Mozilla Thunderbird
  • KranaZoli #959
    Én az Xpunge-t találtam elsőre, de ez sokkal jobb, ebben aztán valóban benne van minden olyan funkció, amelyre csak szükség lehet :)
    Köszi!

Más:

Én a Freemail-es leveleim kérem le a TB-el.
    A Freemail a Spamassassin nevű Spam szűrőt használja és ugyebár úgy, ahogyan Én azt a web-es felületén beállítom.
    Vagyis mennyire legyen "agresszív" a Spam szűrő. Amit Spam-nek érzékel ezek alapján azt beteszi egy Spam nevű mappába, ahonnan Én vagy törlöm, vagy ha a téves, akkor ugyebár olvasom, stb....

1.) Ezt a mappát Nekem a TB nem szedi le, csak az Inbox tartalmát, gondolom ez csak IMAP esetén működne, nem POP3-nál, ill.

2.) kérdésem, hogy a TB-ben vagy azt állítom be, hogy elfogadom a kiszolgáló (Freemail) Spam szűrőjét, vagy a combo box-ból még ki tudok választani olyat, hogy SpamPal.

Ez utóbbi lenne a TB beépített saját Spam szűrője?!

Ha igen, akkor ez ennyire jó?!

Ti, ezt használjátok, vagy aki szintén úgy tölti le vhonnan pl. Freemail, az csak hagyta azon, hogy elfogadja a kiszolgáló saját Spam szűrőjét?!

Tudom, még lehetne feltenni egyéb külső Spam progit is, de egyenlőre feleslegesnek tartom, főleg ha erre az eposzra is kapok választ :)

És elnézést az eposzért!!!!