xnl87ky5.jpg

free counters

• amaximus
    ahogy látom, régegbben ebben a fórumban voltak az italo disco alapművei tonna hegyekben, most meg páran vagytok, egyből 2-3felé húztok, mert mindenki másképp látja, másként képzeli az egészet.
    való igaz, breki csak néha brekeg már. belefáradt, kibeszélte a lényeget, meg hát más dolga is van. mint sokaknak az évek alatt.

-minek még egy új fórum ebben vagy nagyon hasonló témában?
    -minek az egész 1-2-3 évtized zenéit elölről kezdeni?
    -tyia még mindig a múlt évi "puccs" hatása alatt van, valószínű sosem fog begyógyulni ez a sebe?
    -tyia is átmehet a régi szupercsapat után,ahol pörög az élet,meg a download linkek, igaz a témák pedig hirtelen úgy kilazultak arrafelé, hogy fullmindenes a fórum odaát, tehát ott sincs az,mint régen.met régen minden jobb volt. olcsóbb kenyér, jobb kifli stb.
    -reynaud miért nem blogol? meg fotómontázsolgatja a cd fotóit, hisz úgyis ez várható az új, saját mindent megváltó fórumjától.
    -miért nem neveztetitek át ezt a fórumot a kitalált célcsoport nevére és kész?
    -én támogatom, hogy reynaud legyen bárhol hg, hiába ő nem akarja látszólag ezt, muszacsi nem annyira aktív, R pedig bőven ráér és hozza is,amit akar,amit gondol, erre van itt bőven látható példa.

-ha új fórum lesz,megugrik a látogatottság valamitől?
    -ebben a fórumban nincsenek állandó balhék, reynaud! csak most rossz lábbal ébredt rain, és túlzottan elragadtatta magát (szerintem most feleslegesen túlzóan).
    ettől függetlenül te is hetek óta magadban és a háttérbambuloknak fórumoztál, rendületlenül.

vannak a kérdésekre válaszaim, nem is ez a lényeg, csak elmélkedem, mi lesz, ha jön a megahiper új topik,ami mindent visz!?

én is jobb ötletnek tartom az egy fórumon belül a stílushasonlókat vagy közeliket egybe venni, teljesen felesleges leboncolgatni hatodrészlet szintű zenei alstílusokra sok fórumot, de mint látható pl. a 90-es ben is SZINTE CSAK eurodance megy, mert a néhány látogató azt nyomja, pedig aztán volt még egy tucatnyi más jó zenei stílus is akkortájban is. itt meg van minden, ami 80as (70-es), mégis új 80as kéne,ami inkább 80-90-es is és csak italo disco, de újra az alapoktól? hát,a fene tudja.

a mi korosztályunk a régieket néhány kivétellel rogyásig ismeri, újak meg nem annyira jönnek, hogy eltartson mégegy fórumot.

na mindegy, csináltok amit gondoltok, meg ami összejön, elfér a többi mellett, de 3-4 emberben sajnos nincs annyi potenciál, hogy önerőből "felpörgessen" egy fórumot, és sokáig életben és szinten is tartson, néhányan önmagunknak rakosgatni az ajánlókat meg linkeket pedig előbb-utóbb fárasztó és unalmas időtöltésbe megy át. a legnagyobb bajom az összes sg zenei fórummal, hogy szinte egyikben sincs semmi rendszer, csak ömlesztve a sok minden, ami már rövid idő alatt sem marad átlátható, sem informatív, csak egy bazinagy adatkupac halmaz, de erről nem a fórumozók tehetnek, hanem az egész rendszerstruktúra.

bocs az unalmas hosszért,csak hangosan gondolkodtam és volt egy csomó szabad karakterem,amit még nem használtam fel máshol.

Utoljára szerkesztette: amaximus, 2015.11.06. 17:49:31