• archkoven
    A képek szó szerint lenyűgözőek, el sem akarom hinni, hogy ennyire szép lesz.

Viszont ezt írják: "Persze nemcsak grafikailag kapunk újat a kezünkbe, hanem tartalmi változások is vannak" -na én pont ezektől félek!!!
    Nekem a stratégia kurvára nem a grafikáról szól (ha jó az csak egy plusz), hanem a játékmenetről. Szerintem az előző részt az Age of Mythology-t is pont a hülye újításaikkal baszták el: fix helye van a TC-nek, a gazdaság már majdnem WarCraft szintű kiherélése, poplimit nagyon alacsony, mindenféle hülye varázslatok, stb.
    Ezek az újítások számomra nem sokat adtak hozzá a játékélményhez, sokkal inkább elvettek belőle. Az, hogy mostantól egy néhány hónapos játékos is brillírozni tud a gazdaságban engem nem szórakoztat, hiszen pont ez volt az előző rész egyik legnehezebb része, hogy a termelést növeld és közben folyamatosan baszkuráld az ellent.
    Az meg hogy a történet miről szól, meg hogy milyen korban játszódik, ill. mennyire valósághűen dolgozták fel, vagy egyáltalán az, hogy jó-e az egyjátékos mód engem totálisan hidegen hagy. A játékosok magvát úgy sem az single-t játszók adják, akik a kampány felénél úgy is beleunnak az egészbe mert egy stratégiának jó single-t csinálni kudarcra ítélt vállakozás.
    Nagyon szilárd rajongói bázisa van az Age of Empires-nek, nem kellene őket elveszíteni, olyan játékot úgy sem lehet készíteni ami mindenkinek megfelel.
    Természetesen ki fogom próbálni, de nagyon az a sejtésem, hogy ha nem térnek vissza a gyökerekhez a játékmenet terén hanem továbbra is újítani akarnak akkor igen hamar megkeresem az uninstall ikont.