Star Wars: Empire At War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Már a támogatás/utánpótlás is Force Commanderes ...
A medve nem játék.
És a megjelenésrõl valami újabb infó nincs?
ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb
ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
A halál csupán a kezdet...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Plusz petro fun forumon pletykálnak némi kavarásról. Konkrétan nagyon titkolják meddig is tart a játék technikailag. Elõször azt mondták EP 6, most már csak EP 4 vége.
Remélem, csak pletyka, mert akkor lemondhatunk egy rakat késõbb feltünt egységrõl :(
Minden reményem bennük van az Age of Emp 3 - számomra - csúfos bukása után.
Akarom, most :)
<2005-07-24 @ 11:19 - ZeroCool>2005-07-24 @ 11:19 - ZeroCool>
Biztos többször feltûnt már Neked is, hogy milyen sûrûn jelentik, hogy ilyen meg olyan játékok ennyit meg annyit késnek. Gondolom nagy örömmel jelenti, jelen esetben a Star Wars: Empire at War fejlesztõcsapata, hogy a jelenlegi állás szerint úgy fest, projektjük a tervezetnél elõbb kerül a boltokba. Mondjuk így is várni kell rá 2006 február 7-ig, de azért jó tudni, hogy vannak akik bírják a tempót.
info: Gamestar
Next PC upgrade: 2022
Egy rakat illúzióromboló dolog van a videkben.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Immár hivatalosan is megnyílt az Empire at War oldal, miután a teaser honlapot felváltotta a teljes verzió. Egyúttal rossz hír lehet a rajongóknak, hogy az eddigi "2005 vége" megjelenés 2006 tavaszára változott az oldalon.
info : HRWRED
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Hajra Obi!