-
Rain70 nevű tagnak
Gondolom a Tutyika névvel engem jelölsz igen kedves Esőember a la Dustin Hoffnan.
Amennyiben ezt a hsz-t (#100717) figyelmesen olvastad volna el, akkor ezt a sületlenséget nem követted volna el: #100718
Mivel kedvenc tevékenységi köröd a provokálás, gondolom akkor is ezt írtad volna, ha netán megfelelő a szövegértésed.
Te egy beteg ember vagy.
Nem az ostoba ténykedésemmel kapcsolatos regényt várom tőled, hanem bocsánatkérést! (valószínűleg nem fogod belátni a hibádat, amin persze én egyáltalán nem csodálkozom, pont Te vagy az az ember akinek kiskorában mindent megengedtek, csak egy valamit nem....)
Nem is értem mi alapján állítasz bármit is, dobálódzol itt a qrva nagy okosságaiddal, de én nem látom ennek sem az alapját, sem az oldalát, sem a tetejét...semmit.
Tök olyan, mintha az amit lefirkálsz itt mindenki nagy örömére, az teljességgel magától értetődő volna....háá mer'?
Szerintem nem sok embert ismersz személyesen (engem biztos nem, az ilyen mukikat igyekszem elkerülni az életben;
itt max. nem figyelek rád, de mivel nekem támadtál, nem hagyhatom), csak abból indulhatsz ki amit leírnak és amit jól/rosszul értelmezel.
Mivel én tök ostoba, buta barom vagyok, Te pedig továbbra is egy lángelme, nincs értelme a további trécsnek, nem de Zuhifószer?
Elnézést, csak még egy: a bocsánatkérést azért ne felejtsd el.
Tudom én, hogy az ilyen magabiztos(nak látszó) fasziknak nem könnyű belátni a hibáit, de mivel a tények makacs dolgok...
Közhelyes, de szerintem így lehet (az elnökös cucchoz hasonlóan): minél magasabb az a bizonyos ló, annál nagyobb is az esés, a derék patás hátára erősített nyeregből....
Nos, részemről ennyi.
(Ha mégis csak válaszolni van - a bocsánat kérés mellett/helyett - kedved, feledve a fentebb leírtakat, rettenetes büszkeségtől /is/ vezérelve, olyan írást tegyél közzé, hogy a rajongóid egymást térdét csapkodják széles jókedvükben. Büszkén nézzenek rád: igen, ez a mi Rain cimboránk valóban egy nagy király!!!)
Csá!!!
Utoljára szerkesztette: Tyia, 2015.11.07. 11:07:04