• bgabor
    Megnéztem a rebelliont. Nem lenne rossz a program, de a droidok álal írkált tutorialok közel sem mondanak el mindent az egyébként elég bonyolult(nak látszó) játék kezeléséről. Sokmindenre rájöttem magam, meg elolvastam amit a droid kiírt, de sok dologra nem kapok választ, és így nem megy.
    Például sehol sem találom az általatok emlegetett kutatási részleget. Csak néha írja ki hogy újfajta technológia gyártható. Sokszor előfordul, hogy bizonyos bolygó egyáltalán nem hajlandó gyártani semmit, mindenhol csak n/a szerepel, pedig a bolygón nincs uprising és blokád alatt sincs. Sok bolygón nincs contruction yard, akkor hogyan építem fel bármit is rá? Egyszer egy másik bolygón engedett második construction yardot építeni, destinationnak meg az egyik üres bolygómat jelöltem meg, és úgy már sikerült. De utánna megint csak nem termelt a bolygó, mindenhova n/a-t írt. A nyersanyagtermelésről sem sikerült semmit kiderítenem, csak annyit mondott a droid, hogy vannak a bányák, és a finomítók, és ezeknek nem muszály ugyanazon bolygón lenniük. Meg aztán hiába van egy csomó bányám különböző bolygókon, a raw resources indicator 0-án áll.
    Már háromszor kezdtem újra, de még mindig nem megy.