<b>Moderátornak</b>
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
+1
Rendben, ez egy vállalható dolog.
Adversus solem ne loquitor
2.: Ha a "jó isten tudja hanyadik nick"-et jelented, a "fröcsögéssel" együtt, valamiféle alátámasztással, akkor tud a moderátor lépni valamit. Ilyenkor tetszik a sok nyafogás a moderációval kapcsolatban. Jelenteni senki sem jelent semmit, de azt elvárják, hogy a moderátor rendet tartson... Nyilván amíg a gondolatolvasás képességét ki nem fejlesztjük, addig a moderáció csak a problémák jelentése után tud lépni...
Ha meg nem akarod jelenteni, akkor utólag meg ne hozd fel, se mentségül, se informálisan. Ilyen egyszerû...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Ha nem így lenne sem tudnám mi értelme lenne itt nekem is itt vergõdni, a kölyök a jóisten tudja hanyadik nicken fröcsögi teli a fórumot, nyilván van múltja nálam is, csak annyi változott, hogy mostanra egész jól nyomja a kötekedés-feljelentés kombót.
Bonyolult dolgok ám ezek... :)
Regards,
De tonképp bátran jöhet a "többi" is :)
"Mondjuk ilyet a skinnyman-féle csóringer niemand hülyegyerekek nyilván nem látnak, nekik az lcd-bõl a madras teszkóban az ötvenezres funai a plafon, meg a hugy telefonja, ez alapján megy a komperzsön." Link
"Megint hülyét csináltál magadból vol. végtelen.
Ha más nem is, ez legalább megy "
Azon túl, hogy bicskanyitogató, otromba stílusa van, szerintem ez bõségesen kimeríti a személyeskedés fogalmát is...
Regards,
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
A PC-s játékoknak leáldozott topicban vagy egy NecroJoe nevû valaki, aki szerintem enyhén megszegett mindenféle szabályt, ami a személyeskedés ellen irányul.
Kiemelném ezeket: #322985, #322991
Néhány idézet, amit rólam írt:
"mégha a helyi kretén azt is hazudja hogy sima ügy."
"Ezt a szerencsétlent miért nem vágod ki a topikból? "
Elõre is köszönöm az intézkedést!
Regards,
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Nothing is True, Everything is Permitted
Mind1.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Egyszerûen elég a sok flémelésbõl.
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
Nem a videó a baj, hanem hogy gúnyos kommenttel gerjeszt vitát, ezt gondolom abból hogy már 2x-ra linkeli ezt a hsz-át.
Szerintem törölhetõ.
Köszönöm.
Topik #108301
No roots: no tree. No family: no me. (Faithless - No Roots)
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
alaki küldje el jó messzire V ezt az nyomorultat az xbox 360 topikból, mert megállás nélkül irogatja a hülyeségeit ami arra megy ki hogy a 360 topikban a 360at és az MSt szidja + baromságokat írkál random és nemigazán akar leállni hiába takarítottam már ki vagy 20 hszét.
Köszönöm.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
A hatalmas DREVIL666 alregje vagyok:)! Mindig kibabrálnak az adatlapommal, hogy ne legyen csiriviri :(
A hatalmas DREVIL666 alregje vagyok:)! Mindig kibabrálnak az adatlapommal, hogy ne legyen csiriviri :(
olcso konzol game topickban
#12042 hozzaszolasom privat akart lenni toroljetek legyszives.
Elore is koszonom.
Ha van idõtök,akkor ezt szeretném a Dragon Ball Z - Budokai játékok topikba bannernak.
Köszönöm.
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
http://web-vassets.ea.com/Assets/Richmedia/Image/Billboard/ForQuinto_656x369.jpg?cb=1297130876
thx, safe