Neked milyen van
-
Narusco #2089 na akkor szépen sorban :D:
ápolásról: én naponta mostam, samponnal. minden reggel. kb 1 és negyed órával hamarabb kelel reggel mint hogy elindulnék suliba. vasalni én nem vasaltam mert egyenes, neked nem tudom kell e. fodrászho2 1,5 havonta járok kb fodrászhoz, ami kb mindig olyan hogy amikor levágja akkor szörnyülködök hogy rövidebben milyen fura, de kb 2 nap alatt megszokod, meg nem is lett elcseszve, csa krövidebb és furcsa. hajlakkal le szoktam fújni, de ha szél van akkor mind1, mert összekócolja. akkor megrázod és kb visszaáll olyanba mint eredetileg, csak akkor belelóghat a szemedbe, és az szopás. fülnél is ugyanúgy van nekem, hátulról jön előre. szemöldökömnek kb csak az alja látszik, de azzal ne foglalkozz. fésűt csak azért használok, hogy egyenesre fésüljem, utána ugyanugy megrázom, és akkor ugy hagyom száradni hogy bele van fésülve az arcomba. aztán ha megszáradt megint megrázni, és ugy hajlakk, és akkor olyan marad. hátul nem tudom pontosan milyen hosszu, de sztem a fodrász majd látja és ugy vágja le hogy pont megfelelő legyen. mindenféle csajoknak bejön, de van akinek nem tetszik, van akinek különösen. most pl mindenki azt mondja hogy ne vágassam le, de már meguntam, kipróbálok ujat.