Ha lenne eszem, nem is reagálnék neked, de mivel nincs, így simán megengedhetem magamnak ezt a luxust.
Én soha senkit nem buzdítottam arra, hogy egyetértsen velem, vagy ugyanazt gondolja valamiről,valakikről,mint én.
Ha ilyen egybeesést tapasztaltál,az viszont biztos nem a véletlen műve, nem úgy, mint pl. az végtelen szerencsétlen együttállás, hogy Te anno egészen pici sejtek kupacában nem egy nyelőcsőben végezted. De ezt ne értsd félre, nem te vagy a kiválasztott, tehát ne legyenek sem illúzióid, sem küldetéstudatod!
Egyébiránt a hozzád hasonló kvalitású agyi egysejtűek relatív kicsiny halmazaként én is szívesen továbbítom egy távoli gyűjtőhelyre (mutatom a helyes utad), ahol szerencsére veled együtt egyre többen tudtok jókat hancúrozni és kibeszélni fájdalmaitokat és a világ ettől kisebb problémáit is. Szóval ne add fel!
Majd 1-2 látványos vergődés közé néha szúrj be valami zenét is.
Az ünnepekre való tekintettel meghagylak itt majd magányodban köpdösni, hogy amíg nincs miért erre jönnöm, addig is fenntartsd a nézettséget! De aztán úgy legyen minden, ahogy meghatároztam Neked!
(észre sem fogod venni és pont azt teszed majd,amit modok!)