no, újra itt. igazából nincs sok hozzáfűznivalóm az előbb írtakhoz. szerintem is könnyű, bár ha nem figyel oda az ember, akkor meg tudja magát szívatni:))
talán ami nem tetszett, az az, hogy szerintem túl gyors az építkezés. persze ez még változhat a végleges verzióhoz képest. ja és gyors az is, ahogy eljutunk az egyik bolygóról a másikra. tudom, hogy a hiperűr-ugrás korában "élünk" ;), de még ott sem két másodperc távra van két "közeli" bolygó...
ami tetszett és logikus is, hogy minden egységnek van olyan ellenfele akivel szemben erős és van olyan ahol gyenge. lehet, hogy néhányotoknak azért nem akart felrobbani az űrállomás a demo-pályán, mert nem jó hajóval próbálkoztatok. lehet győzni a többivel is, csak sokkal tovább tart, ergo nagyobb a veszteség. Ez már egyébként a Battlefront 2-ben is így van. korábbi részben nemtom.
ami másik tetszik is meg nem is, a korlátolt számú egységépítés. van előnye is meg nem is. előnye az, hogy így a gép sem tud milliós nagyságú flottát felépíteni majd:))