetett volna összeraknod! talán csak akkor, ha mindezeket felpakolod a cédéjátszódra és csináltok egy közös képet.
mégis milyen besztszongs??? te hol hallgattál eddig zenéket? milyen katyvasz stílushalmaz ez?
tény, sok jó zene van ezek között, de ezek mellé illene odaírni, hogy a TE kedvenceid, nem valami reprezentatív (3+2 fős) felmérés agyszüleménye.
ezek a grafikai viccek meg már tényleg fájóan gagyik, de jó lenne, ha legalább a wordarttal jobban megismerkednél, még az is 4x komolyabb ezeknél a hülye színes gagyi betűidnél.
-
-
ItaLove - Too Late To Cry
A favorit 2015-ös dalok bemutatása után egy erőteljes lökéssel szétkergetem a biliárd golyókat,és jön a tényleges rangsor.
-
I. Marcello - Heartbreak Brothel Mixtape - Side A
I. Marcello - Heartbreak Brothel Mixtape - Side B -
'swedish electro vol 3' (Free DL) - BandCamp
Erősen ajánlom azoknak akik hozzám hasonlóan bírják a svéd elektronikus zenéket.
-
Μflex feat. D W N T W N - Pioneer Square
-
Frozen Plasma - Age After Age
-
Lifelike & Kris Menace - Discopolis 2.0 (Club Mix)
Mintha a dal alapjai erre a klasszikus italo zenére hasonlítanának : Kano - Another Life -
TQ & LINDA JO RIZZO - Life Is A Story (YT video)
Biliárd golyót nem kapna tőlem !
Linda Jo Rizzo - I Wanna Hold Your Hand (single) - itunes -
Mflex Sounds - Stay Together
-
Magic System D.J. - Angels
-
Röyksopp - I Had This Thing
-
Amaya - Car Crash
-
Axwell /\ Ingrosso - Something New
-
BANKS - Beggin For Thread (Gryffin & Hotel Garuda Remix)
-
FlashBack Records Light Mix (promo version) -
The Northern Lights - California Christmas (Free DL) - BandCamp