Star Wars: Empire At War

Oldal 1 / 63Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem nem
link
Üdv!
Nem lehet valahogy megoldani hogy a multiba csapattal botok ellen lehessen játszani?
Ismert hiba, a mod leírásában is benne van hogy sokszor kifagy.

Rá kell keresni a sima változatra. Például fent van a mod korábbi, sima 2.4-es változata a filefront empire at war oldalán is a FOC modok között. De megtaláltam a playground.ru oldalon is.

Más helyütt aktív linket én nem találtam csak az enhanced-hez.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

RPG Assassin
Hello mindenkinek.

Egy kérdésem lenne, illetve segítséget kérnék.

Nekem megvan a Sima és a FoC EaW is. A FoC-on fent van az Absolute Corruption mod. Ebbõl sajnos csak az új változatot tudtam megtalálni ami Enchanced névre hallgat és igencsak szar. Túlméretezi a sugarakat meg szét állítgat minden grafikai effektet elég szarul fest. De maga a mód nagyon jó. Az eredeti verzió mindig jól mûködött, sosem volt gondom vele. Részletesebb hajók, több fajta, földiek itt többen vannak, jobbak. Szóval jó a mód. De! Ez az új "fantasztikus" javítása a módnak amivel ilyen kretén módon nagyon a sugarak ez az Enchanced miatt nem tudok planétán harcolni mert lerohad a játék kezdés után, mindig. Se szó se beszéd kivág az asztalra és kész.

A normál mód verzió sajnos csak Game Front-on van fent ahonnét nem lehet tölteni ugye mert kitalálták hogy rasszisták lesznek és gyûlölnek pár országot, így magyar nem tölthet le mert sajt. (Rohadna el a keze annak aki ezt kitalálta...)

Mi a baja? Mi lehet a hiba? Ki lehet javítani? Mi a baja? Esetleg valakinek megvan az Absolute Corruption 2.4 simában? Vagy valaki le tudná nekem tölteni? Végtelenül hálás lennék érte.

I, am, the, Banshee... Let my cries chill the livings!

Sziasztok !

Rég voltam itt és nem tudom mi a helyzet de ha valakit érdekel a GOLD-z ez olyan installer amminek a tartalma alap EaW magyarosítás (1.5-s txt), FoC indítási probéma és + a netes fagyás kiküszöbölve EaW és a FoC is.
Csak felteszed a GOLD-t és az installert és ennyi :D teszteltem win8-n...
Köszi Köszi !!
Az asztalodon a parancsikont nyisd meg jobb clickkel, és ott fogod találni a lentébb írt lehetõségeket.

Fractal Design Define R5, MSI B450 Tomahawk, AMD RYZEN 7 2700, Alpenföhn Brocken 2, Sapphire RX Vega 56, RaidMax Cobra 1000W RX-1000AE-B, G.SKILL Aegis 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz CL16, 1.5Tb SSD,

No, már az EaW-ban is mûxik az ssd. De ha valaki tudna írni egy olyan linket, ahonnan ezt: star wars empire at war ssd improved and balanced v3.1 mod - tudnám leszedni, nagyon megköszönném! a V3.0 már megvan, de a Gamefront és FileFront oldalakról már törölték a 3.1-et.

Fractal Design Define R5, MSI B450 Tomahawk, AMD RYZEN 7 2700, Alpenföhn Brocken 2, Sapphire RX Vega 56, RaidMax Cobra 1000W RX-1000AE-B, G.SKILL Aegis 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz CL16, 1.5Tb SSD,

Hát én ilyet nem nagyon találok <#rinya><#rinya>
talán mert win7 van fönt
Szia!

Az ikonra egy jobb klikk => properties. A megjelenõ ablakok közül a shortcut kell neked (középsõ, rég volt magyar win fent nem tudom mi a neve magyarul pontosan).
Itt látod a "Start in" és a "Target" mezõket, itt kell megadnod a valós elérési utat, ahova telepítetted a játékot.
Start in -hez csak a könyvtárat kell megadni.
Target -nél pedig azt az állományt is, ami elindítja a modot.
Mielõtt törlnéd a target tartalmát, inkább egy txt-be másold ki az eredetileg ott lévõ elérési utat. Ha a telepítõt jól rakták össze, akkor a végén ott a fájl neve amire hivatkoznod kell, csak a könyvtárakat kell lecserélni elõtte ugyanarra, amit a Start in -hez beraktál.

A fentiek Win XP-re vonatkoztak, újabb windowst nem raktam még fel, nem tudom mésként mûködik-e, abban nem tudok segíteni.

Hali!

Mig man nekem FoC-ban mûködik

engine: megtaláltam az ikont de azzal mit tudok kezdeni?
Az EaW-ban mûxik vagy a FoC-ban? Nekem win7 alatt csak a FoC-ban megy. Az EaW-ban amikor eljutok oda, hogy behívjam az SSD-t kiakad a játék. Ha neked az EaW-ban is mûxik lécci linkeld be, hogy melyik SSD modot használod.

Kösszi <#wave> Nekem SSD mod mûködik win 7-en
Én csak azt nem tudom, hogy az SSD modot hogyan lehet mûködésre bírni win7 alatt...<#nemtudom><#email><#kerdes><#zavart2><#falbav>

Megvan, innen tudod leszedni, nekem mûxik!

http://www.moddb.com/games/star-wars-empire-at-war-forces-of-corruption/downloads/windows-vista-and-windows-7-fix

Sziasztok!
Csatlakoznék a 3-mal elõttem kérdezõhöz. Win7-en hogyan lehet mûködésre bírni a FoC-ot? Az EaW simán indul de a FoC nem, bárhogyan is crackelem...

Üdv!
Gondolom egy mappába másoltad fel a mod-ot.
Abban van többek közt az indító ikon, de az alapból erre a címre hivatkozik:
"C:\Program Files\LucasArts\Star Wars Empire at War Forces of Corruption"
Ha TE másik helyre installáltad az alapjátékot, akkor meg kell adnod azt a mappát, ahova installáltad a játékot.

Sziasztok!
Letöltöttem a rise of the crime lords modot de nem tudom hogy ez mit jenlent:
included icon is needed to run the game and can be placed anywhere but you will need to adjust the directory from C:\Program Files\LucasArts\Star Wars Empire at War Forces of Corruption to your install folder (except if you have it installed in the same place)
Légyszi segítsetek!!<#worship><#rinya>
dalmar
Sziasztok.
1,Megtudnátok mondani,hogy a halál csillagot,hogy lehet elpusztítani?Hiába gyõzök a halálcsillag mindig megmenekül.
2,Belehet valahogy állítani,hogy milyen kezdõ egységeket tegyen ki ûrharcnál?

\"Ha a cápa a kezedbõl eszik a lábadból is fog\"

Hali !
Azt szeretném kérdezni hogy valaki nem tudja hogy van e crak / patch a sweaw goldhoz hogy induljon vin7en ???
Ha lenne akkor linkeljetek elõre is köszi!

By
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni. Két hete, mikor letöröltem egy módot a FoC-ról, majd visszamásoltam a biztonsági mentésbõl a szükséges fájlokat. Akarom elindítani, megjelenik egy hibaüzenet, amin ez volt: "Unable to locate installation path of Star Wars:Empire at war. Cannot launch forces of corruption expansion" Próbáltam újratelepíteni, más crack-et. semmi sem sikerült. Beírtam google-ba, de ott programozóknak való fájlmódosítás volt, amihez nem értek. Mit tegyek????
Már csak a FoC-ba nem tudom, hogy installjam béle... az EAW-ban tökéletesen megy.

Szia!
Leírod nekem, hogyan kell telepíteni? Nem STEAM-os verzióm van. A single küldetésben is megjelenik, vagy csak a hadjáratoknál?
Köszi, üdv.

Sziasztok

Úgy döntöttem, hogy felrakom a super star destroyer modot semmi gond nem volt vele addig míg le nem gyártottam és be akartam hívni a csatatérre és kifagy az egész :(...
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. A problémám az, hogy az EAW+FOC Gold telepítése (simán megy, mûkszik) után nem tudom bele telepíteni a super star destroyer modot. Valaki le tudná írni a Pontos folyamatát?
Köszönöm.

Nekem is ez volt a problémám és töltsd le a gold pack-et de csak az empire at war-t tedd fel mert a kiegészítõje nem fog menni szerintem.
Ha megadod a freemail címedet átküldöm a torrent fájlt.
Sziasztok.
Felraktam a gamet(alap) +1.5ös peccs és krekk. Elindítom a játékot, hang van, de a monitor nem ad jelet, olyan mintha kilenne húzva a gépbõl a kábel. 22"os full HD. Lehet a felbontással van vmi vagy mi lehet a gond? Elõre is köszi.
Na egy másik ki cuccot lehagytam mont leírom a-z-ig én hogyan csináltam

Gold Pack Telepítése

Hibák
Nyers telepítés után az Empire At War netes része fagy, illetve a Forces of Corruption nem indul (netes rész szintén fagy)
Hibaüzenetet a Forces of Corruption-nél
"An Exception has occurred. See _logfile.txt and _except.txt for details. Press CANCEL to exit or RETRY to debug."

Ezt kell tenni!

1.Szokásos telepítés alap+kieg !
2.c:\Program Files\LucasArts\Star Wars Empire at War Forces of Corruption\Data\XML\ létrehozás és bemásolni a ”GraphicDetails.xml”
http://www.gamefront.com/files/5045907/eaw_xml.zip ebbõl csak a "GraphicDetails.xml” kell
3.Futtasd az EAW + FOC Patch.exe (Netes fagyást javítja)
4.Empire at War magyarosítás hozz létre egy ”Update1_5.txt” fájlt (üres)a c:\Program Files\LucasArts\Star Wars Empire at War\

5. Futtasd az ” sweaw_hun.exe”
6. És kész ! :D jó játékot !

Az még a furcsa hogy azonnal írja ki hogy patched sucefully és nem tölt semmit!
Hello
letöltöttem a patch-et feltelepítettem , kiírja hogy patched sucefully aztán elindítom az FoC-t és még mindíg nem történik semmi.
Mit tegyek?
hallod most meg elsõre megtaláltam :D
http://dl.dropbox.com/u/1525839/In%20Progress/EAW%20%2B%20FOC%20Patch.exe
Ez a muti fagyást javítja ki az alapnál és a kiegnél...ha valami van kérdezz hátha tudok segíteni...:D
bocsi kicsit eltüntem nézem most
még nem találtad meg?
akkor köszi elõre is
a bibi az hogy valahol letöltöttem de nem találtam utánna hogy honnan :) de megkeresem !
De ezt a fájlt honnan szerezzem meg?
szia irtam itt
ez a megoldás EAW + FOC Patch.exe

Hello
Én a gold pack-et töltöttem le. Az empire at war megy de a forces of corruption nem. Hiába crackeltem amikor elindítom semmi sem történik
HELP!
Star Wars: Empire at War Forces of Corruption (GOLD PACK)
HIBÁK (Vista PH 32Bit)
1. Nyers telepítés után ezt a hibaüzenetet írja ki
"An Exception has occurred. See _logfile.txt and _except.txt for details.
Press CANCEL to exit or RETRY to debug."
2. Multi belépése után fagyás
3. Magyarosítás nem engedi telepíteni mert nincs meg ez a fájl Update1_5.txt

Ezt kell tenni!
1. Hozz létre egy XML könyvtárat a c:\Program Files\LucasArts\Star Wars Empire at War Forces of Corruption\Data\ belül és másold be a "GraphicDetails.xml" fájlt és ennyi !
2. Telepíteni kell ezt ”EAW + FOC Patch.exe”
3. Hozz létre egy Update1_5.txt és másold a c:\Program Files\LucasArts\Star Wars Empire at War\ könyvtárba
Szia Zotya irok magamnak mert nincs probléma már köszi az s.o.s. :)
Sziasztok Star Wars Empire at War gold pack van meg. A Forces of Corruption elindul de amint bejelentkeztem a multiba megfagy. V 1.01.58931 08-07-2007 13:26.12
Vista 32 Bit. Csak úgy volt hajlandó elindulni ha "GraphicDetails.xml" vacakoltam
Ha valaki tud segíteni az jó lenne...
Köszi sziasztok
Eredetiben mûködik egész jól.
A játék mechanika más tészta, tényleg nincs nagy különbség a játék módok közt. Minden játszható oldal a nyers erõ elvét követi alapvetõen.
Próbáltak tenni ellene, de nem sok sikerrel - gondolok itt a kis mellék küldetésekre.

dronkZero
Eh, nagyon jó, miközben kerestem megoldást erre a bugra, találtam leírást egy másikról, amibe szintén beleszaladtam: Kashyyyk után a turbolaser torony technológiát ellopva nyílna meg az út a snowspeeder és az A-wing felé, de nekem nem történt ilyen. (Az elsõ nekifutásra, aminek elbuktam a mentését a savegame faszkodás miatt, ott beadta az A-winget a lehetõségek közé.)

Ekkora egy fos bughalmaz ez a játék?

Kurvajó, háromból két starwars stratégia borzasztóan szar játék, egy meg játszhatatlanul bugos... :(

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

dronkZero
Hm, most hogy így belegondolok, mielõtt újrakezdtem a játékot a mentéses szarakodás miatt, akkor pont ugyanitt tartottam a sztoriban. Az Interdictor-os küldetés után fossa össze magát a játék, onnantól kezdve vannak gondok a mentéssel. Lehet valamit kezdeni vele, vagy mostantól szokjak hozzá, hogy 3-5 perc egy mentés, és néha fagyi?

dronkZero
Ja, és szerintetek az mitõl lehet, hogy a játékban a mentés eszméletlenül tetûlassú? Amikor elõször játszottam vele, akkor jó volt. Aztán elkezdte ezt a "három percig szarakodok minden egyes mentésnél, aztán vagy lefagyok, vagy nem" játékot. Ez volt szombaton. Vasárnap egész nap végig fasza volt, normálisan, századmásodpercekben mérhetõ ideig tartott a mentés. Ma meg megint baszakszik. Miéééééért?

dronkZero
Aktuális sztárwarszos rákattanásomban letöltöttem ezt a cuccot a hétvégén. Eddig kimaradt valahogy...

Kár, hogy nem jön át a lázadás fíling... Nem lázadás ez, hanem totális háború. Semmi sunnyogás, semmi "jaj, meg ne találjanak a birodalmiak", gyalugép üzemmód teljesen. Fél galaxis már az enyém, a Halálcsillag meg még csak egy kósza pletyka a sztori szerint... A küldetésben, ahol jött egy ISD, két VSD, meg négy Interdictor, és elvileg menekülni kéne elõlük, úgy pofánvertem a "nagy, elrettentõ" haderõt, hogy a fal adta a másikat, halomba lõttem mindet veszteség nélkül.

Egyébként egész korrekt kis játék, ezen az apró problémán túllépek, akkor semmi gond nincs vele.

Akkor ne használjátok a magyarítást Steam-es verzióhoz mert nem ahhoz készült. A Steam más szerkezetet használ így felesleges eröltetni olyan dolgok telepítését ami nem ilyen verzióhoz készült.
Nagyon egyszerû így is a játék nyelvezete és a lényeg meg tõmondatokban le van írva és bármikor elolvasható (a duma meg csak körítés), így a magyarítás teljesen el is hagyható.

Daell Drow
En is meg vettem, es nekem is ez lenne a problemam.
mooo
Hali!

A Steam-es verzióra valahogy rálehet rakni a magyarítást?

A magyarítás oldalán ezt olvastam:
"Ahhoz, hogy a Gold Edition változat alatt mûködésre bírd a magyarítás telepítõjét, a következõt kell tenned: keresd meg a játék telepítési mappájában a LaunchEAW.exe fájlt! Itt hozz létre egy Update1_5.txt fájlt (Sima Jegyzettömbös szövegfájl is jó lesz, mérettõl függõen, csak MINDENKÉPPEN ez legyen a neve!). Ezután már tudod telepíteni a magyarítást, mivel a telepítõ részben ezt a fájlt ellenõrzi..."

Ezzel az a baj,hogy nincs Launcheaw.exe file.Sima sweaw.exe van,ott létrehoztam az Update1_5.txt-t,de így is azt írja,hogy nincs telepítve a játék és nem lehet rákattintani a telepítés gombra.
Nem, a SMG launcher az EaW játékokhoz való és azok modjainak indítását és szortírozását végzi.

Oldal 1 / 63Következő →