• RPG Assassin
    #3129
    Hello mindenkinek.

    Egy kérdésem lenne, illetve segítséget kérnék.

    Nekem megvan a Sima és a FoC EaW is. A FoC-on fent van az Absolute Corruption mod. Ebből sajnos csak az új változatot tudtam megtalálni ami Enchanced névre hallgat és igencsak szar. Túlméretezi a sugarakat meg szét állítgat minden grafikai effektet elég szarul fest. De maga a mód nagyon jó. Az eredeti verzió mindig jól működött, sosem volt gondom vele. Részletesebb hajók, több fajta, földiek itt többen vannak, jobbak. Szóval jó a mód. De! Ez az új "fantasztikus" javítása a módnak amivel ilyen kretén módon nagyon a sugarak ez az Enchanced miatt nem tudok planétán harcolni mert lerohad a játék kezdés után, mindig. Se szó se beszéd kivág az asztalra és kész.

    A normál mód verzió sajnos csak Game Front-on van fent ahonnét nem lehet tölteni ugye mert kitalálták hogy rasszisták lesznek és gyűlölnek pár országot, így magyar nem tölthet le mert sajt. (Rohadna el a keze annak aki ezt kitalálta...)

    Mi a baja? Mi lehet a hiba? Ki lehet javítani? Mi a baja? Esetleg valakinek megvan az Absolute Corruption 2.4 simában? Vagy valaki le tudná nekem tölteni? Végtelenül hálás lennék érte.