Star Wars: Empire At War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem lehet valahogy megoldani hogy a multiba csapattal botok ellen lehessen játszani?
Rá kell keresni a sima változatra. Például fent van a mod korábbi, sima 2.4-es változata a filefront empire at war oldalán is a FOC modok között. De megtaláltam a playground.ru oldalon is.
Más helyütt aktív linket én nem találtam csak az enhanced-hez.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Egy kérdésem lenne, illetve segítséget kérnék.
Nekem megvan a Sima és a FoC EaW is. A FoC-on fent van az Absolute Corruption mod. Ebbõl sajnos csak az új változatot tudtam megtalálni ami Enchanced névre hallgat és igencsak szar. Túlméretezi a sugarakat meg szét állítgat minden grafikai effektet elég szarul fest. De maga a mód nagyon jó. Az eredeti verzió mindig jól mûködött, sosem volt gondom vele. Részletesebb hajók, több fajta, földiek itt többen vannak, jobbak. Szóval jó a mód. De! Ez az új "fantasztikus" javítása a módnak amivel ilyen kretén módon nagyon a sugarak ez az Enchanced miatt nem tudok planétán harcolni mert lerohad a játék kezdés után, mindig. Se szó se beszéd kivág az asztalra és kész.
A normál mód verzió sajnos csak Game Front-on van fent ahonnét nem lehet tölteni ugye mert kitalálták hogy rasszisták lesznek és gyûlölnek pár országot, így magyar nem tölthet le mert sajt. (Rohadna el a keze annak aki ezt kitalálta...)
Mi a baja? Mi lehet a hiba? Ki lehet javítani? Mi a baja? Esetleg valakinek megvan az Absolute Corruption 2.4 simában? Vagy valaki le tudná nekem tölteni? Végtelenül hálás lennék érte.
I, am, the, Banshee... Let my cries chill the livings!
Rég voltam itt és nem tudom mi a helyzet de ha valakit érdekel a GOLD-z ez olyan installer amminek a tartalma alap EaW magyarosítás (1.5-s txt), FoC indítási probéma és + a netes fagyás kiküszöbölve EaW és a FoC is.
Csak felteszed a GOLD-t és az installert és ennyi :D teszteltem win8-n...
Fractal Design Define R5, MSI B450 Tomahawk, AMD RYZEN 7 2700, Alpenföhn Brocken 2, Sapphire RX Vega 56, RaidMax Cobra 1000W RX-1000AE-B, G.SKILL Aegis 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz CL16, 1.5Tb SSD,
Fractal Design Define R5, MSI B450 Tomahawk, AMD RYZEN 7 2700, Alpenföhn Brocken 2, Sapphire RX Vega 56, RaidMax Cobra 1000W RX-1000AE-B, G.SKILL Aegis 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz CL16, 1.5Tb SSD,
talán mert win7 van fönt
Az ikonra egy jobb klikk => properties. A megjelenõ ablakok közül a shortcut kell neked (középsõ, rég volt magyar win fent nem tudom mi a neve magyarul pontosan).
Itt látod a "Start in" és a "Target" mezõket, itt kell megadnod a valós elérési utat, ahova telepítetted a játékot.
Start in -hez csak a könyvtárat kell megadni.
Target -nél pedig azt az állományt is, ami elindítja a modot.
Mielõtt törlnéd a target tartalmát, inkább egy txt-be másold ki az eredetileg ott lévõ elérési utat. Ha a telepítõt jól rakták össze, akkor a végén ott a fájl neve amire hivatkoznod kell, csak a könyvtárakat kell lecserélni elõtte ugyanarra, amit a Start in -hez beraktál.
A fentiek Win XP-re vonatkoztak, újabb windowst nem raktam még fel, nem tudom mésként mûködik-e, abban nem tudok segíteni.
Mig man nekem FoC-ban mûködik
engine: megtaláltam az ikont de azzal mit tudok kezdeni?
http://www.moddb.com/games/star-wars-empire-at-war-forces-of-corruption/downloads/windows-vista-and-windows-7-fix
Csatlakoznék a 3-mal elõttem kérdezõhöz. Win7-en hogyan lehet mûködésre bírni a FoC-ot? Az EaW simán indul de a FoC nem, bárhogyan is crackelem...
Gondolom egy mappába másoltad fel a mod-ot.
Abban van többek közt az indító ikon, de az alapból erre a címre hivatkozik:
"C:\Program Files\LucasArts\Star Wars Empire at War Forces of Corruption"
Ha TE másik helyre installáltad az alapjátékot, akkor meg kell adnod azt a mappát, ahova installáltad a játékot.
Letöltöttem a rise of the crime lords modot de nem tudom hogy ez mit jenlent:
included icon is needed to run the game and can be placed anywhere but you will need to adjust the directory from C:\Program Files\LucasArts\Star Wars Empire at War Forces of Corruption to your install folder (except if you have it installed in the same place)
Légyszi segítsetek!!<#worship>#worship><#rinya>#rinya>
1,Megtudnátok mondani,hogy a halál csillagot,hogy lehet elpusztítani?Hiába gyõzök a halálcsillag mindig megmenekül.
2,Belehet valahogy állítani,hogy milyen kezdõ egységeket tegyen ki ûrharcnál?
\"Ha a cápa a kezedbõl eszik a lábadból is fog\"
Azt szeretném kérdezni hogy valaki nem tudja hogy van e crak / patch a sweaw goldhoz hogy induljon vin7en ???
Ha lenne akkor linkeljetek elõre is köszi!
By
Szeretném a segítségeteket kérni. Két hete, mikor letöröltem egy módot a FoC-ról, majd visszamásoltam a biztonsági mentésbõl a szükséges fájlokat. Akarom elindítani, megjelenik egy hibaüzenet, amin ez volt: "Unable to locate installation path of Star Wars:Empire at war. Cannot launch forces of corruption expansion" Próbáltam újratelepíteni, más crack-et. semmi sem sikerült. Beírtam google-ba, de ott programozóknak való fájlmódosítás volt, amihez nem értek. Mit tegyek????
Leírod nekem, hogyan kell telepíteni? Nem STEAM-os verzióm van. A single küldetésben is megjelenik, vagy csak a hadjáratoknál?
Köszi, üdv.
Úgy döntöttem, hogy felrakom a super star destroyer modot semmi gond nem volt vele addig míg le nem gyártottam és be akartam hívni a csatatérre és kifagy az egész :(...
Segítséget szeretnék kérni. A problémám az, hogy az EAW+FOC Gold telepítése (simán megy, mûkszik) után nem tudom bele telepíteni a super star destroyer modot. Valaki le tudná írni a Pontos folyamatát?
Köszönöm.
Ha megadod a freemail címedet átküldöm a torrent fájlt.
Felraktam a gamet(alap) +1.5ös peccs és krekk. Elindítom a játékot, hang van, de a monitor nem ad jelet, olyan mintha kilenne húzva a gépbõl a kábel. 22"os full HD. Lehet a felbontással van vmi vagy mi lehet a gond? Elõre is köszi.
Gold Pack Telepítése
Hibák
Nyers telepítés után az Empire At War netes része fagy, illetve a Forces of Corruption nem indul (netes rész szintén fagy)
Hibaüzenetet a Forces of Corruption-nél
"An Exception has occurred. See _logfile.txt and _except.txt for details. Press CANCEL to exit or RETRY to debug."
Ezt kell tenni!
1.Szokásos telepítés alap+kieg !
2.c:\Program Files\LucasArts\Star Wars Empire at War Forces of Corruption\Data\XML\ létrehozás és bemásolni a ”GraphicDetails.xml”
http://www.gamefront.com/files/5045907/eaw_xml.zip ebbõl csak a "GraphicDetails.xml” kell
3.Futtasd az EAW + FOC Patch.exe (Netes fagyást javítja)
4.Empire at War magyarosítás hozz létre egy ”Update1_5.txt” fájlt (üres)a c:\Program Files\LucasArts\Star Wars Empire at War\
5. Futtasd az ” sweaw_hun.exe”
6. És kész ! :D jó játékot !
letöltöttem a patch-et feltelepítettem , kiírja hogy patched sucefully aztán elindítom az FoC-t és még mindíg nem történik semmi.
Mit tegyek?
http://dl.dropbox.com/u/1525839/In%20Progress/EAW%20%2B%20FOC%20Patch.exe
Ez a muti fagyást javítja ki az alapnál és a kiegnél...ha valami van kérdezz hátha tudok segíteni...:D
ez a megoldás EAW + FOC Patch.exe
Én a gold pack-et töltöttem le. Az empire at war megy de a forces of corruption nem. Hiába crackeltem amikor elindítom semmi sem történik
HELP!
HIBÁK (Vista PH 32Bit)
1. Nyers telepítés után ezt a hibaüzenetet írja ki
"An Exception has occurred. See _logfile.txt and _except.txt for details.
Press CANCEL to exit or RETRY to debug."
2. Multi belépése után fagyás
3. Magyarosítás nem engedi telepíteni mert nincs meg ez a fájl Update1_5.txt
Ezt kell tenni!
1. Hozz létre egy XML könyvtárat a c:\Program Files\LucasArts\Star Wars Empire at War Forces of Corruption\Data\ belül és másold be a "GraphicDetails.xml" fájlt és ennyi !
2. Telepíteni kell ezt ”EAW + FOC Patch.exe”
3. Hozz létre egy Update1_5.txt és másold a c:\Program Files\LucasArts\Star Wars Empire at War\ könyvtárba
Vista 32 Bit. Csak úgy volt hajlandó elindulni ha "GraphicDetails.xml" vacakoltam
Ha valaki tud segíteni az jó lenne...
Köszi sziasztok
A játék mechanika más tészta, tényleg nincs nagy különbség a játék módok közt. Minden játszható oldal a nyers erõ elvét követi alapvetõen.
Próbáltak tenni ellene, de nem sok sikerrel - gondolok itt a kis mellék küldetésekre.
Ekkora egy fos bughalmaz ez a játék?
Kurvajó, háromból két starwars stratégia borzasztóan szar játék, egy meg játszhatatlanul bugos... :(
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Kár, hogy nem jön át a lázadás fíling... Nem lázadás ez, hanem totális háború. Semmi sunnyogás, semmi "jaj, meg ne találjanak a birodalmiak", gyalugép üzemmód teljesen. Fél galaxis már az enyém, a Halálcsillag meg még csak egy kósza pletyka a sztori szerint... A küldetésben, ahol jött egy ISD, két VSD, meg négy Interdictor, és elvileg menekülni kéne elõlük, úgy pofánvertem a "nagy, elrettentõ" haderõt, hogy a fal adta a másikat, halomba lõttem mindet veszteség nélkül.
Egyébként egész korrekt kis játék, ezen az apró problémán túllépek, akkor semmi gond nincs vele.
Nagyon egyszerû így is a játék nyelvezete és a lényeg meg tõmondatokban le van írva és bármikor elolvasható (a duma meg csak körítés), így a magyarítás teljesen el is hagyható.
A Steam-es verzióra valahogy rálehet rakni a magyarítást?
A magyarítás oldalán ezt olvastam:
"Ahhoz, hogy a Gold Edition változat alatt mûködésre bírd a magyarítás telepítõjét, a következõt kell tenned: keresd meg a játék telepítési mappájában a LaunchEAW.exe fájlt! Itt hozz létre egy Update1_5.txt fájlt (Sima Jegyzettömbös szövegfájl is jó lesz, mérettõl függõen, csak MINDENKÉPPEN ez legyen a neve!). Ezután már tudod telepíteni a magyarítást, mivel a telepítõ részben ezt a fájlt ellenõrzi..."
Ezzel az a baj,hogy nincs Launcheaw.exe file.Sima sweaw.exe van,ott létrehoztam az Update1_5.txt-t,de így is azt írja,hogy nincs telepítve a játék és nem lehet rákattintani a telepítés gombra.