Star Wars: Empire At War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Naná hogy a birodalommal. :-)

a.carkey
Szerintem meg mivel a legtöbb ötletet a Force Commanderbõl vették át, amit ötvöztek némi Rebellion-os ûrcsatával, a Birodalmiakkal kezdesz és rebelként folytatod dologra számítok.

Már a támogatás/utánpótlás is Force Commanderes ...

A medve nem játék.

bigapó
Ti kivel lesztek? Szerintem Én a Birodalmiakkal:))

The Matrix has you...

Én is nagyon várom már. És az Age of Empires 3 számomra is óriási csalódás volt.

Hát, úgy vettem észre, ismét pofoztak vmit a grafon, már nagyon szép!! Nehéz lesz kibírni addig:P

Ferro
<#eljen>

Fenrir
helyes, helyes

A halál csupán a kezdet...

Serpa
Február eleje, demo december közepe táján.

Anthony001
Értem. Köszi.
És a megjelenésrõl valami újabb infó nincs?

ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb

Állítólag feltornászták 80 bolygóra a térkép méretét, de még hivatalos megerõsítás nincs. Csak a LEC forumon hallani róla illetve egy elég felemás preview-ból.

Anthony001
Valami hír a játékkal kapcsolatban?

ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb

zsolti001
<#merges2><#eljen>

Ferro
Sajnos nem tudom... szerintem is szebb lenne ha nem lenne ekkora lób***ó de majd meglássuk! :)

sajnos, bár ne tette volna :((((

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Fenrir
nemértem miért nem lehetett volna akkora mint agy ST-Trooper, a fekete ruhája ígyis kitünt volna tömegbõl

Ferro
Játszhatósági szempotból szerintem nem baj, h nagyobb mint a többi gyalogos egység... Persze a szemnek nem kellemes látvány! :)

Ferro
lol ^.^

Fenrir
hát már egy ideje a kiegészítõje is

Bucser
Mé settlers 5 kijött?:D

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Fenrir
megnéztem ezt a videót, még mindig nem vagyok kibékülve azzal hogy Darth Vader majdnem akkor mint egy AT-ST

énse teljkesen azt kaptam aoe3-tól amit vártam de én még elvagyok azért vele, és személy szerint settlers 5 bukását perpiullanat nem tudja megközelitenis emmi még távolról se... :P

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Fenrir
AoE3 számomra is bukás volt, legalább akkor mint a Settler 5...

Az utolsó hírek szerint December vége/Január eleje táján jön egy demo.

Plusz petro fun forumon pletykálnak némi kavarásról. Konkrétan nagyon titkolják meddig is tart a játék technikailag. Elõször azt mondták EP 6, most már csak EP 4 vége.
Remélem, csak pletyka, mert akkor lemondhatunk egy rakat késõbb feltünt egységrõl :(

Minden reményem bennük van az Age of Emp 3 - számomra - csúfos bukása után.

vihar elötti csönd :D legalábbis remélem :D

Fenrir
valami új hír?

Üdv!

Hátha valakit érdekel pár video. Ajánlom a 180 MB-ost :)

Ha a Vader témára szétlõhetem a lázadókat már boldog leszek :)

BBird
Azt nem is kérdõjeleztem meg. Kíváncsi vagyok, hogy kézben ezt visszakapjuk-e... mármint remélhetõleg nem csak a videó ilyen feelinges!? :-)
Viszont hatalmas hangulata van!
Akarom, most :)

BBird
A gamestar mai videójában érdekes wookie hangja van a Rancornak, nem? ;-)
Serpa
grebber
SW: Empire at War - hamarabb!

<2005-07-24 @ 11:19 - ZeroCool>

Biztos többször feltûnt már Neked is, hogy milyen sûrûn jelentik, hogy ilyen meg olyan játékok ennyit meg annyit késnek. Gondolom nagy örömmel jelenti, jelen esetben a Star Wars: Empire at War fejlesztõcsapata, hogy a jelenlegi állás szerint úgy fest, projektjük a tervezetnél elõbb kerül a boltokba. Mondjuk így is várni kell rá 2006 február 7-ig, de azért jó tudni, hogy vannak akik bírják a tempót.

info: Gamestar

Next PC upgrade: 2022

Serpa
Serpa
jah :)

Fenrir
hát ez van, de ne nagyon vaduljanak el :)

a méretarányok sose voltak az rts-ek erõsségei :)

Fenrir
elég idiótán fog kinézni, hogy Darth Vader akkora mint egy AT-ST

jah :/

Fenrir
kár beletenni a hõsrendszert megint :(

Esrohnoil
Hát ez nagyon szar sztem...
Egy rakat illúzióromboló dolog van a videkben.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Sephi
Eleg szomoru :

Immár hivatalosan is megnyílt az Empire at War oldal, miután a teaser honlapot felváltotta a teljes verzió. Egyúttal rossz hír lehet a rajongóknak, hogy az eddigi "2005 vége" megjelenés 2006 tavaszára változott az oldalon.

info : HRWRED

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Nem mert majd jon Thrawn generalis es mindekit letipor!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Gundark
Hogy is mondta a mester? A béke és a nyugalom birodalma :) Obi meg elég csúf véget ér, aztán meg már csak neonként szerepel :)

Pedig a lázadókat lekell verni ,hogy végre béke legyen:D
Sephi
Sotet oldal fuuuuuuj!

Hajra Obi!

Gundark
Egy év? Francba, pedig már úgy beleéltem magam a lázadók regulázásába :)

Serpa
lehet nekik se teccik ahol tartanak ...

Sephi
Uristen. Egy ev mulva?