Bejelentették az Age of Empires III-at

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

unknown nick
Ismerek olyan "strategiai" jatekot, amiben van akar a teljes bazist elpusztito super fegyver is, viszont az elpusztithato a legelso termelheto egyseggel. Igy letre jon egy olyan hurok, aminek a peremfelteteleit a paradoxont meghatarozo intelligencia adja meg. Ezaltal ket ember ténylegesen össze tudja merni a kepessegeit. Ez nem csak a strategiai erzeket teszi probara, hanem a donotokepesseg kifinomultsagat is mind terben es idoben. Magyarul letrejon a makro- es mikromenedzsment fogalma. Az RTS nem csak strategia, de ez a neveben is benne van...

Ebbõl a megnyilvánulásodból világosan látszik te még soha nem jutottál semmire egyetlen RTS-sel sem.

asysoft
Mondjuk aminek van is valami köze (történetileg) az eredetihez? Meg árad belõle valami utánozhatatlan hangulat?

/*WTF?!*/

Igazából mindegy, de az elmondható, hogy a generalsnak túl sok köze nincs hozzá semmiben.

DJ RX7
várom <#circling>

:3

Kissé durva
off: Szerinted mi az izig-verig c&n ? Amikor gyartasz 984374578745 egyseget es letolod vele az ellenfelet? Ha nem sikerül, akkor jöhet az akar teljes bezist elpusztito super fegyveer... Az franko strategia tenyleg...
on

grebber
Nem lesz egetverõ a gépigénye higgyétek el.

Next PC upgrade: 2022

grebber
odabaszos

Next PC upgrade: 2022

Szép, szép, de ebbõl is folyik a ragyogás effekt, mint újabban egy rakat játékból. A "zöld" képen már szinte a ló segglyuka is világít, mint egy neonlámpa.

asysoft
Ezzel sajnos egyet kell, hogy értsek. Pl C&C Generals: végülis jó játék, de egyáltalán nem C&C... Remélem hamarosan jön egy ízig-vérig C&C😊

/*WTF?!*/

odabaaaaasz <#wow1><#worship><#nyes>

http://www.lohere.net - a MagyarChan

noss
na kb itt kezdõdik egy korszerû stratégiajáték grafikája, már csak a játszhatóságra kellene figyelniük

________ `_~_\" noss

M@TriX
jah én is, nekem elég lenne ha a nagy õsöket átültetnék 3Dbe és kész, PL Red Alert, C&C meg az AoE full 3Dben és ugyan az a gazdasági háború stb szimuláció max egy két apróbb tökéletesítéssel.

Sajna sok plda volt már, hogy egy régi sorozat 3Dsítésének nagy elcseszés lett a vége...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

asysoft
Kíváncsi leszek erre a játékra, de azt hiszem, majd csak az új gépen fogom megnézni... Addig meg még sok víz fog lefolyni a Dunán😞 Itt némileg több információt lehet róla lelni-nekem tetszik😊

/*WTF?!*/

asysoft
Szerintem próbáld ki az elõdöket-a 2-t mindenképpen.

/*WTF?!*/

sweech
asztaaaaaaaa. bár nem volt szerencsém az elõdeihez de ezek a képek teccenek.

KIP
nekem keresni sem kellesz az uninstall ikon 1bõl kirakom biztonság kedéért az asztalra<#vigyor1>
Meg ugye az egesz csatateret is...

Tirmo 60 Undead Priest Redrock Berserkers Venture Co.

Egyébként nem hiszem, hogy olyan egetverõ lenne majd a gépigénye mint egy élvonalbeli FPS-nek, az age of mythology-t már egy MX-en is lehetett játszani, pedig már az is igen jól nézett ki.
Meglepõdnék ha ennek ne lenne elég egy 6600GT.

Remelem ennel kijebb is lehet zoomolni mert szep meg jo, csak azert sok 1seget akarok 1szerre latni :]!

Tirmo 60 Undead Priest Redrock Berserkers Venture Co.

A képek szó szerint lenyûgözõek, el sem akarom hinni, hogy ennyire szép lesz.

Viszont ezt írják: "Persze nemcsak grafikailag kapunk újat a kezünkbe, hanem tartalmi változások is vannak" -na én pont ezektõl félek!!!
Nekem a stratégia kurvára nem a grafikáról szól (ha jó az csak egy plusz), hanem a játékmenetrõl. Szerintem az elõzõ részt az Age of Mythology-t is pont a hülye újításaikkal baszták el: fix helye van a TC-nek, a gazdaság már majdnem WarCraft szintû kiherélése, poplimit nagyon alacsony, mindenféle hülye varázslatok, stb.
Ezek az újítások számomra nem sokat adtak hozzá a játékélményhez, sokkal inkább elvettek belõle. Az, hogy mostantól egy néhány hónapos játékos is brillírozni tud a gazdaságban engem nem szórakoztat, hiszen pont ez volt az elõzõ rész egyik legnehezebb része, hogy a termelést növeld és közben folyamatosan baszkuráld az ellent.
Az meg hogy a történet mirõl szól, meg hogy milyen korban játszódik, ill. mennyire valósághûen dolgozták fel, vagy egyáltalán az, hogy jó-e az egyjátékos mód engem totálisan hidegen hagy. A játékosok magvát úgy sem az single-t játszók adják, akik a kampány felénél úgy is beleunnak az egészbe mert egy stratégiának jó single-t csinálni kudarcra ítélt vállakozás.
Nagyon szilárd rajongói bázisa van az Age of Empires-nek, nem kellene õket elveszíteni, olyan játékot úgy sem lehet készíteni ami mindenkinek megfelel.
Természetesen ki fogom próbálni, de nagyon az a sejtésem, hogy ha nem térnek vissza a gyökerekhez a játékmenet terén hanem továbbra is újítani akarnak akkor igen hamar megkeresem az uninstall ikont.

Csiaki
Ez az amire várok képek alapjá jó lesz sok újdonsággal!Tálán elég lesz neki addig AMD 3000 Barton 6600GT-vel?

ASUS P8Z77-V, Intel i7 3770K,GTX 680 2GB,16GB DDR, 2TB

szerintek kiba**ottul jó lessz!! én mindig is mimádtam az age of okat. de itt a nagy kérdés: milyen gépigénye lessz?? biztos nagyon nagy <#conf>
takraj
Biztos nagy gép kell hozzá majd... Legalábbis az enyémnél nagyobb 😄 Lehet tévedek, de olyan, mintha lenne benne egy kicsi HDR is...

AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W

a képek kellemesen nagyméretûek

nem rossz

← ElőzőOldal 2 / 2