112170
-
A következő nóta a New Wave topikon már hallható volt....valamikor....és speciel kimondottan szeretem...
Az ünnepek közeledtével, próbáljunk picit megnyugodni, adjuk egy puszit kisgyermekeinknek (akinek van persze...) csókot hitvesünknek/párunknak és békességgel hallgassuk meg a következő percekben felhangzó, meghittséggel teli kellemes melódiát...majd ordítsatok ki az ablakon...áááááááááááááá!
Akinek nem lett borzalmas ünnepi hangulata annak nem is lesz
-
Egy méltán népszerű zenekar a 80-as évek elejéről származó dalát ajánlom szíves figyelmetekbe, mintegy feszültségoldóként....
Akinek van kedve értékelni a műfaj koronázatlan királyait, tegye meg bátran:)
Utoljára szerkesztette: Tyia, 2015.11.07. 19:21:52 -
Nem kolléga, azt a zenekart Black Sabbath-nak hívják még mindig ! 
A Led Zeppelin totálisan más zenét játszik !!
Utoljára szerkesztette: bigivan, 2015.11.07. 16:59:34 -
Nem ismertem ezeket, meghallgattam... Valami rohadt idegesítő prüntyögések szerintem. Az első egy igazi katyvasz, a második dedós azzal a csáócsáózással, a harmadik meg csak egyszerűen béna. Őszintén sajnálom azokat, akik "komoly pénzeket" vesztegetnek ilyesmire. -
Isteni magasságokban leledző Zuhiman!
Nem, nem én tapsikolok, hanem három smiley....pontosan kell fogalmazni mert ebből vannak a félreértések, bizony.
Ó, én csak mulatságosnak találtam, hogy itt vadul ontod a nagy igazságaidat, közben meg űzőbe vettek....
Én értem amit leírtál, nem annyira bonyolult, csak semmi közöm hozzá, meg nem is érdekel.
Birizdo urat nem ismerem...
Azt látom, hogy amit csinálsz és ahogy csinálod az megfelel egy fuldokló haláltusájának....
Mit akarsz? Mindenki csússzon előtted, hogy Te mekkora ász vagy?
Mondd el mit szeretnél! Mert ez így nem jó.
Most majd megint ideszórsz valami sértőt, és boldog leszel, a rajongóid örömükben csillagszórót gyújtanak...és aztán...
Meddig fog ez így menni....kell a topik? Pályázd meg! Jogod van pályázni, ha megkaptad, kitörölhetsz minden hsz-t és csak a Te bölcs és igaznak tartott írásod lesz itt látható. De jó...
-
Tudod mi a személyeskedés?
Kétlem haver! Amit itt te leművelsz HP szinten, arra van egy szó, de inkább nem írom le, fejtsd meg.
Haverod...
aljasRain
-
Az előbb a stúdióban megmutattam annak a pár embernek, Kaposi "kétszínűköcsög" belinkelt képét, amin szerintünk el is élvezett. Azt igaz, hogy már elfejtette, hogy Birizdo Laller őt is elküldte a p..csába, mert próbálta védeni Clayt, most pedig röhög a mája, hogy végre valami történik. 
Sajnos nem fog történni semmi, de pár gondolat.
A kis Lalika egyszerűen nem tudja elviselni, hogy más sokkal jobb zenét csinál, jelen esetben az általa nyilvánosan megalázott, Clay és vele együtt a többi stúdióst. Olvastam róla eleget.
Most, hogy páran nem tetszésünket fejezzük ki, mivel? Biróssággal fenyegetőzik, ami lehet ugyan hivatalos, de ez nem az, ugyanakkor az embereivel kerestet, ami már nem hivatalos. Mind a kettő a szánalom kategória legalja egy kis seggdugasztól, aki képtelen elviselni bármiféle kritikát.
Innen üzenem, amint olvashattad, nem egyedül vagyok azzal, hogy, amit csinálsz, attól a tehén ütemesebbet fingik, mikor görcsöl a hasa. Persze, van néhány beépített embere, akik mindig írogatnak hozzá, hogy te vagy a legjobb, csak az a kár, hogy ettől még nem leszel jó zenész, főleg nem sztár és legfőképp profi, hanem egy ostoba fajankó, aki jobban tenné, ha nem ugatna olyanba, amihez még az esze sincs meg, ráadásul a facebook-on fenyegetőzik nyilvánosan, amire valóban lehetne jogi alapot adni. Az facebook, ez egy sima magyar fórum, érzed a különbséget?
Kaposiágyin meg kitörli az ő seggnyalójának a nevét, a kis mangabuzi mátékát. Aki azzal, hogy szeretetem Mflex zenéit, mindent elmond rólam. Nos, ő az, meg Clay, akik profik és leszarnak titeket, akik nem foglalkoznak a kritikákkal.
Aki meg kitett egy olyan képet rólam, ami jogalap lehetne bármihez. Kösz, lementettem.
Mivel én nem egy egyszerű munkás vagyok, hanem komoly iskolákat végeztem veletek ellentétben,
ezért ez az egész teljesen feldobta a napomat. A stúdió meg rajtatok röhög, de főleg ezen az amatőr paprikajancsin. Talán, valami mixet is tudunk még ebből csinálni. Most kaptam hírt, a fene tudja megint honnét jött, de lassan elkészülnek a kápzsiegy interjúk is, sok igazság fog lehullni.
A net tele van sztárokkal, nagy sztárokkal, nem kis biszbaszlalikákkal, akiket emberek 100 milliói kedvelnek és emberek tízmillió küldenek el a kurva anyjukba, hogy micsoda szar zenét csinál, na most, ha ez kezdene el fenyegetőzni, az lenne valami, egyrészt profiból amatőr lenne, másrészt már nem lenne sztár. De egy bizibazirizdo úgy gondolja, hogy ő egy Isten(barma), akinek még ezt is szabad, hát én be sza rok!
Most pedig kimondottan azokat az embereket fogom keresni, aki "szeretik" a zenéjét és ennek hangot is adnak bárhol, bármikor, vagyis mindig, hallod-e Laller?
Egy Rain-nel ne baxakodj, mert ha esni fog, még jövő nyáron is vizes leszel. Most pedig megkérem KKkaposit másolja oda neki a levelet. Vagy tugyika, nekem mindegy, aki úgy tapsol örömömében, mikor először látott puncit. Nyilvánvalóan ennek a hozzászólásnak az értelmét sem tudja felfogni, mint eddig bármit.
Reynaud! Nem csalódtam benned, már megint bőgsz és hisztizel és fenyegetőzöl.
Írtam én, hogy azokat a nevetős szmájlikat úgy raktad oda, mintha a fél oldalad veszítenéd el!
-
nem túl előnyös vagy épp látványos dolgokat rejt a net máshol is, a Rain képre még én is emlékszem a nagy 'PUCCS' ideje tájáról talán?!
de pl. néhány klikk után én meg ezt találtam, hát a net ilyen, egyszer poén itt,másszor poén ott.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
eredeti forrás -
tudom mit ettél tavaly nyárson,nem kell bizonyítanod. 
a többire meg bocs, én sem a beolvasás mélysége vagy szintje miatt írogattam, de mindegy is.a lényeg: szóljon a ROCK!
-
a fene tudja, de az igazság, hogy nem is érdekel túlzottan,nem az én témám. -
...mellesleg ezzel is csak magát járatja le. -
nem gondolom, hogy te vagy bárki ismeri az én barátaimat, de Rain fórumtárs megtalálása szerintem nem igényel ekkora csinnadrattát.
Birizdoval pedig már túltárgyaltam ezt a dolgot, már amemnnyire nekem ezzel egyáltalán van tárgyalnivalóm, a per-azaz pörlekedés pedig ebben a szituban, hát hogyismondjam...
opció, de nem biztos, hogy célba talál.
-

-
kaposi1!
lemaradtam, kiknek nincsenek ezek meg,kik keresték? nem igazán tudom, hol a fenébe lett eltüntetve a kereső ebből a topikból, és miért?
egyébként tényleg jók!
a zenék és a minőség is.
-
ItaloMucsacso70 #100892 Úgy látom a barátodat meg elkezdték keresni! 
Kép már mindenestre van róla még ha nem is tól előnyös felirattal.
-
Ki miben hisz és mit fog fel... Te ezt... Zenét meg hoztam már eleget évekkel ezelőtt, ma már csak röf(h)ögni járok meg bólogatni, mert itt már ez is bőven elég. 
Utóirat: apropó felfogás: nem a beolvasással kapcsolatban néztem ki többet belőled, de mindegy is, plusz egy.
Utoljára szerkesztette: Musachy, 2015.11.07. 11:59:15 -
fotó??? kéne egy gyors igazolás a filipsz tetjén, de nyomban!
-
a demenciában szenvedő érintett nem tudja, hogy abban szenved. ez egy ilyen csúnya dolog, na.
nem tehetsz róla. a családfa többi részét meg hagyjuk már, vagy a hülye példák iskolájába is jártál? ha én jól be akartam volna olvasni neked, vagy bárki másnak, akkor nem írok ilyen szépeket, vannak röpke és ütős 2-3szavasaim is, de hát ebből is látszódik mindaz, amiről már írtam, magam meg minek ismételgessem, ha te sem jutsz előrrébb vele,mert nem jut el a megfelelő mélységben a szürkemarhádban. hülyékre, elesettekre mindig több időt szánok, mint kéne, ez igaz, de csak azért teszem,mert nekem is olyan nagy a hitem és a szívem,mint neked (mert te vagy ám a példaképem
) hogy egyszer hátha....de aztán egyszer sem.
én azt csodálom, hogy mindig jössz, néha röfögsz, zenét nem hozol, de ha kritizálni kell, rögtön teljes mellszélességgel adod magad. én bírom a poénjaidat, sőt, néha szeretem is, de az alapvető különbség annyi minimum kettőnk között, hogy én itt a fórumokon belül zenékkel is foglalkozom, hozok, ajánlok, nem csak kiverem a borítóra vagy bólogatok valahol, esetleg olyan értelmes színvonalat vonultatok fel,mint te Tyia topikjában. Lehet pici a különbség, de lényeges.
én mindent túlélek,emiatt ne legyen kétséged, szerencsédre te meg fel sem fogod nagyon,ami zajlik, vagy ahogy felfogod,azért meg mindegy is!
szerencsére.bruhhhááhá
-
A két szélső nekem is meg van,"Love Kills ezen a válogatáson! ,vinylről biztosan szebben szól,és rövidesen meg is lesz!
"Girl Of The 80's" jó zene ez egyenlőre nincs! -
ItaloMucsacso70 #100887 Néha olyan jókat röhögök itt a komoly gyűjteményeken.
Csak három nóta amit az utóbbi időkben égre földre keresnek állítólag komoly pénzekért vesztegetnek, ha egyálltalán lehet kapni!
Love Kills & Girl Of The 80's & Toy For Boys .wav
Bocsi ha nem recseg nem zajos és hogy csak részlet!
-
Troll :
A troll az internetes szlengben olyan személy megnevezése, aki provokatív, ingerlő módon, tárgyhoz nem tartozó üzenetekkel bombáz egy online közösséget (például internetes fórum, chat, blog, levelezőlista), vagy személyes hitbeli meggyőződését ellentmondást nem tűrő, pökhendi erőszakossággal sulykolja, azzal a konkrét szándékkal, hogy más felhasználókból heves reakciókat provokáljon ki, vagy más módon zavarja, lehetetlenítse el a témába vágó eszmecserét.
Az a felhasználó, aki nem rendelkezik adminisztrátori jogokkal egy adott fórumon, csak egyet tehet a trollok ellen: nem „eteti” őket, azaz következetesen figyelmen kívül hagyja az adott személy hozzászólásait. Innen származik az angol Do not feed the trolls, azaz „ne etesd a trollokat” kifejezés (rövidítése DNFTT).
A troll szó másik jelentése egy északi mitológiából ismert lény. Az internetes szlengben használt változat azonban nem ebből származik, hanem a trolling vagy trawling nevű horgászati technikából, amely során a horgász elhúzza a csalit a halak orra előtt, ahogy az internetes troll is teszi egy provokatív megjegyzéssel.
A trollok módszerei:
Alapvetően kétféle trollt különböztetünk meg: a provokatív troll egy feltűnő, érzelmek felkorbácsolására alkalmas üzenettel (amit azonban komoly állításnak vagy kérdésnek álcáz) próbálja felhívni magára a figyelmet.
A reaktív troll ezzel szemben nem provokál, hanem keres magának egy megfelelő célpontot, és őt támadja szavai, érvei kiforgatásával vagy személyeskedéssel.
Külön, speciális kategória még a thread breaking troll, aki egy fórummotor algoritmusának hibáit kihasználva olyan üzenetet posztol, amely vízszintesen vagy függőlegesen széthúzza az oldalt, nehezítve így annak olvashatóságát. Ez a stratégia alkalmas fórumok megölésére, az ott folyó eszmecsere ellehetetlenítésére.
(forrás:wikipédia)
Innen számítva minden egyes velem személyeskedő,sértő hsz-t belinkelek a moderátor topicba,majd ők döntenek!
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2015.11.07. 11:28:47 -
Ami azt illeti, bár az biztos, hogy te sem vagy hülyegyerek, de a stílusod okádék és mindenkit leköpsz, ha épp olyan a kedved. Talán emiatt van bajuk veled sokaknak. De persze ettől a való világban lehetsz rendes is meg minden. Inkább törődjön mindenki többet a szeretteivel, családjával, kutyájával, migránsával, kinek mije van. -
Demencia... lehet, bár még korai volna. Főleg annak fényében, hogy az összes felmenőm igen magas kort elérve jutott végső nyugalomra, annak ellenére, hogy kemény időket éltek át. Mellesleg szellemileg jó állapotban.
Csodálom, hogy mennyi időd van, de most aztán hű de jól beolvastál mindenkinek! Kicsit többet néztem ki belőled az eddigiek alapján...
Szerencsére mindketten túléljük ezt a véletlen találkozást.
Utoljára szerkesztette: Musachy, 2015.11.07. 11:16:13 -
Rain70 nevű tagnak
Gondolom a Tutyika névvel engem jelölsz igen kedves Esőember a la Dustin Hoffnan.
Amennyiben ezt a hsz-t (#100717) figyelmesen olvastad volna el, akkor ezt a sületlenséget nem követted volna el: #100718
Mivel kedvenc tevékenységi köröd a provokálás, gondolom akkor is ezt írtad volna, ha netán megfelelő a szövegértésed.
Te egy beteg ember vagy.
Nem az ostoba ténykedésemmel kapcsolatos regényt várom tőled, hanem bocsánatkérést! (valószínűleg nem fogod belátni a hibádat, amin persze én egyáltalán nem csodálkozom, pont Te vagy az az ember akinek kiskorában mindent megengedtek, csak egy valamit nem....)
Nem is értem mi alapján állítasz bármit is, dobálódzol itt a qrva nagy okosságaiddal, de én nem látom ennek sem az alapját, sem az oldalát, sem a tetejét...semmit.
Tök olyan, mintha az amit lefirkálsz itt mindenki nagy örömére, az teljességgel magától értetődő volna....háá mer'?
Szerintem nem sok embert ismersz személyesen (engem biztos nem, az ilyen mukikat igyekszem elkerülni az életben;
itt max. nem figyelek rád, de mivel nekem támadtál, nem hagyhatom), csak abból indulhatsz ki amit leírnak és amit jól/rosszul értelmezel.
Mivel én tök ostoba, buta barom vagyok, Te pedig továbbra is egy lángelme, nincs értelme a további trécsnek, nem de Zuhifószer?
Elnézést, csak még egy: a bocsánatkérést azért ne felejtsd el.
Tudom én, hogy az ilyen magabiztos(nak látszó) fasziknak nem könnyű belátni a hibáit, de mivel a tények makacs dolgok...
Közhelyes, de szerintem így lehet (az elnökös cucchoz hasonlóan): minél magasabb az a bizonyos ló, annál nagyobb is az esés, a derék patás hátára erősített nyeregből....
Nos, részemről ennyi.
(Ha mégis csak válaszolni van - a bocsánat kérés mellett/helyett - kedved, feledve a fentebb leírtakat, rettenetes büszkeségtől /is/ vezérelve, olyan írást tegyél közzé, hogy a rajongóid egymást térdét csapkodják széles jókedvükben. Büszkén nézzenek rád: igen, ez a mi Rain cimboránk valóban egy nagy király!!!)
Csá!!!
Utoljára szerkesztette: Tyia, 2015.11.07. 11:07:04 -
nem tudom,melyikben volt ilyen, de ez nagyon jó "egy elnök is addig elnök, amíg meg nem hal."
értem.

Utoljára szerkesztette: amaximus, 2015.11.07. 10:16:46 -
Jó reggelt, jó szurkolást meg ilyenek!
Látom azért gyűlnek a hozzászólások, tugyibátja csak nem tudta tartani ígéretét, hogy elfelejti szegény Rain-t, mármint engem, de jól tette, én szeretem a kihívásokat. Bár, állítólag nem tudok olvasni, ez így is van, éppen a feleségem írja ezeket a sorokat, neki megy, nekem nincsenek önálló gondolataim, ezért próbálja az arcmimikám alapján kitalálni, hogy mit írjon.
Brekit nem ismerem, de szerintem nincs ezzel a fórummal semmi gond, hacsak az nem, hogy átnevezte satöbbire és emiatt minden trágya, ganét be lehet ide szórni. Ezáltal jobban hasonlít egy pöcegödörre, (hála rönyónak), mint egy 70-es és 80-as éveket meghatározó és igényes topikra.
Mucsácsóval nekem semmi gondom, ha valakinek, hát neki van esze tényleg, meg Fülcsimanónak is az írásaik alapján, nyilván engem nem bírnak ők sem, de hát sokan vannak ezzel így. De többen vannak, akik igen. Akik nem bírnak, vagy elmennek, vagy én rúgom ki hamarosan őket mellőlem, mármint real time értem, nem egy fórumról van szó.
Tutyikának azért nem írok, mert írhatnék regényt, hogy mekkora ostobaság a ténykedése, de azért nem, mert a fenti két emberrel ellentétben neki még az óvódás szint is a képességei határán van, bár szent meggyőződése, hogy egy élő zenelexikon, én meg csak egy kibaszott faszfej vagyok, ja igen meg a moderátorok is azok, de a nyelve jó hosszú, ha már vissza tudta sírni magát tutyi2, meg néhány alreg név mögött folytatja a nagy sg-és pályafutását.
Több szót nem érdemel. Felőlem nyithat 4.0 topikot is, die hard tutyi néven, ahova minden mehet és megvan oldva az egész hóbelevanc.
Reynaud! Téged úgy tudlak elképzelni, mikor kiraktad néhány hozzászólásodhoz remegő kézzel a nevetős szmájlikat, mint abban a JIM CARREY filmben, ahol nem tud hazudni és azt mondja a kezének, hogy írd le, hogy piros, különben széttörlek.
Ne erőltesd, az sem érted, hogy mit jelent maga szó? VICC!
Van aki beveszi az itteni fenomenális munkásságod után, hogy te tudsz nevetni, érted a viccet satöbbi...
Nem megy ez neked, soha nem is ment. Szerintem az Sg-én nincs még egy olyan user, aki annyiszor leköszönt már innen végleg, elképesztő hülye picsaként, mint te. De a varázsa túl nagy lehet, ha azóta is vagy, ezt nem értem, én nem vagyok ilyen függő, neked az sg a napi kábszer, ha nem lenne, eret vágnál!
A néha megnevezés a philips kütyün lévő fotókról, egy kicsit enyhe kifejezés, vajon milyen az, amikor gyakran fotózol rajta. Inkább nem akarom tudni!
Mondok valamit, a lőtéri kutyát nem érdekli, hogy fillére lemezeid vannak, mert a többsége mind az, nem RARE tipusúak, a legtöbb nekem is megvan és nem volt nehéz beszerezni, csak az MM 990ft-os részlegébe kellett tévednem!
Amaximus! Én nem vittem semmit se túlzásba, de már kaposi idejében is leírtam, hogy kicseszett nagy királyok lehetnek a szemétdombjukon, de velem emberükre találtak, nem hitték el, és egy elnök is addig elnök, amíg meg nem hal. Ezt egy James Bond filmben hallottam és azóta szerettem volna elsütni!
Remélem, érteni az összefüggést! 
Na jól van, megyek pelenkát cserélni, Reynaid, te meg dobj ide estig legalább 100 képet, ha lehet most már legyen mellette egy viszki is, vagy virág, vagy éppen te, ahogy nevetsz!
-
neked reynaud papi meg megírtam, hogy posztolgasd csak nyugodtan a fotóidat tovább, még elnézést is kértem, hogy leírtam a véleményem, de annyira rohadtul ragaszkodsz a büszke mutogatásokhoz, hogy a lényeg felett mindig elsiklasz.
ha másért nem, akkor muszacskó örömére én kérem, hogy folytasd! és ha én azt mondom, hogy csináld, akkor biz csinálni fogod! majd csak figyled meg, nemsoká szépen rakod a következőt,pont ahogy mondom neked!
a zenészek mások albumaival meg borítóival pózolgatnak, így van, mindenki havercsávó, szakmán,berken, körön belüli, egymást segítő csoportokról van szó, másrészt ők előadók, közszereplők, te meg egy vén humortalan betyepesedett gyűjtögető vagy,aki épp itt fórumozik. nem tudom, érzed-e a különbséget, azaz tudom, nem érzed! pont úgy nem,ahogy a viccet sem értetted még soha.
-
lista már nem is jó? mi vagy te? fotóvizuális erre élvező? szupi, akkor menj fel a discogsra vagy bármely más zeneközvetítő oldalra és nézd át az ötmillió lemez képeit, de inkább pózolgass a sajátjaiddal és dobáld ide,met az hasznos és fontos pillére a hitednek.
amíg te ezt teszed, én gyűjtöm a topikokat továbbra is,mert az is legalább olyan jó.
-
alapvetőn én meg úgy látom, hogy neked vannak bajaid a szöveg értelmezésével, sőt inkább a mondanivaló áthallással vannak felfogási gondjaid, te sem tudsz semmit sem, csak szó szerint érteni, mint szegény korhadt fa humorú reynaud papi, ezért érted nehezen a költői képeket, aforizmákat, iróniát és szarkazmust, mondjuk kezdeti demencia gondoknál, ami a te korodban már egyre erősebben hat és érezteti hatását,ezen nem is csodálkozom. reynaud baromságain és beteges vágyain pedig már jó ideje meg sem lepődöm.ilyenkor hátradőlök, felteszema kezem,nyújtózom és jókat röhögök. tiszta Comedy Central.
na, akkor úgy írom, hogy te is megértsd: arra gondoltam, hogy te véletlen sem akarnál hízógizda lenni, hisz egyrészt szarsz rá az ilyenekre, érdektelen számodra, ez látszik az aktivitásodból és a néha ide-oda hányt beszúrós hozzászólásaidból, másrészt nem illeszkedik bele 'a néha idejössz, beszólsz pár poénosat,majd elhúzol LGT-ét hallgatni pár hétre profilodba'! vili? így már érted nagy muszacsi?
Utoljára szerkesztette: amaximus, 2015.11.07. 07:27:50 -
ha jobban belegondolok, te nem bíztál rám semmit sem, ha kellett valami, hízelegtél, ha nem,akkor meg hisztiztél, közben mindig tettél valami visszautasíthatatlan ajánlatot,amit én erkölcsi okokbókl mindig vissza keleltt, hogy utasítsak, eztnehezményezed,azóta a szíved csücske vafgyok! de ez jó nekem, hidd el.
nagy kár, hogy nem lesz új fórumod, örültem volna, mert akkor ott egy helyen lennének a fotóid és az összes zene,amit szeretsz.
a helyedben átgondolnám és küzdenék érte!gondolj bele, csak te, a zenéid és a fotóid. és még muszacsi is benézne, hogy megnézze. szerintem szuper lenne.
-
amakszimusz csáveszre egy biztosítótűt sem bíznék többet!
Italo topic javaslat kilőve,marad ez továbbra is a stílusnak!
Jó éjt ! -
Egyik kedvencem tőlük a Stairway to Heaven...
Ha gazda kell a házba, szerintem csakis amakszimusz csávesz jöhet szóba, gyűjti a topikokat, mint te a lemezeket.
Ha rám így gondolsz, akkor csalódhatsz igazán... -
Mérhetetlenül csalódtam benned :),atyavilág Led Zeppelin és Te?
Nem tudom talán e bandára mondták anno hogy az ördög zenéjét csinálja vagy valami hasonló,hát az tényleg pokoli amit ők előadnak !
LGT + OMEGA : ha jól emlékszem a bakelit topicban veled csevegtünk már e két kiváló magyar zenekarról,akkor elmondtam kedvelem a zenéjüket,Omega lemezeit gyűjtőm!
Attól hogy AC/DC zenét is hallgatsz,még lehetnél egy italo topic HG!
Pártatlan ,határozott tagra lett volna szükség,szerintem alkalmas lettél volna rá!
Amit a hsz elején írtam ne vedd komolyan,csak poén!
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2015.11.06. 22:06:26 -
Szerintem nincs gond a képeiddel. Engem érdekel, hogy másoknak mi van meg. -
Na ugorj neki és olvasd újra amit írtam!
Azok a komoly zenészek nem,nem a saját lemezüket szerezték be.....
más előadókét,kedvenceik lemezeinek fotóit posztolják!
Magánügy hogy hova rakom a fotózni kívánt lemezeim,de nézd újra a képeket,leggyakrabban,egy használaton kívüli DVD lejátszóra rakom,azon viszonylag jól tudom fotózni,a Phillips gépemet néha bekapcsolom,mert oda-vissza játszós és igen néha annak a tetején is landolt már egy-két lemez! :))) -
Már megint baj van a szövegértéseddel... nem írtam olyat, hogy nem érek rá semmire sem. -
te most muszacsi szóvívője vagy?
a 100861-ben jött képbe,de azt én sem tudom,miért?
ezek a beidézgetett kommersz csapatok nem nagy számok abból a szempontból,hogy én ezeken felül olyanokat is hallgatok,akiknek a nevét sem ismerik!
vagy én sem tudom megjegyezni, mondjuk ezt nem tudom,miért írtam le,mert nem lényeges. 
szóval, hogy ezen klasszikusok mellett nincs időd már szinte semmire sem, azt megértem.
Utoljára szerkesztette: amaximus, 2015.11.06. 21:08:05 -
"muszacsi" nem is érti, hogy jön itt képbe, azt mondja semmiképp nem akar topikgazdáskodni... Ráadásul olyan "zenéket" is kedvel, sőt hallgat, amit ilyen AC/DC, Metallica, Led Zeppelin csináltak. Mindennek tetejébe még a Twisted Sister vagy akár az Omega, LGT és még rengeteg előadó muzsikái rabolják az idejét... Nem ér rá annyit fórumozni épp ezért. 
Utoljára szerkesztette: Musachy, 2015.11.06. 20:55:58 -
én is azt írtam, hogy tudom, hogy nem akarsz HG lenni, de nyilván adva lenne a lehetőség, hogy ha már újat akarsz,akkor annak te legyél a HG-je. én csak az új fórum értelmét vitattam, igen, elférne,miért ne, de minek? ha átnevezed ezt arra,akkor itt lehet folytatni és tengernyi előzménye is itt van, persze ha nagyon akarod,akkor kezdheted nulláról is, amiben a fele ennek a topiknak is az ismétlése lenne, és ha elkezded,akkor pedig célszerű, ha te vagy a HG, a te fejedben körvonalazódott ki, hogy mit képzelsz bele.
hogy sokmindent nem ismerünk a 70-80asból? hát jah, sokak sokmindent nem ismernek, sokak meg azt a nem ismert sokmindetn már 3x kidobták a kukába. a sok B,C, ZS oldalas zenéket vélhetően kevésbé ismwerjük, és ha néha befut egy-egy valóban jó nóta, ami akkortájt épp nem tudott sláger lenni (tehát ráfogjuk hogy ritkaság,ami véletlen jó is), ezek elenyésző mennyiségek, a sok akkori tucat vagy átlagzene pedig nem hoz akkora zenei felüdülést, hogy azt a nem vagy ritkán listázott 58ezer 783 egyszerjátszós másik zenét is jól berakjátok egy helyre.
a fotóiddal nem értek egyet, ha nem felvágás,akkor minek rakod ki? minek mutogatod, hogy neked ez is megvan? hogy "komoly" emberek is ugyanígy mutogatják,az komoly komolyságbeli aggályokat vet fel bennem, de ha ezt egy zenész teszi,megértem, árnyalt,sugalt marketing, hogy vegye meg más is.nekik az bevétel.
nálad az az első 38 fotónál tökre elmegy, de a 397-től már irritálóbb,mint izgatóbb.
ne értsd félre, legalább rakd néha a mosógép vagy a budi tetejére a cédéket, de ne állandóan a szerencsétlen philips cd felvevőre!
vagy linkeld be,de ne 3 oldal legyen tele 84839485 db a filipszcédémtetejénlévőeredetilemezfotóimmal.
persze, hogy ezután is rakjad nyugodtan, hogy mid van, de jobb lenne, ha egyszerre tennéd ki az összes képet,mert akkor csak egyszer kéne átlapoznom.
és a képekből is csak a zene érdekel,azért zenei fórum,nem pedig fotóalbum nézegető. de ez tényleg csak az én egyedi beütésem, rá se ránts, nem a személyed ellen szól.
az meg már mindenkinek bőven világos, és tudja, te nagy lemezgyűjtő vagy és nem mp3-ból építetted fel a gyűjteményed! én is megerősítem!!!

-
végülis csak itt a zenei részlegben 2 fórumban is úgy tilitolizhatod a stílusokat magadnak,ahogy akarod.
neked ez tényleg részletkérdés. nálad is kaptam már vagy jó tippet, vagy pár okos gondolatot, tehát semmi sincs hiába, de mindehol nehéz jelen lenni, pedig alapvetőn én is szabadúszó vagyok, de időm és mostanában már kedvem sincs mindenhez, úgy látszik, kezdek kikopni az itt-ott fórumozgatásokból. 
tudom, hogy mi fáj, de talán jobb lesz neked, ha ez múltidővé alakul. volt, megtörtént, de mindenki túlélte (szerencsére)
köszi az értékelést, de az én vélerményem is "csak" 1 vélemény, persze mindenki szereti , ha az övé mérvadóbb.
szóval te is csak nyugodtan írogass, biggyeszgess vagy ajánlgass továbbra is!