xnl87ky5.jpg

free counters

• rain70 #100900
    Az előbb a stúdióban megmutattam annak a pár embernek, Kaposi "kétszínűköcsög" belinkelt képét, amin szerintünk el is élvezett. Azt igaz, hogy már elfejtette, hogy Birizdo Laller őt is elküldte a p..csába, mert próbálta védeni Clayt, most pedig röhög a mája, hogy végre valami történik.

Sajnos nem fog történni semmi, de pár gondolat.
    A kis Lalika egyszerűen nem tudja elviselni, hogy más sokkal jobb zenét csinál, jelen esetben az általa nyilvánosan megalázott, Clay és vele együtt a többi stúdióst. Olvastam róla eleget.
    Most, hogy páran nem tetszésünket fejezzük ki, mivel? Biróssággal fenyegetőzik, ami lehet ugyan hivatalos, de ez nem az, ugyanakkor az embereivel kerestet, ami már nem hivatalos. Mind a kettő a szánalom kategória legalja egy kis seggdugasztól, aki képtelen elviselni bármiféle kritikát.
    Innen üzenem, amint olvashattad, nem egyedül vagyok azzal, hogy, amit csinálsz, attól a tehén ütemesebbet fingik, mikor görcsöl a hasa. Persze, van néhány beépített embere, akik mindig írogatnak hozzá, hogy te vagy a legjobb, csak az a kár, hogy ettől még nem leszel jó zenész, főleg nem sztár és legfőképp profi, hanem egy ostoba fajankó, aki jobban tenné, ha nem ugatna olyanba, amihez még az esze sincs meg, ráadásul a facebook-on fenyegetőzik nyilvánosan, amire valóban lehetne jogi alapot adni. Az facebook, ez egy sima magyar fórum, érzed a különbséget?

Kaposiágyin meg kitörli az ő seggnyalójának a nevét, a kis mangabuzi mátékát. Aki azzal, hogy szeretetem Mflex zenéit, mindent elmond rólam. Nos, ő az, meg Clay, akik profik és leszarnak titeket, akik nem foglalkoznak a kritikákkal.
    Aki meg kitett egy olyan képet rólam, ami jogalap lehetne bármihez. Kösz, lementettem.

Mivel én nem egy egyszerű munkás vagyok, hanem komoly iskolákat végeztem veletek ellentétben,
    ezért ez az egész teljesen feldobta a napomat. A stúdió meg rajtatok röhög, de főleg ezen az amatőr paprikajancsin. Talán, valami mixet is tudunk még ebből csinálni. Most kaptam hírt, a fene tudja megint honnét jött, de lassan elkészülnek a kápzsiegy interjúk is, sok igazság fog lehullni.

A net tele van sztárokkal, nagy sztárokkal, nem kis biszbaszlalikákkal, akiket emberek 100 milliói kedvelnek és emberek tízmillió küldenek el a kurva anyjukba, hogy micsoda szar zenét csinál, na most, ha ez kezdene el fenyegetőzni, az lenne valami, egyrészt profiból amatőr lenne, másrészt már nem lenne sztár. De egy bizibazirizdo úgy gondolja, hogy ő egy Isten(barma), akinek még ezt is szabad, hát én be sza rok!
    Most pedig kimondottan azokat az embereket fogom keresni, aki "szeretik" a zenéjét és ennek hangot is adnak bárhol, bármikor, vagyis mindig, hallod-e Laller?
    Egy Rain-nel ne baxakodj, mert ha esni fog, még jövő nyáron is vizes leszel. Most pedig megkérem KKkaposit másolja oda neki a levelet. Vagy tugyika, nekem mindegy, aki úgy tapsol örömömében, mikor először látott puncit. Nyilvánvalóan ennek a hozzászólásnak az értelmét sem tudja felfogni, mint eddig bármit.

Reynaud! Nem csalódtam benned, már megint bőgsz és hisztizel és fenyegetőzöl.
    Írtam én, hogy azokat a nevetős szmájlikat úgy raktad oda, mintha a fél oldalad veszítenéd el!