-
Istenem Istenem Istenem!
Várjunk csak számolok....igen..ott is volt meg ot is, meg ott is négy amott nyolc, plusz kettő ott is...az izé 345... az négyzetre emelem, és kivonom gyökbe, akkor ez volt, kedves barátom és tanítóm a nagyra becsült Reynaud kolléga 32558-as darabszámú és egyben végleges leköszönése az SG-ről. Most elmegyek bőgni, nem azért, mert elmegy, hanem azért, mert visszajön és tovább kell hallgatni, olvasni a hisztijeit.

Alapvetően semmi gondom nincs, Reynaud egyedien színes. gyogyós listájával, csak annyi, hogy egy 2015-ös listát az év utolsó napján, de leginkább az újévben január közepe fele szoktak leadni. Ugyanis sok slágergyanús dalt, direkt az év végére hagynak. Tehát sok dal simán átírhatja a jelenlegi kedvenceket még ebben a hónapban.
Pl jön még, hogy magyar vonatkozást is említsek, Clay Radiostar italo zenéje is, ami szerintem első hallás után is nagyot fog szólni.
Találtam egy ilyen verk filmet is.
Elöljáróban annyit, tisztelem Clay-t, de a véleményem most is az, mint a múltkor. Bizirizdovics uljanov
lenin elvtárs nyilvánosan szarrá alázta Clay-t a facebook-on és a többi rádiós kollégáját, tehát a történetet mindenki ismeri. Még kaposiágyin is lefaszozta birizdovicsot a világmegváltó fórumukon (tudom, mert olvastam hehe) Ezért riszpekt kaposninak, mert megvédte legalább Clay-t, ha már mindenki mást hátba döf, ha úgy látja jónak csak azért, hogy istenítse magát, mint nyú italo disczkó istencsászárt, holott a csávesz egy kis senki és az is marad örökre.
de nem ez lényeg 
Most pedig úgy áll a dolog, hogy a videóban szerepet játszó kis manga buzi (aka MTsanyikaka), aki a facebook-on segget nyal B lajosnak és közben a másik B lajos társa, vagy mi a faxom?
Azok után, amit Bizirizdovics lajcsi intézett Kalasnyikov Lajcsinak, itt és most megkérdezem tőled Clay, hogy az Isten teliberakott masszás fa...ba tudod elviselni magad mellett azt a kollaboráns kis kétszínű hülyegyereket?
idióta vagy te, vagy csak ennyire nem vagy képben?
10 éves zongara tanulásom után egyből levágtam, hogy ez a MTsanyikaka kb 1 hónapig tanulta mire azt a dallamot eltudta játszani, de a videóban lehet még ott is elcseszte, annyira nem megy neki, annyira amatőr az egész!
nahát nagyjából ennyi, ja igen b lajcsi azóta is kerestet több ország nemzet biztonsági szolgálat legdurvább kiváló ügynökeivel, pedig csak elég lenne megkérdeznie a címem, a nevem meg ismert te észlény!
Utoljára szerkesztette: rain70, 2015.12.07. 08:17:00