#10071980s évekből zenei stílustól függetlenül sorolhatnék akár 200 férfi énekest,akiknek kioszthatnám "az egyik legjobb énekes címet" .
Tény, ha rangsorolnék Limahl nem az élmezőnyben lenne,voltak nála sokkal jobb énekesek nem kevesen ,de valószínű nem a különös frizurája miatt lett világsztár!
Kajagoogoo: discography
Legsikeresebb stúdió album : "White Feathers (1983)
Limahl távozása után a zenekar elindult a lejtőn lefelé ,az első album sikerét "Islands" lemezükkel Angliában , USA-ban megközelíteni sem tudták,eközben Giorgio Moroder szerzeményével az érdekes hangú Limahl abszolút topon volt!
Ettől függetlenül gondolom világszerte sok Kajagoogoo rajongó ,igényesebbnek jobbnak tartja a Limahl nélküli zenéket,én az ellentáborban vagyok , "White Feathers" album zenéit anno én is sokat hallgattam!
Azt írod,Limahl élőben katasztrófa ezzel sem értek egyet,2004-ben az egyik német kereskedelmi tv Comeback show , hallottam élőben énekelni,egész jó volt,és hogy a stúdiókban mennyi világsztár énekesnek javítják a hangját az egy más téma lenne,engem a lemezre kerülő végtermék érdekel.