• zizzenet
    Megnéztem a demót, szeretem az űrben játszódó startégiai játékokat. Olvastam, hogy néhányan az Imperium Galactica 2-höz próbálták hasonlítani. Tényleg felesleges. Az a játék egy komplex stratégiai játék volt, ez inkább amolyan kampányba szervezett csataláncnak tűnik, itt-ott átláthatatlanul. Azonban az űrcsata az Imperium Galactica 2-ben szerintem komolyabb volt; ami itt a legjobban zavar, hogy egy síkban mozognak az űrhajók, ami szerintem nonszensz. Ezért és még más jellegzetességek miatt lényegi különbséget nem látok az űrben és a bolygófelszínen játszódó csaták között, mindössze a helyszín és az egységek mások. Ez pedig így eléggé szegényes kínálatot jelent.
    Magánvélemény, és tény, kár hasonlítgatni, azonban én, aki sokat játszottam az IG2-vel és hosszasan élveztem a Haegemonia látványos és összetett űrcsatáit, mozgalmas galaxisait, úgy vélem, ez a játék nagyon keveset nyújt. Lehet, az előbbi tapasztalatok hiányában most szuperlatívuszokban áradoznék - ugyanis ebben a játékban tényleg van potencia.