Egyetertek. A Rebellionnal hosszu honapokig jatszottam, a hibai ellenere, mert bele tudam feledkezni a jatekba a c64-es grafiak ellenere. Itt meg mi az elso? Options menu, 2000 opcio az antialiasokra, particlekra, detailra. Remek hogy ilyen szepszamu opcio kapott helyet a jatekban, de mikor meglattam egy urcsata, azert elcsodalkzotam, hogy Ez nem akart full detailban menni?
Lehet csak a demobol hagytak ki, de itt nem latok olyat, hogy egy-egy bolygot hogyan tudsz meghoditani ami nem ellenseges, hogy tudsz eldugott helyekre hajogyarakat telepiteni, stb. Engem nagyon zavar, hogy az uazas ilyen pikk-pakk modon lett megcsinalva, sot a termeles is. Azert ne mondjak, hogy egy nebulon-b fregatt 10 mp alatt keszul el :( Olyan jo volt anno varni, a star destroyerekre, percenkent nezte az ember, hol tart a termeles. Itt 4 perc alatt olyan flottat raktam osze hardon, hogy 2 group Xwinget es 1 group Y-winget vesztettem a csataban.
A foldi harc tetszik, de itt is azert el van tulozva a dolog... a raketakilovo tul eros, 3 squadnyi gyalogossal megtamogatva pusztito. Csak szep lassan vinni kell elore, strategia nemsok van benne. Igy, hogy a homokvihar le is csokkenti a talalati aranyt is 2 sorozat volt egy AT-AT, meg csak kozel sem ert hozzank.
Gazdasagi resze nincs a jateknak, az, hogy a bolygo slotjaira mit pakolsz le, nem igazan ujitas, ez mar a rebellionban is megvolt.