Star Wars: Empire At War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#mf2>#mf2>
ÜDVÖZÖÜLLEK
▓██▓▒░LaLiKám Csak OkOSAn░▒▓██▓
Úgy indítom a játékot hogy
-AntiSecuROM elindít (ami a Gamedata mappában van)
-kivállasztom a sweaw.exe filet (a kompatibilitás 98on van,2000-en nem jó,és a 98al és 95tel ugyúgy mûxik)
-megnyítás,tölt majd egy fehér képernyõ semmi kiírás meg töltés...(ha 2000 a kompatibilitás "Not Original disc..."szöveg van)A Curerom is fenn van.
Nektek hogy indul el???Ugyanúgy fehér képernyõ útána bejön vmi???
A segítséget elõre is köszönöm!!!
Egy kérdésem van hogy crak lehetõség lesz szerintetek hozzá ugy mint Star Wars B2 nél.Sajna nekem a cureromal nem indult de a másikat még nem néztem. Remélemm azzal indul.
amivel én szivtam:a launchEAW-ra engedtem rá az antisecuromot és ugy nem indul.a gemedata konyvtarban levo sweaw-ra kell!
P4 3.0 GHz, ABIT IS-7, 200GB Maxtor SATA, 1GB RAM, nVidia GeForce 6800, Sound Blaster 5.1 Live!
A medve nem játék.
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/
Olvassátok el mit kell csinálni, és pontosan csináljátok meg, akkor fogtok játszani
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
A required security module can not be activated. This program can not be executed.
A furcsa,h ez elvileg az emulálóprogik miatt van,de hiába szedtem le minden ilyen alkalmazást(még a regeditet is kisöpörtem),akkor is ezt írta ki,a-elvileg-helyesen megírt cdnél is.
De sokaknak,akiknek ez a bajuk,a demo sem ment,viszont az nekem elindult...
Szóval,akinek még van ötlete,az ne tartsa titokban!:)
Elõre is köszi!
Akkor most mi van???:S
Ha Bosszút akarsz,elõbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!
Én még a biztonság kedvéért a Securom.dll bemásoltam a gamedata/data könyvtárba is!
nem akarok átugrani ilyen dolgokon,meee nyilván késöbb..majd a játékban kell majd ezt az opciot is használnom....köcce:)))
Más,hogy a dögbe csináljam meg az elsõ küldit,amikor a C3PO és R2D2val kell mennem,és ellopni valamit..Nem megy,a végén,mikor már mindenhonnan ellenség jön a leszállóegységekel,egyszerûen addigra már csak 2 emberem van,és rohadt szemétség,hogy még erõsítést sem tudod kérni!Valami ötlet?:S
Ha Bosszút akarsz,elõbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
és utána még jön majd egy kicsike erösités de le lehet öket gyözni a y-wingeket nem lehet használni mert a lég védelmi ágyuk le lövik öket nos nagyábol enyi !
amugy egy flotában menyi x-wing és y-wing lehet max ?
mert nálam 40 25 van nem ez a gond hogy túl sok van !
Ha ugyanaz a vége,akkor próbáld a játék exet más kompatibilításra!A 3 közül valamelyikkel menni fog!
Win95,Win 2000,vagy win98 millenium!
Pár ismerõsnek csak így ment!
Nos, mindent úgy csináltam, ahogy leírtad, reboot-okkal együtt... mégis a vége az 'Original disc not found...'...
Fogalmam sincs, miért nem megy, a képfájl a dvd-s, 4.03-as Dt és anti securom exe, benn a könyvtárban...
Pedig szívesen megnéztem volna...
A kérdés csak az, hogy az eredeti sem indul el, ha bármilyen image-drive van a gépen... mert ez már igen dühítõ...
Chris
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"