xnl87ky5.jpg

free counters

• amaximus
    én is azt írtam, hogy tudom, hogy nem akarsz HG lenni, de nyilván adva lenne a lehetőség, hogy ha már újat akarsz,akkor annak te legyél a HG-je. én csak az új fórum értelmét vitattam, igen, elférne,miért ne, de minek? ha átnevezed ezt arra,akkor itt lehet folytatni és tengernyi előzménye is itt van, persze ha nagyon akarod,akkor kezdheted nulláról is, amiben a fele ennek a topiknak is az ismétlése lenne, és ha elkezded,akkor pedig célszerű, ha te vagy a HG, a te fejedben körvonalazódott ki, hogy mit képzelsz bele.

hogy sokmindent nem ismerünk a 70-80asból? hát jah, sokak sokmindent nem ismernek, sokak meg azt a nem ismert sokmindetn már 3x kidobták a kukába. a sok B,C, ZS oldalas zenéket vélhetően kevésbé ismwerjük, és ha néha befut egy-egy valóban jó nóta, ami akkortájt épp nem tudott sláger lenni (tehát ráfogjuk hogy ritkaság,ami véletlen jó is), ezek elenyésző mennyiségek, a sok akkori tucat vagy átlagzene pedig nem hoz akkora zenei felüdülést, hogy azt a nem vagy ritkán listázott 58ezer 783 egyszerjátszós másik zenét is jól berakjátok egy helyre.

a fotóiddal nem értek egyet, ha nem felvágás,akkor minek rakod ki? minek mutogatod, hogy neked ez is megvan? hogy "komoly" emberek is ugyanígy mutogatják,az komoly komolyságbeli aggályokat vet fel bennem, de ha ezt egy zenész teszi,megértem, árnyalt,sugalt marketing, hogy vegye meg más is.nekik az bevétel.
    nálad az az első 38 fotónál tökre elmegy, de a 397-től már irritálóbb,mint izgatóbb. ne értsd félre, legalább rakd néha a mosógép vagy a budi tetejére a cédéket, de ne állandóan a szerencsétlen philips cd felvevőre!

vagy linkeld be,de ne 3 oldal legyen tele 84839485 db a filipszcédémtetejénlévőeredetilemezfotóimmal.
    persze, hogy ezután is rakjad nyugodtan, hogy mid van, de jobb lenne, ha egyszerre tennéd ki az összes képet,mert akkor csak egyszer kéne átlapoznom. és a képekből is csak a zene érdekel,azért zenei fórum,nem pedig fotóalbum nézegető. de ez tényleg csak az én egyedi beütésem, rá se ránts, nem a személyed ellen szól.

az meg már mindenkinek bőven világos, és tudja, te nagy lemezgyűjtő vagy és nem mp3-ból építetted fel a gyűjteményed! én is megerősítem!!!