1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!

SG.hu Discord
  • darkSectorxxx #1417
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Leszögezem, hogy mindegyíkőtöket szeretlek. Nem ítélkezés, nem is akartam írni, csak röviden.

    Teljesen mindegy ki mit tesz, másoknak mennyire fura, buntetés jár a személyeskedésért. Moderátorok felmérik a helyzetet a szabályok szerint a szituációt és döntenek. Hogy ez túlzás-e ők döntenek róla értelemszerűen. Nem szép dolog egy vitában úgy érvelni hogy személyeskedik valaki. Ellenben a többieket nem értem minek erőltetik a topikot. Nem tetszik, nem viselik el hogy vannak emberek akik erőszakosabbak, akkor a picsba ott kell hagyni a topikot. Szerintem.

    De az nem vezet jóra ha 2 ember nézeteltérését 10 itt kibeszélik. Mindenki a saját haverjának szeretne jót segíteni, de itt amire való a topik hogy jelentenek a modi meg dönt. A többi csak olaj a tűzre és nemhogy azt segítitek akivel egy nézőponton álltok, még ez miatt plána nem gondolják meg magukat a modik, sőtt ti kaptok még büntit a végén.

    Bocs imádlak titeket, nem dirigálni akarok hanem jót akarok ezzel nektek. Jonnyka helyett sem beszélek, de leírta valóban hogy téma lezárva, és jogossan lenne ideges ha még 10 külsős véleményt alkotna itt.

    Sött lehet most én is megjárom mert ezt sem szabadna írnom. Semmi közöm az egészhez.

    De ti tudjátok.