1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!

SG.hu Discord
  • Tinman #1512
    Azért írtam ide, mert ez a mod topik, moderációra volt szükség, de ha jól sejtem kisebb gondod is nagyobb ennél, már pedig néha muszáj valakinek közbeszólni.

    - Az elmúlt 1-2 hónap zömében arról szólt, hogy Dark Sector milyen, miért olyan, mit mond, mit csinál, miért teszi. Aztán a végén még ő kért elnézést, azért, hogy sokat kommentel ON témában ^^ Érdekes tanulmány volt.

    - Aztán jött a nyelvtannácizás melynek során - a már általánossá váló módon kiderült, hogy a nyelvtannáci nem nagyon tud magyarul helyesen írni. Ezzel persze nincs probléma csak 3-4 napig olvasni a sirámait a nyelvtani nevelésről betonkemény, miközben ő maga sem képes hibátlanul írni. Ki képes? Soha nem találkoztam még olyannal.

    - Aztán jött a egymás anyázása, aminek kapcsán ahogy látom végül rendet tettél. (Amúgy én nem lettem volna ilyen szigorú, de term. te tudod.)

    Gondoltam naivan, hogy majd arról szól a topik, hogy ki mivel játszik, mi tetszik neki, mit vett, de 1-2 agresszor mindig szétbarmolta az egészet. Nem véletlenül évente jó ha 1-2x kommentelek oda.

    Részemről én nem szeretném, ha bárki is repülne, így is egyre kisebb az SG közössége, de az alkalmankénti megrendszabályozás egész jól szokott működni máshol is. Meg néha 1-2 felkiáltójel sem árt. Tudom ingyen meló, ha kell segítség biztos találtok olyanokat, akik tudnak segíteni. Még SQJ idejében 1x én is felajánlottam.