1580
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
SG.hu Discord
-
#1218 Ha a topic látógatóainak többsége nincs megelégedve a házigazdával, és ezt kinyilvánítják, akkor nem gond házigazdát cserélni. Ha a többségnek megfelel a mostani házigazda, akkor marad, és a kisebb csoport vagy elfogadja, vagy távol tartja magát.
Ha a házigazda az ilyen megbeszélést egyértelműen gátolja, akkor azonnal repül, mert visszaélni a házigazdai jogokkal tilos (volt erre példa nem túl régen, hogy valaki nekiállt törölgetni a leváltásáról szóló beszélgetést azzal a felkiáltással, hogy ő nem ajánlotta fel a visszalépését, ezért nem lehet róla beszélni (általános eszmecsere moderátori topic 23979 és előtte) - azóta egy rövid hisztitől eltekintve nem is szól hozzá a témához, valahogy máris nem olyan "fontos" számára a közösség, hogy nem ő ott a házigazda).
Persze a közösségtől elvárjuk, hogy normálisan viselkedjen, és ne álljon neki soha nem látogató alregekkel elcsalni a szavazást. Ha képtelenek vagytok túllépni az óvodás színvonalon, akkor rátok uszítom Jonnyt, és abban nem lesz köszönet :) -
Skyline #1217 Nem érdekel a linked, és nem mondom hogy sosem vagyok részese sem azt hogy egyik pont sem volt jogos, de ezúttal bizony nulla közöm volt hozzá, ott az írás amiben a törölt hsz-ért elnézés kért, ez 2 napja volt azóta hozzá se szóltam, tegnap többször kértem hogy fejezze be a flémelést a konzolos topikban ennyi, ezért biztos megérdemeltem a pontot de mind1, és nem nem én csináltam durciból Assetto topikot, nem engem vágnak ki normális HG-vel rendelkező topikokból, és érdekesmód az Assetto topikban mindennki tud normálisan irogatni egyedül screen-t kell flémelésért törölgetni.
Ahogy írtam, a CARS topikban sem lenne semmi gond réges rég ha nem durciúr van HG-nek kinevezve, hanem egy rendes szimulátoros aki nem elvakultan védi a programot...
De legyen, a 3 emberrel van a gond köztük velem, legyen igazad....
Részemről +1 a CARS topik normális HG-jának ha elvállalná: TOTTI vagy ALEXEASE. MINDEN gond megoldódna... -
Screenracer #1216 Szerintem rend van a PC-s CARS topikban. -
#1215 elnezest igazad van, te ezeknek sosem vagy reszese, mindig a masik a hulye
meg1x elnezest, hogy mast felteteleztem
utoirat: a 19 buntetopontod is a semmibol lett amugy, mind a 19 jogtalan volt, es amikor a 20. utan repulni fog az accod, akkor ne felejtsd el vegigolvasni az alairasomban levo linket -
Skyline #1214 Rég nem lenne gond ha screen megkapja amit rég megérdemelne a folyamatos kötekedésért és flémelésért + most azért amiért a szétválasztott topikba is átjött szövegelni + este durciból bosszú assetto topikot hozott létre enyhén troll szöveggel....
És még HG is lett....
Inkább szavaznám meg hogy egy rendes szimulátoros, akár TOTTI akár ALEXEASE legyen a pc CARS topikban is, ők rendet tudnak tartani és lehet érdemben beszélgetni a játékról... -
Skyline #1213 Nem éppen.
ÍME , még elnézést is kért a törölt hsz-ért, csak most talált valami kifogást miért jött vissza holott ez 2 napja lefutott és befejezett téma volt..:)
Napok óta gond nélkül üzemel a konzolos CARS topik, se Laco se én se senki nem járkál át vitázni a pc topikba. Ez SCREENRACER-nek nem ment, átjött vitát szítani direktbe, többszöri kérésre is csak flémelt, plusz nyitott egy bosszú ASSETTO CORSA topikot (miközben konzolra megemlítve sincs nemhogy bejelentve) amiért az AC topikban a HG azt tette vele amit kell...
De mind1... -
#1212 engem kurvara meglep, hogy megint ezzel a 3 emberrel van a baj
ja.. ja nem. -
Screenracer #1211 Talán az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy addig egy betü erejéig se tettem be a lábam a topikjukba, amíg ez nem jelent ott meg. http://sg.hu/forum/uzenet/1406569595/12 -
#1210 Itt meg nin HG, nevezzetek ki, nincs aki mar elejen kitakaritsa a topicot.... -
#1209 Pont azért lett nyitva hogy ne legyen belőle gond, erre onnan átjöttek ide és kezdik megint. Nyugodtan vissza lehet őket paterolni a PCs topikba, senki nem megy oda, szó szerint senki. -
#1208 Ha nem sikerül egymást békén hagyni és szétválasztani a két topic közönségét és témáját (CARS-ról van szó), akkor egy idő után meg fogjuk unni, és szankciók lesznek.
Első lépésként elég gyorsan és egyszerűen el lehet például venni a házigazdaságot egy alkalmatlan házigazdától. Tegyetek róla, hogy minden résztvevő tudjon erről, és gondolja át, hogy szeretne-e óvodásként viselkedni, vagy megpróbál értelmes emberként mutatkozni.
Köszönöm. -
#1207 kéretik törölni, a játék kizárólag PC re jelenik meg nincs konzolos kiadása és nem is lesz, tehát felesleges a topik. -
#1206 annak az embernek egy bann kellene, nem is értem mit művel magával sokszor .....
gondolom elkészült az újabb álreg, azért ilyen bolond megint . -
Skyline #1205 Screenracer többszöri felszólításra sem hagyja abba a topikban a flémelést és a feszültségkeltést.
Konzolos CARS topik, és egy PÉLDA -
Skyline #1204 TÖRÖLHETŐ topik, soha nem lesz konzolra, bejelentve sincs,ott van a játéknap a pc-s topik a helyén, ez csak screenracer gyerekes bosszúja amiért a CARS-nak (ami jön konzolra) lett egy új topikja a konzolosoknál...Azért ez kissé szánalmas kategória..... -
Skyline #1203 Mi a rézfánfütty van a Leáldozott topikkal? Nem lehet belépni mert "por került a gépbe"... -
#1202 -
#1201 -
#1200 sziasztok, ezt a lenti képet kérném a meghatározott topikba betenni.
KÉP
TOPIK
Köszönöm szépen. -
#1199 Sziasztok ez lenne a kérésem felétek.
Véletlen rossz modi topikba irtam...elnézést
Kérésem -
#1198 Sziasztok!
A kérdésem van-e Adblock-hoz hasonló program amibe a troll nickjét "behúzva" ellehetne tüntetni a hsz-t amíg megérkezik a moderátor.
Mondjuk UserID alapján szűrne, az első hsz után felvenném listára és onnantól nem jelenne meg a hsz-e mintha törölve lenne.
-
#1197 sziasztok, amíg nincs más, ezt a képet betenné valaki ha szépen megkérem, ebbe a topikba?
Előre is köszönöm. -
#1196 Kezelve. -
#1195 Xbox360
#126247 -
Landor #1194 Hali!
Egy ráérő moderátort kérnék, hogy tegye be ezt a forrást ide.
Egyelőre csak témaindító vagyok.
Köszönöm! -
#1193 Banyeg. Ez kemény. :)
Érdekes, ennyire ráér valaki, hogy érdemes neki az SG-s profilomat feltörni...aztán gyalázkodni vele. Mindegy, köszönöm a segítséget, jelszó és adatok változtatva. -
#1192 Nem tudom, hogy feltörték, avagy csak valaki a felhasználóddal játszott, mindenestre néztél már a saját felhasználói adatlapodra? :) -
#1191 Gondolom "feltörték" a reged és garázdálkodott vele valaki. SZal. nyilván "megérdemelted". Ha most éppen nem te vagy az, aki feltörte más regét, akkor változtasd meg a jelszavad valami nehezebben kitalálhatóra, ha még nem tetted volna meg és örüljél, hogy még nem vagy véglegesen banolva.
Persze elképzelhetó bármi más ok is, de a modik nem véletlen pontoznak. :D -
#1190 Kérdés: egy ideje nem volt időm fórumozni, most beléptem és lám, kaptam egymás után 5 büntetőpontot egy Tomsolo nevezetű úrtól (?). Ezt írta indoklásképp:
"Kocsicska.A most kapott büntetőpontokkal összegyűlt az 5 büntetőpont, így 4 hét bant kaptál!"
Biztos öreg vagyok, de mi az a kocsicska? Nem fórumozok aktívan? Vagy mi a szösz? Hozzászólásért nehezen adott volna az illető, mivel inkább olvasom a fórumot. Segítene valaki? Lejárt ugyan a "büntetés", de mindig nehezen veszi be a gyomrom, ha tizenévesek szívatnak. -
#1189 Van egy újabb Gaga-nk, most Guga néven:
http://www.sg.hu/forumuserinfo.php?uuserid=1330689957
PS Vita topik. Megint bedurvult. -
#1188 Nem azon van a lényeg, igazából nem oszt, nem szoroz a dolog, ez már semmi ahhoz képest ami ott volt. -
#1187 Cifu, töröld akkor azt a hsz-t is... ha neki jobb lesz úgy, és nyugodtabban, meg boldogan tud lefeküdni aludni, akkor ne én legyek már a gonosz bácsi. Legyen boldog... -
#1186 Ránézésre lehet, hogy úgy tűnhet, hogy ugyanazt csináltam. De ha el is olvasod amit ő írt vagy amit én írtam, és van némi rálátásod a témára, látod, hogy ő kb csak sületlenséggel szennyezte a topicot, én pedig csak próbáltam rendbetenni a dolgokat, mert irritálóan sok hazugságot és téveszmét halmozott össze.
Először még türelmesen, részletesen elmagyaráztam mindent. Aztán amikor ezt simán ignorálta és újra és újra visszajött szennyezni a topicot, már én sem abban a megértő hangnemben beszéltem vele ahogy eredetileg, szerintem ez érthető. Nem hittem, hogy eddig fog fajulni a dolog, azt hittem egy idő után észreveszi magát, de egyszerűen minden határon túl menve, és egyáltalán nem zavartatta magát amikor ugyanazt a hazugságot írta le harmadjára amimár x-szer meg lett cáfolva. Amikor pedig ez nyilvánvalóvá vált, már késő volt, tele volt szemetelve az egész topic, ezért hívtam segítséget. -
#1185 A saját meglátásom az, hogy ez teljesen kétoldalú dolog, mert hiába ő "kezdte", te tökéletes partner voltál a flamehez, ugyanazt csináltad, pepitában.
Hogy külön halmazba kerülj, kb. annyit kellett volna tenni, hogy az első csörte után nem reagálsz többet rá, és jelented itt a dolgot. Hogy a hatodik csörte után rájössz, hogy egy flame kellős közepén ülsz, és hát jesszus pepi, szétcsesztük a topicot (többes szám, mert nem egyedül Broáfka csinálta), és ez milyen rossz, már nem ad feloldozást... -
Mondjuk egyrészt nem én hoztam oda a témát, másrészt nem én beszéltem hülyeségeket, ezért a 19 és 1 hiján 20 szerintem baromira nem találó de mindegy. Viszont 2 darab bicskanyitogató hsz-e még benne maradt broáfkának, míg az enyém ahol türelmesen elmagyaráztam hogy miért beszél hülyeséget törölve lett, szóval a korrektség jegyében ezeket még illene törölni. Thx. -
#1183 Megérdemlitek egymást, az egyik 19, a másik egy hiján húsz. A büntiponttól emiatt eltekintek, mindkettőtöknek kijárna.
Van PC vs. konzol topic, kb. ilyen magas szinvonalon folyik ott is a vita, ott éljétek ki magatokat a jövőben. -
#1182 Nyugodtan másold be, vállalom azt a beszélgetést.
És hiába próbálod már itt is az óvodás adok-kapokkal szétrombolni az egész topicot, ezzel is csak saját magad alatt ásod a fát. Én itt be is fejeztem, szerintem ha egy moderátor benéz ide, vagy a szóbanforgó topicba, nagyon jól látni fogja amit csináltál, és amit érdemelsz, teljesen felesleges ehhez bármilyen további kommentárt fűzni. -
#1181 most én is másoljam be amit te írtál nekem privátba? Nem, én nem fogom, ez is csak azt mutatja, hogy milyen igazam van amit írtam, hogy gerinctelen vagy.
(ps: és én rombolom a topikot, még ezt is sikerül szétrombolnod) -
#1180 ... és privátban is zaklat...
"ha jelentesz valamit, akkor ne hazudjál! Undorító egy ember vagy, még leköpni se akarlak, mert sajnálom a nyálamban lévő molekulákat, hogy egy ilyen gerinctelen, ízléstelen, undorító emberre kerüljenek. Nézz tükörbe, ajánlom neked, vagy ülj be a parlamentbe, ahol a többi patkány társaddal lehetsz, akik tönkreteszik ezt az országot, és az ilyen emberek miatt kell szégyenkeznünk külföldön is idehaza, mint te. Elmondok a lelkedért egy imát, és remélem a pokol egy kisebb bugyrában kapsz helyett, és együtt fogok sírni édesanyád vállán, hogy egy ilyen embert hozott a világra mint te, nagyon sajnállak, de tényleg." -
#1179 És csak nyomja tovább