Star Wars: Empire At War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ferro
Release...

Official: SPRING 2006
Gamespot: Release Date: 2005

ehhh...

Serpa

Sephi
Nyugi :D En imadom a SW jatekokat szal ezt is fogom csak meg van mit csiszolni rajta.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Istencsászár
nyugi még nagyon nincs kész a progi de a motor fasza szép meg minden innen már nemhéz lesz albaszniuk

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

oks, bye :)

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Sephi
Nos megneztem a filmeket es hat ha ez ilyen "fantasztikus" lesz akkor en nem hogy nem veszem meg de meg csak le sem fogom tolteni.

Hahhaj.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

grebber
Lazán van pár RTS amiben jó.

Next PC upgrade: 2022

Serpa
meg lehetne ezt csinálni arányosan?

grebber
Nekem nem tetszenek mert a Darth Vader nagyobb mint egy tank.

Next PC upgrade: 2022

Serpa
Darth Vader -nek meg se kottyan, hogy ezerrel lövik.

viszont a Halácsillag mûködõképes.
:)

Gundark
A videk alapján nem tûnik rossznak. Végre ismét megmutathatom az erõ igazi oldalát a mocskos lázadóknak <#nevetes1>

Serpa
Bármilyen is lesz, a Galactic Battlegrounds óta ez lesz az elsõ SW RTS. A GB nem sikerült túl jól, ennek ellenére a témája miatt néha még mindig elõ-elõveszem. Itt az ideje, hogy megérkezzen az új SW RTS. A képek alapján tökéletes lesz. Nincs megjelenési idõpont? Már alig várom hogy legyárthassam az elsõ Tie Interceptor századot...

Help17
Ez milyen típusu játék is mikor fog megjelenni.

Manchester United! Catherine Zeta-Jones!

Ferro
Jah...

akkor azért, ez sok mindent megmagyaráz :)

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Ferro
Direkt link a Lucasarts oldaláról! Ma nagyon haldoklott szegény!!!

Ferro
A remény hal meg utoljára... mondják! :)

csak nemtom miért kell egy 80kbos képnek ennyi idõ betöltõdni..., hm érdekes :P

Ferro
Jólvan! :DDD Mire beírtam megoldódott! :DDDD

Ferro
Látom másnak megjelennek... nem tom mi lehet a gond!? Ha érdekelnek copyzd az URL-t és azt nézd meg direktben! :)

hm már megjelentek nemtom mit szenvedett eddig...

Istencsászár
túl szépek hogy igazak legyenek:DDD

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

<#eljen>

nekem nem jelennek emg a képek...

Ferro
Logónak ezt ide?? :)))

Ferro
Ouch...

Screenshot of da wík:

Ferro
Lesz Super Class Star Destroyer???

Ferro
<#nyes><#eljen>

Sephi
En mar azt varom amikor Jedi-vel kell majd kuldetest csnalni es akkor minden klicknel azt hallom hogy :

-The force is with me!
-Im going by the force's guiding!
-Im almost at the force!

:DDD

Ferro
Sztem újak: :)

Serpa
use "H" key to hook
^-^

Ferro
Én látatlanban megadnám rá a 8-at de nagyot ütök a kezemre ha csalódnom kell, hogy a többirõl már ne is beszéljek! <#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3>

Ferro
Azt lehet már tudni, hogy lesz-e Death Star és/vagy Super osztájú csillagromboló? <#zavart1>

Ferro
Ezt a képet azért választottam mert egy SSpeeder éppen összegubancol egy AT-AT-ot és ebbõl a programból még nem láttam ilyen képet! <#vigyor3>

igen, 1 , 0-t mviel nicns kint :)

Serpa
igen, rts.

másik 2 kérdésre nem lehet még válaszolni, pontosan.

Hi!statégiáról van szó?1-10?mennyit ér
RaveAir
Uhh! Ez jó lesz. :D

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

<#eljen>

Serpa
sikerült egy régi képet beszúrnom.

tehát itt egy új ...

Serpa
A jeges Hoth bolygó!
<#eljen>

kampó!
^-^

Ferro
Jól fog kinézni! :)))

AnuluWork
Te tudod a legjobban, hogy az SWgben is elég gáz volt a méretarány. Különösen a szétlõtt AT-AT roncsok tekintetében álltak hadilábon a fiúk. Szóval szvsz tök mindegy lesz, ha jól fog kinézni, és jól játszható lesz. :)

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Ferro
A méretarány, probléma. A szárazföldi csapatoknál még megoldható de az ûrben ez problémásabb egy kicsit. Egy az egyik képen is látható Imperial osztályú csillagromboló mellet óriásinak tûnnek a Tie vadászok! Egy Tie vadász 6.3 méter, egy Imperial osztályú romboló 1600 méter. Ha lesz a programban Super osztályú csillagromboló, aminek a hossza ugye 12.800 méter akkor szerintem ha betartanák az 1:1 arányosságot elég érdekes dolgok születnének. Mindezek mellet igazat adok neked, hogy nem túl szép látvány a törpe AT-ST! <#vigyor3>

Istencsászár
erre aztmondom ezlefgyen majd a legagyobb hibája:D

[NST]Cifu
Az már tutinak tûnik, hogy grafikai téren nem kell szégyenkeznie, de úgy látom, hogy a méretarányokkal a szárazföldön is hadilábon áll, kicsit hülyén néz ki a Rohamosztagosoknál mindössze másfélszer nagyobb AT-ST. ;)

Remélem majd lesz valami MOD, amely korrigálja ezt, hasonló, mint Borg MOD-ja volt az ST:Armadához, ott is sokat dobott a játék hangulatán, amikor a Galaxy-osztályú hajó tényleg eltörpült a Starbase mellett... :)

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Ferro
<#nyes><#eljen>

Sephi
Jaj alig varom :D