1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!

SG.hu Discord
  • Capali
    #1399
    Öröm látni hogy az SG fórum elért arra a szintre hogy az adminok ellent mondanak egymásnak.
    https://sg.hu/forum/uzenet/1104929943/1381
    https://sg.hu/forum/uzenet/1066683042/444414
    Ehhez képest a leáld topikban egyetlen "fogyatékos" jelzőért sikerült permbanolni, de azt hogy a kommentem alatt konkrétan "faszfej"-nek lett titulálva ez a madár az nem gond,csak én vagyok a probléma mert jön Totti, és micsoda véletlen csak engem gyorsan ismét jelent. Nem véletlenül szedik szét netszerte Totti-t és nem véletlenül a leáld topik bohóca, lefaszfejezik, válaszul beírom hogy nem kell foglalkozni a fogyatékossal, erre paff nekem egy ban egy modi által lentebb leírt FLAME topikban csak azért mert őkelme idejött gyorsan ÍGÉRETÉHEZ hűen verni az asztalt. Eleve az 1 hónap ban is egy vicc volt, játék kritizálásáért ban? Hol volt ott személyeskedés? Ja hogy magára vette az idióta jelzőt? Az miért az én gondom?

    Elég nevetséges hogy ott tartunk hogy ha Tottinak valami nem tetszik és azt jelenti legyen az akárhol akár egy elviekben gumiszobában lévő szobában akkor bumm ban... Jár a taps jöhet erre is a ban,csak hogy igazoljátok is amiket írtam..:D