Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
SG.hu Discord
-
Ránézésre lehet, hogy úgy tűnhet, hogy ugyanazt csináltam. De ha el is olvasod amit ő írt vagy amit én írtam, és van némi rálátásod a témára, látod, hogy ő kb csak sületlenséggel szennyezte a topicot, én pedig csak próbáltam rendbetenni a dolgokat, mert irritálóan sok hazugságot és téveszmét halmozott össze.
Először még türelmesen, részletesen elmagyaráztam mindent. Aztán amikor ezt simán ignorálta és újra és újra visszajött szennyezni a topicot, már én sem abban a megértő hangnemben beszéltem vele ahogy eredetileg, szerintem ez érthető. Nem hittem, hogy eddig fog fajulni a dolog, azt hittem egy idő után észreveszi magát, de egyszerűen minden határon túl menve, és egyáltalán nem zavartatta magát amikor ugyanazt a hazugságot írta le harmadjára amimár x-szer meg lett cáfolva. Amikor pedig ez nyilvánvalóvá vált, már késő volt, tele volt szemetelve az egész topic, ezért hívtam segítséget.