Mozilla Thunderbird
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az a problémám, hogy az üzenetszámláló megállás nélkül pörög, egy nap alatt 25.00 üzenet jött be, de megnyitni nem lehet, csak amit tényleg nekem küldtek. már karbantartottam a lemezt, töredezettségmentesítettem, de még mindig nem jó. mit csináljak?
All my life I\'ve been over the top I don\'t know what I\'m doing, All I know is I don\'t wanna stop
nem olvastam visza igy már lehet másnak is volt ilyen gondja de azért megkérdezem:)
szal mozilla thunderbir-t használok mozilla to tray kieggel...azonban mostanában valamiért nem hajlando megnyitni a levélben lévõ linkeket...és nem tudom miért...eddig/már jopár honapja/ jol müködött de most egyszere nem hajlando rá...semmi extra változtatás nem történt a gépen egyedül egy hamachit raktam fel mostanában...hiába reinstall meg addon eltüntetése az sem segit...nem tudja valaki mitõl lehet??
All my life I\'ve been over the top I don\'t know what I\'m doing, All I know is I don\'t wanna stop
Nemrég raktam föl én is a TB-t, és letöltöttem a freemail-es címrõl a leveleket, de elfelejtettem beállítani, hogy onnan ne törölje le õket.
A mail redirect-et használnám a visszaküldésre, de ha belépek a freemailen akkor csak mailer-daemonok vannak, szóval nem tudja visszállítani a leveleket.Van vkinek ötlete, miért?Köszi.
Lenne egy kérdésem:
Megoldható e az, hogy egy központi gépen van a thunderbird-es levelezés, ha jön új mail akkor a többi két gépen megjelenítse azt. De csak értesítés szinten, valahogy úgy mint a Google notifier, felugrik egy ablak, hogy új mail érkezett.
Köszönöm
Kis problémám lenne a TB.vel. Érzékeli a frissebb verziót, letölti, majd a telepítésnél elakad, hibát észlel és újraindul a telepítés, és ez menne folyamatosan ha le nem állítom. Un installáltam, de ugyanaz a hiba jön elõ, ezzel lesz talán a baj :"mozMapi32.dll" -t nem lehet letörölni, és erre is hivatkozik.
5let eseleg?
ui.:
Itt anno találkoztak a hibával, de nem igazán találtam rá megoldást.
Itt isde ez csak a kitörlésre válaszolt, nem derült ki hogy meg sikerült-e javítani...
Elõre is köszönöm a segítséget.
A link maga helyes és egész? Nincs pl széttörve több sorba? Ha bemásolod a böngészõ címsorába, mûködik?
These are my friends, see how they glisten...
Hogy lehet egy bejövõ levélben lévõ hivatkozást megnyitni? Pl.: ha jön egy iwi*-es levél, hogy xy üzenetet küldött és katt ide, hiába kattintok nem jön be az oldal.
Elõre is köszönöm.
épp ma telepítettem újra a Windózt, vele a TB-t. Azon szüttyögtem már rég óta, hogyan tudnám a kimentett .eml-jeimet Importálni, mikor eszembe jutott, hogy van ám TB fórum is a világon :) Feljövök, erre itt a megoldás !!!
Jókor jött, köszönöm!
Csak ennyit akartam :)
Gondolom senki nem tud segíteni... megszívtuk :'(
exportálásig eljutottam, csak onnan akadt meg a tudomány
ezzel a kiterjesztéssel viszont már szuperül megy
Foxmail-bõl hogyan tudom importálni a leveleimet Thunderbird-be?
Mert csak a varázslót találom a Thunderbirdbe, és ott meg csak Outlook, Eudora meg ilyenek vannak.
Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)
Próbáld meg még a Tömörítést (lásd Fájl menü, kicsit bõvebben #822) is. És még egy tipp: csukd be a Thunderbirdöt, és töröld a profilodban a Mail mappában az adott postafiók mappájában levõ .msf kiterjesztésû fájlokat (de csak ezeket, vigyázz, az ugyanilyen nevû, de kiterjesztés nélküliek a leveleidet tartalmazzák). Ezek a .msf fájlok indexfájlok, a következõ indításkor újra létre fogja õket hozni. Ha ezekkel van valami kavar, az is okozhat rendellenes mûködést (pl fantomleveleket és -mappákat).
Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)
Van egy problémám a Thunderbirddel. Nem tudom van-e bárki más, aki szintén tapasztalta ezt, de elõfordul alkalmanként, hogy a Thunderbird letölti a régi e-mail-eket a kiszolgálóról, amiket már egyszer letöltött, és el is olvastam, de biztosnági okokból még nem törlök a kiszolgálóról. Nem is egyszer, akár többször is. Ilyenkor, ha még nem töröltem a Thunderbird mappájából, akkor akár többször is szerepel benne ugyanaz az üzenet, nem is beszélve arról a kellemetlenségrõl, hogy már letörölt leveleket is újra betölt a gépen tárolt még fel nem dolgozott velelek közé.
Tud valaki valami gyógyírt a gondomra?
Ha már ájraktam a cuccot, érdekelne, hogy a szemétgyûjtõ szabályait át lehet hozni a régebbibõl?
:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::
Igaz, hogy volt jópár levél, de nem nevezném túlontúl soknak. Sõt, az összes törlése után is megvolt a hiba. A backup során lehetett valami guzmi a MozBackup progival. Benne volt még olyan folder, ami nem is volt már meg. Ebbõl adódott a guzmi. Sajnos ezt a hibát tovább is örökölte.
Mindegy, megoldódott.
a MozBackup rettenetes hibával áll le. Nem viszi jól át a leveleket. Hogyan tudom egy másik partíción gyûjteni a leveleimet? A Helyi mappa részt nem engedi megváltoztatni a program. Úgy akarom, hogy pl. a D:/levelek-ben legyenek ezentúl
Elõre is köszönöm!
Nekünk épp a héten volt ilyen a cégnél, mert kedvenc szolgáltatónknál, a volt Emitelnél a hét elejétõl már csak a t-online-os szerverek élnek, és persze nem volt elég átírni az SMTP-t t-online-osra, hanem kellett hozzá az azonosító és jelszó is. (Az volt benne a legviccesebb, hogy már legalább három éve nem használtuk az emiteles mailcímeket, és senki nem tudta az azonosítókat, a T-Online meg nem küldte ki. Meg persze az új ügyfélszámunkat meg PIN-kódunkat sem, ami nélkül lehetetlen náluk bármit elintézni...)
Segítséget kérek. A M. Thunderbird levelezõ programmal az utóbbi napokban nem tudok levelet küldeni, mert ezt írja ki:
"Hiba történt a levél küldése közben. A levelezõkiszolgáló válasza: 5.7.1 ...; Relay acces denied. Ellenõrizze az üzenet címzettjeit, majd próbálja újra."
Köszi:
T.
Hogy lehet azt beállítani, hogy ha válaszolok egy levélre, akkor ne az alatt kezdjek el írni, hanem a fölött?
Elõre is köszönöm.
--ETO--
--ETO--
A bejövõ hírlevelek címei kerülnek a személyes címlistámba.
Mindegy az általad leírtak alapján átállítottam az összegyûjtött címek listára, aztán majd meglátom.
Azért köszi.
Olyan van, hogy:
Eszközök / Beállítások / Szerkesztés / Címzés / A kimenõ levelek címeinek automatikus hozzáadása...
A bejövõ levelek e-mail címét automatikusan beteszi a címjegyzék Személyes címjegyzék mappájába és nem az Összegyüjtött címekbe. Lehet ezt valahól állítani, kezelni?
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
szal valaki valami help-et tudna adni?
Nem. A merevlemezrõl nem tûntek el a mappák. Benne vannak a Mail mappában, minden postafiók külön könyvtárban. Csak a Thunderbird nem látja õket.