-
Nanananaaaa menjünk csak szép sorjában! 
Először is tutyinak itt válaszolok, mert a nem lépek be hozzászólásom, nem ide, hanem oda szólt, de a 45-ös iq-jával felfogni akkor sem tudná, ha színesben lenne lerajzolva neki több oldalon át, Az óvódások hozzá képest Einstein-ni szinten vannak. Viszont, eme magas iq-val azért rögtön levágta, P. Otília, igen csak így Otília, hogy a HP az picsát jelent, de én a H-t a hisztisre értettem, viszont ha már ennyire magadra ismertél, felőlem megtarthatod a hülye jelzőt is, akkor legyél HHP!
A vérgőzösről meg annyit, hogy egyszerűen örülök, hogy ilyenkor legszívesebben szétvernél mindent, mert nem tudsz uralkodni magadon, ergo egy moderátori topikban is személyeskedsz. Kaposi puccs, hát ez volt a legjobb te HHP-kám. Jaja benne voltam és még ne tudd meg, hogy miben és mikben leszek benne. Az IÁ mindenkit figyel és lecsap!
ÖÖö izé, sajnos nem tudok jobban lemenni erre a szintre, de majd megkérek gyogyóst próbálja meg értelmezni az írásod, mert csak vagdalkozásról szól, épeszű érvek, mint olyan nálad nem is volt és már nem is lesz. Talán kezdj el tanulni egy picikét. 
Felőlem írhatsz bármit, többet nem válaszolok neked, mert egyszerűen csak az időmet rabolod HHP!
Továbbá:
"A nyalás nálam kizárt"
Hát öcsém, nem lehetsz a nők kedvence!
Viszont a válasz elől nagyon jól kifordultál (önmagadból).
A tettek a fontosak? Pont erről kérdeztelek, Birizdo nyilvánosan szétalázott a facebook-on a többi rádiós kollégáddal együtt, akikről azt írta, hogy nyalják a seggedet, vagy fordítva, amiről te nem nyilvánítottál véleményt, hozzáteszem profin, mert aki profi az leszarja ezeket. Viszont az utánad író hazudós maga buzi, aki belekeveredett a saját hazugságába a tangóharmonikás hülyeségével, éppen ezzel a Birizdoval bratyizott, elmondása szerint csak azért, mert engem utál. Tehát, ezt elnézed, hogy azok után még egyáltalán az ismerősei közt van? Ahhha értem, illetve nem.
Az más kérdés, hogy rögtön belekeverte pl Mflex-et is, aki aztán szerintem azt sem tudja, hogy mi történ, de hogy én bírom őt is és ez mindent elmond rólam. Ez, hogy a picsába jön ide?
Egyrészt, ha kedvelem is, mert kedvelem a csávesz zenéit és mint írtam a te zenéidet is, de izééé, hol is tartottam, ja igen, vagyis mi a lófasz köze van neki hozzá?
Ráadásul tőle én még sosem láttam semmilyen negatív kritikát senkiről, ahogy tőled sem, éppen azért, mert profik!
Talán felvilágosíthatnád azt a nagy szerepet vállaló kis hülyegyereket magad mellett, hogy ez az út nem járja, A profi zenészek barátok, nem egymás ellenségei, de ő ugyanazt folytja, mint ahol évekig tették a kaposi volt szemétdombján, de hála istennek az én puccsom miatt mentek a büdös ...ibe,
de a kérdésemre a választ még mindig nem kaptam meg.
Nos, manga buzikám!
A tangóharmonikázást mikor kezdted? Rögtön a kezedbe nyomták, ahogy hazahoztak a kórházból?
Én tanultam 10 évig zongorázni és igen ott is úgy helyezkednek el az akkordok, mint minden kicseszett hangszeren, több mint 13 éves profi pályafutásod alatt ezt sikerült megtanulni, ha jól emlékszel? Csuklótörés miatt az ember 13 éves gyakorlást nem tud olyan és szinte bénán előidézni, ahogy te a werk filmben! Ahhoz tenyér átlővés kell az idegekkel együtt. A csuklótörésnek ehhez semmi köze nincs. Valóban az vagy kamuszintis és hogy azóta köcsög is lettél, az a te dolgod, az ilyet én nem ítélem el.
13 éves billentyűzés után nincs olyan csuklótörés, amit ilyen bénán lehet előadni!
Viszont, azokat a képeket, amiket kiszórtál rólam a neten, én elmentettem a z írásokkal együtt és hidd el nekem valóban megvannak a kapcsolataim, hogy megfingassalak bármi hasonlóért a jövőben! Ha felfogtad örülök, ha nem akkor próbálkozz.
Na, már ennyit gyerekek, most rohannom kell, addig írjatok, kb karácson yután jövöööööök!