#100866Ezt a dumát hogy én "HG" akarnék lenni,nem,leírtam ,újra ismétlem nem,nincs ilyen szándékom!
Fülcsi meg leírta és igaza van bőven akad még a 80s italo-disco zenékből amiket nem ismerünk,70s disco muzsikákból meg pláne!
Nem egy új italo fórumot akartam,csak egy topicot!
Egy olyan topicot ahol kizárólag ez a stílus volna a téma,nyilván aki pld. hard rock zenét igényel azt nem érdekli ez a felvetés!
Pofátlanság volna belinkelni ide egy másik zenefórumot,még akkor is ha az nem magyar,de példaként:
italo-disco-fórum:
Topicok :
Italo Disco
Dance + Italo Dance
Italo/Euro - New Generation
stb.
azaz egy italodisco fórumon belül egy csomó altéma,külön topicokba rendezve,van például külön zenekereső topic is!
Akkor itt az sg-n nem férne el egy italo-euro disco topic ???
Lemezfotóim: úgy tudom nem tilos néhány lemezünket fotón megmutatni,ez azoknak szúrhatja a szemét akik a netről mp3 bajnokok,gondolom most sokatok érzékeny pontját érintettem!
Nem felvágni akarok a lemezekkel,sok hiányzó darab van az én listámon is!
Egyébként ha a face-n körülnéztek,többek közt komoly zenészek is mutogatják rendszeresen éppen aktuálisan vásárolt ,beszerzett lemezeiket fotókon!
A zenei posztjaimra ha érkezik normális hangnemben válasz,természetesen örülök a visszajelzésnek,de!!!!! senkitől nem várok el semmit,sok esetben az előadó iránti tiszteletből mutatom itt be a zenéjét!
Egy csomó előadóval vagyok levelező kapcsolatban,és szívesen népszerűsítem itt is a legújabb nótáikat,hogy értsd nem JóskaPista tapsikolásáért posztolom a zenéket!
"reynaud blogja" süket szöveg nem állja meg a helyét,azért néhányan vagyunk itt még! Utoljára szerkesztette: reynaud, 2015.11.06. 20:27:15