• katarzis
    na játszogattam vele érdekel a full,de azért elmondom a véleményem rola.na szoval grafikával semmi gond sincs szerintem nagyon szép,kicsit szaggat is a gépemen nade
    mind1,a játék maga szerintem van benne egykis impreium galaktika2 íz ez egyáltalán nem baj ,mert azt a játékot imádtam rengeteget játszottam vele mind multiban mind singleben ,de itt a de szoval ahhoz képst stratégiailag sehol sincs.minden nagyon levan butitva persze ez még a fullban változhat ,de alapjában véve nem hinném,szerintem tulzottan le van butitva a kémkedés meg ,hogy mindent a bojgo körüli kis pontokra lehet helyezni jobb lenne egy külön képernyö neki mint ig2-ben,.dehát semmiben se veheti fel a versenyt az ig2 höz képset ott ugye fejlett diplomácia,hajo fejlesztések gyártás kémkedés stb stb persze kivéve a grafika dehát ez nem csoda hiszen 2006-ot irunk,és utoljára még ez a bolgyot foglalom szerzek uj kreditet több hajot épithetek rendszer se jön be tulzottan,ig2-ben ez volt a jo ,hogy nemvolt semmi határ ,hogy ennyi meg ennyi hajot épithetsz,tudom a grafika de itt is ki lehetne irni számokkal ahogy ott oldották meg ,hogy egy hajo 100-dbnak felel meg.mindent összegetve tetszik a játék lehet egy kicsit lehuzos amit irok ,de én szeretem a komplexebb játékokat mondjuk hangulatilag nagyon rendben van,meg még meglátjuk mit hoz a full,de egy biztos lejátszok vele egypár galactic conquest-et multiban ott meg majd kiderül...