xnl87ky5.jpg

free counters

• rain70 #100881
    Jó reggelt, jó szurkolást meg ilyenek!

Látom azért gyűlnek a hozzászólások, tugyibátja csak nem tudta tartani ígéretét, hogy elfelejti szegény Rain-t, mármint engem, de jól tette, én szeretem a kihívásokat. Bár, állítólag nem tudok olvasni, ez így is van, éppen a feleségem írja ezeket a sorokat, neki megy, nekem nincsenek önálló gondolataim, ezért próbálja az arcmimikám alapján kitalálni, hogy mit írjon.

Brekit nem ismerem, de szerintem nincs ezzel a fórummal semmi gond, hacsak az nem, hogy átnevezte satöbbire és emiatt minden trágya, ganét be lehet ide szórni. Ezáltal jobban hasonlít egy pöcegödörre, (hála rönyónak), mint egy 70-es és 80-as éveket meghatározó és igényes topikra.

Mucsácsóval nekem semmi gondom, ha valakinek, hát neki van esze tényleg, meg Fülcsimanónak is az írásaik alapján, nyilván engem nem bírnak ők sem, de hát sokan vannak ezzel így. De többen vannak, akik igen. Akik nem bírnak, vagy elmennek, vagy én rúgom ki hamarosan őket mellőlem, mármint real time értem, nem egy fórumról van szó.

Tutyikának azért nem írok, mert írhatnék regényt, hogy mekkora ostobaság a ténykedése, de azért nem, mert a fenti két emberrel ellentétben neki még az óvódás szint is a képességei határán van, bár szent meggyőződése, hogy egy élő zenelexikon, én meg csak egy kibaszott faszfej vagyok, ja igen meg a moderátorok is azok, de a nyelve jó hosszú, ha már vissza tudta sírni magát tutyi2, meg néhány alreg név mögött folytatja a nagy sg-és pályafutását. Több szót nem érdemel. Felőlem nyithat 4.0 topikot is, die hard tutyi néven, ahova minden mehet és megvan oldva az egész hóbelevanc.

Reynaud! Téged úgy tudlak elképzelni, mikor kiraktad néhány hozzászólásodhoz remegő kézzel a nevetős szmájlikat, mint abban a JIM CARREY filmben, ahol nem tud hazudni és azt mondja a kezének, hogy írd le, hogy piros, különben széttörlek. Ne erőltesd, az sem érted, hogy mit jelent maga szó? VICC!

Van aki beveszi az itteni fenomenális munkásságod után, hogy te tudsz nevetni, érted a viccet satöbbi...
    Nem megy ez neked, soha nem is ment. Szerintem az Sg-én nincs még egy olyan user, aki annyiszor leköszönt már innen végleg, elképesztő hülye picsaként, mint te. De a varázsa túl nagy lehet, ha azóta is vagy, ezt nem értem, én nem vagyok ilyen függő, neked az sg a napi kábszer, ha nem lenne, eret vágnál! A néha megnevezés a philips kütyün lévő fotókról, egy kicsit enyhe kifejezés, vajon milyen az, amikor gyakran fotózol rajta. Inkább nem akarom tudni!

Mondok valamit, a lőtéri kutyát nem érdekli, hogy fillére lemezeid vannak, mert a többsége mind az, nem RARE tipusúak, a legtöbb nekem is megvan és nem volt nehéz beszerezni, csak az MM 990ft-os részlegébe kellett tévednem!

Amaximus! Én nem vittem semmit se túlzásba, de már kaposi idejében is leírtam, hogy kicseszett nagy királyok lehetnek a szemétdombjukon, de velem emberükre találtak, nem hitték el, és egy elnök is addig elnök, amíg meg nem hal. Ezt egy James Bond filmben hallottam és azóta szerettem volna elsütni! Remélem, érteni az összefüggést!

Na jól van, megyek pelenkát cserélni, Reynaid, te meg dobj ide estig legalább 100 képet, ha lehet most már legyen mellette egy viszki is, vagy virág, vagy éppen te, ahogy nevetsz!