• kHares
    Az hogy a játék mennyire szép, nos személye válogatja. Ha már kicsit ráközelítesz baj lesz, pl. a földi egységek elég csúnyácskák. Viszont számomra az, hogy nincsenek normális turettek a hajókon, hogy a hardpointok csak jelzésszerűen vannak és a semmiből jön a lézer, ez bizony rohadtúl kiábrándító. Nem akarom ismét fölhozni a homeworld sorozatot ami űrháborús terepen minden szinten klasszisokkal jobb, de ott minden fegyvert láttam, mind mozgott, célzott, lőtt. Itt meg egy star destroyer a maga két nevetséges turbolézer állásával a semmiből lövöget. És ugye tudjuk sokkal több fegyvere van, de borítsuk föl a starwars saját logikáját, magyarázzuk játékegyensúllyal(amiről szintén tudjuk hogy kamu).
    Szóval nekem ez nem szép. Nem csúnya, de nem is valami nagy extra.

Amúgy nem panaszkodni jöttem, lehet be kéne venni a nyugtatókat? Ami miatt még nem töröltem le az ez:
    swmodok

Igen jó modok vannak készülőben ill. már pár működő is akad. A legacy of war kifejezetten ígéretes, saját modelleket is készítettek többek között a Super Star Destroyer Executor-t. Elég jól néz ki és méretarányosan akarják berakni, azaz 11x nagyobb mint egy sima csillagromboló. A progi legjobb tulajdonsága a könnyű moddolhatóság.