a demenciában szenvedő érintett nem tudja, hogy abban szenved. ez egy ilyen csúnya dolog, na.
nem tehetsz róla. a családfa többi részét meg hagyjuk már, vagy a hülye példák iskolájába is jártál? ha én jól be akartam volna olvasni neked, vagy bárki másnak, akkor nem írok ilyen szépeket, vannak röpke és ütős 2-3szavasaim is, de hát ebből is látszódik mindaz, amiről már írtam, magam meg minek ismételgessem, ha te sem jutsz előrrébb vele,mert nem jut el a megfelelő mélységben a szürkemarhádban. hülyékre, elesettekre mindig több időt szánok, mint kéne, ez igaz, de csak azért teszem,mert nekem is olyan nagy a hitem és a szívem,mint neked (mert te vagy ám a példaképem) hogy egyszer hátha....de aztán egyszer sem.
én azt csodálom, hogy mindig jössz, néha röfögsz, zenét nem hozol, de ha kritizálni kell, rögtön teljes mellszélességgel adod magad. én bírom a poénjaidat, sőt, néha szeretem is, de az alapvető különbség annyi minimum kettőnk között, hogy én itt a fórumokon belül zenékkel is foglalkozom, hozok, ajánlok, nem csak kiverem a borítóra vagy bólogatok valahol, esetleg olyan értelmes színvonalat vonultatok fel,mint te Tyia topikjában. Lehet pici a különbség, de lényeges.
én mindent túlélek,emiatt ne legyen kétséged, szerencsédre te meg fel sem fogod nagyon,ami zajlik, vagy ahogy felfogod,azért meg mindegy is! szerencsére.bruhhhááhá