<b>Moderátornak</b>

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Igazság szerint be kellene zárni a topicot,"

+1

Moby
"Ha meg nem akarod jelenteni, akkor utólag meg ne hozd fel, se mentségül, se informálisan. Ilyen egyszerû..."

Rendben, ez egy vállalható dolog.

Adversus solem ne loquitor

[NST]Cifu
1.: Mint említettem semmiféle mentességet vagy enyhítõ körülményt nem jelent azt, hogy valaki más milyen hangnemben szól hozzád. A moderáció okán az kerül mérlegelésre, hogy te milyen hangnemet ütsz meg. Ha a másik is olyat ütött meg, akkor a másik is azt kapja, amit megérdemel.
2.: Ha a "jó isten tudja hanyadik nick"-et jelented, a "fröcsögéssel" együtt, valamiféle alátámasztással, akkor tud a moderátor lépni valamit. Ilyenkor tetszik a sok nyafogás a moderációval kapcsolatban. Jelenteni senki sem jelent semmit, de azt elvárják, hogy a moderátor rendet tartson... Nyilván amíg a gondolatolvasás képességét ki nem fejlesztjük, addig a moderáció csak a problémák jelentése után tud lépni...

Ha meg nem akarod jelenteni, akkor utólag meg ne hozd fel, se mentségül, se informálisan. Ilyen egyszerû...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Moby
Nem bonyolult. Nem zavart, most sem zavar. A riposztot ezután is mindenki abban a stílusban kapja, amivel megszólít. Ez semmilyen összefüggésben nincs a topikkal, vagy annak címével.

Ha nem így lenne sem tudnám mi értelme lenne itt nekem is itt vergõdni, a kölyök a jóisten tudja hanyadik nicken fröcsögi teli a fórumot, nyilván van múltja nálam is, csak annyi változott, hogy mostanra egész jól nyomja a kötekedés-feljelentés kombót.

[NST]Cifu
Milyen meglepõ, mikor az elsõ büntipont repül, akkor hirtelen kiderül, hogy már megy az adok kapok egy ideje, csak eddig az senkit sem zavart. Ha zavart volna, jelentette volna a moderátoroknak, nem igaz? De ha nem zavart, akkor most miért is hozza fel bárki is így utólag, hogy "védekezzen"? Mert mint tudjuk olyan nincs, hogy azért reagált XY fórumképtelenül, mert elõtte AB fórumképtelenül beszólt neki, ugyanis teljesen mindegy, hogy más milyen hangnemet használ, mindenki azért felelõs, hogy õ maga milyen hangnemet enged meg magának.

Bonyolult dolgok ám ezek... :)

skinnyman
Csak a tisztánlátás végett: az sem akármire volt válasz, és figyelembevéve a flame és ész érvek arányát, én nem nagyon panaszkodnék a helyedben...

Regards,

[NST]Cifu
Igazság szerint be kellene zárni a topicot, és mindegyikõtöket kirakni, az lenne a megoldás, nem igaz? :)

Moby
Csak a tisztánlátás kedvéért, a kifogásolt poszt erre volt válasz.
De tonképp bátran jöhet a "többi" is :)

[NST]Cifu
Kapott egy elakadásjelzõt, ha folytatja, jön a többi...

skinnyman
Link

"Mondjuk ilyet a skinnyman-féle csóringer niemand hülyegyerekek nyilván nem látnak, nekik az lcd-bõl a madras teszkóban az ötvenezres funai a plafon, meg a hugy telefonja, ez alapján megy a komperzsön." Link

"Megint hülyét csináltál magadból vol. végtelen.
Ha más nem is, ez legalább megy "

Azon túl, hogy bicskanyitogató, otromba stílusa van, szerintem ez bõségesen kimeríti a személyeskedés fogalmát is...

Regards,

DarkSector
Asszem kijár a warn, törlést lehet a hg elvégzi majd:

x360 topik

Geriga

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

[NST]Cifu
A topicban ejtettem egy figyelmeztetést, de te se akarj átesni a paci túloldalára, légy szíves. :)

skinnyman
Sziasztok!

A PC-s játékoknak leáldozott topicban vagy egy NecroJoe nevû valaki, aki szerintem enyhén megszegett mindenféle szabályt, ami a személyeskedés ellen irányul.
Kiemelném ezeket: #322985, #322991

Néhány idézet, amit rólam írt:
"mégha a helyi kretén azt is hazudja hogy sima ügy."
"Ezt a szerencsétlent miért nem vágod ki a topikból? "

Elõre is köszönöm az intézkedést!

Regards,

Tinman
Tudja, hogy tilos, mégis tolja...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

SHADOWEYES7
Befejezted?

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

CroftManor
A takarítás után nekem ne mondjad hogy én kezdtem flémelni, meg provokálni. Te nagyon jól tudod, hogy ki flémelt ott, akit ki is tiltottál ideiglenesen. Már leírtam privátban hogy azt a topikot az a valaki miért nyitotta meg az alregével. Úgyhogy légyszíves töröljük már egyszer és mindenkorra.

Nothing is True, Everything is Permitted

[NST]Cifu
A takarítás után áprilisban szóltak hozzá. Békén kell hagyni, ennyi.

CroftManor

Nothing is True, Everything is Permitted

arty
megint itt ez az idióta

köszi az irtást elõre is :)

Forza.

DarkSector
2x belinkelted ezt a hsz-t meg néhány kommented volt, ami zavaró volt, de mind1 felejtsük el, nem akarok ezzel foglalkozni, nem haragszom, csak eléggé trollkodás jele volt a dolognak.

Mind1.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

nem értem, mi volt a flém?

DarkSector
Nem durva ez a hangnem.
Egyszerûen elég a sok flémelésbõl.

mi ez az hangnem? kérem a modikat intézkedjenek

DarkSector
Végülis gazdag a szókincsed. :)

Büdös Bohóc
nc

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

DarkSector
Mi a hiba?

Büdös Bohóc
<#zavart2>

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

DarkSector
Sziasztok, egy tag bejött port kavarni.

Nem a videó a baj, hanem hogy gúnyos kommenttel gerjeszt vitát, ezt gondolom abból hogy már 2x-ra linkeli ezt a hsz-át.
Szerintem törölhetõ.

Köszönöm.

Topik #108301

Üdvözletem,

ezt a kommentet kérném törölni... köszönöm!

No roots: no tree. No family: no me. (Faithless - No Roots)

Hahó,

szeretném ezt a kommentet töröltetni.

SHADOWEYES7
Miért?

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

moon08
Sziasztok!

Légyszíves töröljétek két hozzászólásom. (581. 582.)
itt. Nintendo 3DS

Köszönöm.
Hát sajnos sokat nem pihent. Már más névvel is megjelent.

robotnyk
van még neki.
Sir Quno Jedi
Elküldtem kicsit pihenni. Valami újreg, vagy valakinek a sokadik rege.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Totti5
Üdv

alaki küldje el jó messzire V ezt az nyomorultat az xbox 360 topikból, mert megállás nélkül irogatja a hülyeségeit ami arra megy ki hogy a 360 topikban a 360at és az MSt szidja + baromságokat írkál random és nemigazán akar leállni hiába takarítottam már ki vagy 20 hszét.

Köszönöm.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

zotya10002
Helló!!

Nyitottam ezt a témát.
Szeretném oda berakatni veletek ezt a bannert!

Elõre is köszönöm!!

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

pointer4
<#worship>
[NST]Cifu
Megtörtént, miután a következõ hozzászólások a te hozzászólásodból következtek, illetve az azokra küldött reakciók voltak, azokat is töröltem.

pointer4
Innen szeretném töröltetni ezt #3260 a hozzászólásomat, mert úgy érzem romboló hatással van a topic közösségére.
TAGRON

A hatalmas DREVIL666 alregje vagyok:)! Mindig kibabrálnak az adatlapommal, hogy ne legyen csiriviri :(

TAGRON

A hatalmas DREVIL666 alregje vagyok:)! Mindig kibabrálnak az adatlapommal, hogy ne legyen csiriviri :(

Efreet
#82 és #83 elintézve.

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

Udv

olcso konzol game topickban
#12042 hozzaszolasom privat akart lenni toroljetek legyszives.

Elore is koszonom.
Smithie
Üdv!
Ha van idõtök,akkor ezt szeretném a Dragon Ball Z - Budokai játékok topikba bannernak.

Köszönöm.

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

Ha nem para akkor inkább legyen ez a kép a banner:
http://web-vassets.ea.com/Assets/Richmedia/Image/Billboard/ForQuinto_656x369.jpg?cb=1297130876

thx, safe

Hello, pls tegyétek be bannernak a Fight Night Champion topikba
ezt a képet, thx.

FNC