3132
-
Drape #748 Már annyi modot raktam fel, hogy azt sem tudom hol áll a fejem!
Néhányan csak fanyalognak, fikáznak!
Én pedig csorgó nyállal nézem a hatalmas Mon Calamari Cruisereket, Ackbar zászlóshajóját és Piet csillagrombolóját harc közben.
Nem vagyunk egyformák.
(Bár ez egy fura mod, mert ezek mind az én flottámban együtt vannak. Igaz van Death Star is!) -
engine #747 Be kéne rakni a címhez szerintem:
modifikációk helye
Innen lehet mazsolázni, van minden féle. -
Prof William #746 ebben bene van a rakétás cruiser mod? Bár az a rebelleknél van. Ahoz nincs mod? -
#745 THX -
engine #744 Hoztam valamit :)
Empire Mod 1.1
by Me -- természetesen nem ÉN :P
Changelog:
<--v1.1-->
Enabled Rebel AI Properly, works well!
Added Coruscant
Added Cantina to Tatooine
Gave Empire Main fleet on Coruscant and Small force on Tatooine to give chance against higher difficulty rebels.
Added Mara Jade (Thermal Detonator & Force Corrupt)
Changed starting credits to 80,000
Special Note: This version and all subsequent versions will be released as patches that will use the 1.0 exe since it never changes and is a pain for some to download with every version.
So for every version simply keep the 1.0 swmod.exe file and extract the current xml file from the archive, then overwrite the current version's xml files.
D/L 1.0 Full: http://files.filefront.com/empiremodrar/;4649118;;/fileinfo.html
D/L 1.1 Patch: http://files.filefront.com/empiremod10_11patchrar/;4649193;;/fileinfo.html -
#743 Passz. Én nem találkoztam se vödörrek, de obival. Még Piet csillagrombolóját se engedte felépíteni. Ettől eltekintve egész jó. -
engine #742 Mennyire stabil a birodalmi mod?
Mert csak belinkeltem, nem próbáltam ki...
Amit most néztem ott még állítgatásra szorul, mert OB1 és Vödör csak ikonként van benne. Amint harcra kerülne sor kifagy :( -
engine #741 Ha jól emlékszem a filmekben is mindíg 1 síkon mozogtak a nagy hajók. Gondolom ezért nem törték magukat.
+ Így átláthatóbb. Én néha nagyon nem tudtam a homeworldnél merre van az arra.
De ez is csak magánvélemény :) -
#740 Ha felépítetted akkor ugyanolyan "építhető" dolog a fejlesztés mint minden más (Birodalmi jel a sor elején). -
bgabor #739 De hol lehet a fejlesztéseket elindítani? Természetesen van research épületem. -
Prof William #738 A rakétás Cruiserhez mdot pls! -
zizzenet #737 Megnéztem a demót, szeretem az űrben játszódó startégiai játékokat. Olvastam, hogy néhányan az Imperium Galactica 2-höz próbálták hasonlítani. Tényleg felesleges. Az a játék egy komplex stratégiai játék volt, ez inkább amolyan kampányba szervezett csataláncnak tűnik, itt-ott átláthatatlanul. Azonban az űrcsata az Imperium Galactica 2-ben szerintem komolyabb volt; ami itt a legjobban zavar, hogy egy síkban mozognak az űrhajók, ami szerintem nonszensz. Ezért és még más jellegzetességek miatt lényegi különbséget nem látok az űrben és a bolygófelszínen játszódó csaták között, mindössze a helyszín és az egységek mások. Ez pedig így eléggé szegényes kínálatot jelent.
Magánvélemény, és tény, kár hasonlítgatni, azonban én, aki sokat játszottam az IG2-vel és hosszasan élveztem a Haegemonia látványos és összetett űrcsatáit, mozgalmas galaxisait, úgy vélem, ez a játék nagyon keveset nyújt. Lehet, az előbbi tapasztalatok hiányában most szuperlatívuszokban áradoznék - ugyanis ebben a játékban tényleg van potencia. -
#736 Akkor lehet hiányzik egy fejlesztés, vagy nem egyforma modot használunk. :-) -
Thanatos #735 az advanced a 3... ( a heavy után jön) -
#734 Van egy harmadik gyár is. -
bgabor #733 Empire-nél hol lehet fejleszteni? Nekem ne enged több AT-ATt gyártani, hiába építem fel az Advanced Factoryt. -
#732 benned egy második George Lucas veszett el:))) -
#731 Ezer hála és köszönet a Birodalom modért. Végre nem kell a mocskos lázadó söpredékkel szenvedni.
Huston...baj van.
Agyaggalamb-lövészet.
Luke ezt fordítva csinálná...
Ezt a képet csak a szépsége miatt rakom be. Őrjítő, hogy ezért a látványért úgy akad mint a fene. :-(
- Kilőjük?
- Hát ha már eddig eljöttünk.
Agyaggalamb-lövészet II.
...ide más zene lesz...ramm-pamm-pamm...valami dinóféle, majd megiratom!
-
Sith #730 "# különleges, 3D-s csomagolás" (gyk. doboz)
bocs
-
Prof William #729 Nekem eddig mindig ez a bug volt. :( A mod-hoz tudtok linket adni? -
#728 De rakétás cruisered csak MODdal lehet, alapból nincs... -
Prof William #727 Ok. Megpróbálom.. -
#726 Jókérdés, nekem sincs állandóan... .... dehát ez a szép egy bugban :) -
#725 de hogy lehet az, hogy nem mindnekinél van ez? -
#724 Valaki nem veszi át a házigazda szerepet? Mostmár kezd nagyon látogatott lenni ez a téma :) -
engine #723 birodalom -
#722 lehet, hogy néhányotoknak azért nem akart felrobbani az űrállomás a demo-pályán, mert nem jó hajóval próbálkoztatok. lehet győzni a többivel is, csak sokkal tovább tart,
Az egy bug. Én most találkoztam vele. Akik ediig találkoztak vele valahogy nem tudták jól leírni, hát íme:
Arról van szó, hogy a hajók magát az állomást közvetlenül nem támadják, csak akkor ha alrendszert jelölsz ki. A gond ott kezdődik amikro az alrendszerek elfogynak, de még van Hpja az állomásnak. Ilyenkor egyáltalán nem hajalnadóak lőni....
Ezt a helyzetet egy dologgal lehet megoldani: ha van ilyen rakétás cruisered, az tud missile barrage-t azt ráengeded az állomásra és megpusztul :) -
Thanatos #721 meg ráadásul az természetes hogy demoban nem fognak engedni egyből 100 hajóbol álló sereget :P -
Thanatos #720 nemtom iylesmi tuti változik fullra mert akár egy moddal is átirhatóak... -
#719 nem kell azt "annyira" megnövelni, csak egy picit. bár így sem volt gond, mert legyűrtem az ellent:) bárcsak a birodalmi oldalt is kipróbálhattam volna. -
Thanatos #718 nemtom alapból énis utáloma limitet de belátom hogy szükség van rá mert amugy only rushról szólna az egész game hogy kitudja elöbb legyártani a 999 alapegységet... :/ -
#717 tudom, hogy növekszik a limit, csak valahogy zsigerből utálom ezt. talán a Hegemónia nevű játék miatt, igaz ott még kevesebb volt a gyártható egység (legalábbis az elején). februárig még alakulhat azért a dolog. szerintem bujják a fórumokat a fejlesztők és amit sokan említenek, azt biztos kijavítják:))
ja, ezek szerint a többivel egyetértesz;)) -
Thanatos #716 több bólygó: növekszik a limited, szvsz ez igy jó mert megakadjáoza a agyonrásht első 5 mpben... -
#715 no, újra itt. igazából nincs sok hozzáfűznivalóm az előbb írtakhoz. szerintem is könnyű, bár ha nem figyel oda az ember, akkor meg tudja magát szívatni:))
talán ami nem tetszett, az az, hogy szerintem túl gyors az építkezés. persze ez még változhat a végleges verzióhoz képest. ja és gyors az is, ahogy eljutunk az egyik bolygóról a másikra. tudom, hogy a hiperűr-ugrás korában "élünk" ;), de még ott sem két másodperc távra van két "közeli" bolygó...
ami tetszett és logikus is, hogy minden egységnek van olyan ellenfele akivel szemben erős és van olyan ahol gyenge. lehet, hogy néhányotoknak azért nem akart felrobbani az űrállomás a demo-pályán, mert nem jó hajóval próbálkoztatok. lehet győzni a többivel is, csak sokkal tovább tart, ergo nagyobb a veszteség. Ez már egyébként a Battlefront 2-ben is így van. korábbi részben nemtom.
ami másik tetszik is meg nem is, a korlátolt számú egységépítés. van előnye is meg nem is. előnye az, hogy így a gép sem tud milliós nagyságú flottát felépíteni majd:))
-
#714 Előrendelhető a játék már... -
Thanatos #713 -
zoltang #712 "Star Wars: Empire at War Collector's Edition
[2006. január 21. @ 11:19 - Berkenye]
Ahogy az várható volt, a Star Wars: Empire at War című stratégiai játék nem csak egy változatban fog megjelenni februárban. Egy különleges, gyűjtöknek szánt kiadással is találkozhatunk majd a boltok polcain. A valamivel magasabb árért a következőket kapjuk:
# öt új skirmish pálya
# különleges, 3D-s csomagolás
# koncepciós rajzok
# két képernyőkímélő
# négy háttérkép
A csomag hivatalos megjelenési dátuma február 16."
http://www.gamestar.hu/kommentek.php?sid=20056
-
#711 Force Commenderen kivül nemtudok olyanról ami "rossz" lenne, bár én azzal is elvoltam, nemvolt hibátlan, de mint első 3ds rtsük ellehetett nekik nézni...
Azt ott vannak a Jedi Knightok, KOTOrok, Battlefrontok stb.. mind-mind kitünő vérbeli sw gémek! próbáld ki őket:) -
engine #710 Ide linkelik és írják le röviden a modokat -
Thanatos #709 "LucasArt nem szokott jó játékot kiadni" te se sok régi lucasarts játékal játszottál az is tuti..., nameg újal se sokkal :P