1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!

SG.hu Discord
  • MerlinW
    #1536
    Tisztánlátás végett: a személyeskedésnek 4 formája van:
    - lejáratás
    - elfogultság feltárása
    - következetlenség bemutatása
    - kompetencia kétségbevonása

    Csak az első sérti a szabályzatot, a többi az átlagos vita része, bizonyításuk opcionális. A vita egy adott témával kapcsolatos, két vagy több személy közötti érvelés/ellenérvelés sorozata. A személyeskedő fél nyomban elveszti hitelét és a másik/többi fél győztesként szállhat ki a vitából. Ha nem száll ki, egy szintre süllyed vitapartnerével => nem foglalkozik velük senki, mindkettő büntetésben részesül.

    Fact: az interneten nagyon ritkán lehet igazad. Ha ezt nem tudod elfogadni, szomorú, magányos meg nem értett lélekként fogod érezni magadat az online szemétdombon:)

    Protip: ha a vitapartnered leereszkedő/személyeskedő/negatív hangnemben reagál a hozzászólásodra, tovább lépsz, nem válaszolsz, figyelmen kívül hagyod. Ezzel vagy nagyon felidegesíted (győzelem), vagy nagyon okosnak hiszi magát és legközelebb még jobban lejáratja magát, míg a végén a teljes közösség szemében hiteltelen lesz.

    Kvíz kérdés: ha valaki személyeskedik veled a való életben mit teszel? Ignorálod? Megütöd? Keresel valakit aki megbünteti érte?

    Ez a lecke ingyen volt.