Jelen esetben a 80-as évek zenéi, alias "80s Forever"
Van egy Oldies Music topik, melyet szerénységem létesített, átalakítva az eredeti New Wave Music topikot, direkt az 1980 előtti zenék bemutatására!!!!!!!
Azt gondolom, hogy most és régebben is nagyjából ugyanazok a fórumozok ugrálnak ide-oda, topikról-topikra, mint régebben....persze a karácsonyi puccs után némileg változott a helyzet, de biztos vagyok benne, hogy nem drámaian....
Kaposi volt topikja olyan amilyen...az biztos, hogy amíg Ő és "népi zenekara játszott" ott őrület volt arra - a szó pozitív értelmében.
Azt, hogy lehet(ne)-e / kell(ene)-e (há' hülyén van írva.....) új "Disco" topikot nyitni, azt nem látom/nem tudom.....
Tovább megyek. (abszolút hipotézis)
Ha, és amennyiben ez a 70-es, 80-as zenei topik ötlete elfogadott, csak és kizárólag ilyen zene "szól" majd itt (tehát no New italo , meg 90-es faszságok, meg más trágya), akkor hajlandó vagyok az Oldies Musicot átalakítani, hogy ne legyen átfedés!!!!
Sőt, ha az érdeklődők száma megengedi a New Wave zene is visszatérhetne.....Visszarendeződést ajánlok.
Gyakorlatilag előbb-utóbb" felszabadulna" 2 topik......
Mondjuk azt nem értem, miért kell erőltetni a napjaink euro-italo zenéit?
Kérdés ha képződne egy ilyen cucc, akkor a post-Kaposi topik gazdája, mit lépne?
Mit gondol erről Breki?
Érdekli-e egyáltalán ez az egész topikosdi?