1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!

SG.hu Discord
  • Botond #1261
    Ne haragudj, de a topikba írnak kb 20an. Mind a 20an mondtuk már neki szépen és kevésbé szebben, kinek hogy tartja vérmérséklete, hogy amíg a topik témája nyomokban sem érinti, és az általunk írtakat nem képes felfogni veleszületett rendellenessége miatt (lásd még szövegértés 0), addig legyen kedves átfáradni az őt érintő topikokba. Ehhez képest csetet csinált a topikból ahol a percenként érkező kommentjeibe válogatott zagyvaságokat ír, a válasz gombot találomra megnyomva értelmetlen hozzászólásokat generál mindenre.
    Én nagy fiú vagyok már, át tudom ugrani az engem nem érdeklő emberek kommentjeit, de azt azért tényszerűen szögezzük már le, hogy a komplett topik közönséget bosszantja a srác, és ha holnaptól lenne egy filter ami az ő kommentjeit kitakarja a topikból akkor mindenki megkönnyebbülne.
    A több hónapos trollkodás után ide jön árulkodni meg végképp gerinctelen dolog volt tőle, ha nincs ez a húzása akkor én továbbra is simán elmentem volna mellette, de azé tényleg álljon már meg a hegyimenet.
    Tottit meg szanaszét szívatja a nép a leáldozott topikban ezért magasabb az ingerküszöbe, és ezért nem is csinál semmit a srác ellen.
    Szóval, ha skyline banda alatt a komplett xbox topikot érted akkor helyes a meglátásod, de ha ez vmi negatív gyűjtőfogalom akart lenni, akkor most ez mellément szerint.

    Bocs, általában nem veszek részt ilyen moditopikos szájkaratékban, és részemről ennyit szerettem volna ezzel kapcsolatban elmondani.
    Utoljára szerkesztette: Botond, 2014.11.28. 10:49:50